İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydın kızlar şebbom herşeyin hayırlısı olsun bitanem bende merveye katılıyorum bitkisel kürler dene canım
sinemim allah sağsalim gitmeyi sağsalim gelmesini nasip etsin geldiğinde tek bıraktığını iki bulsun inşallah canım
asiyem test yaptın mı lekelenmeler devammı

günaydın güzel anneler anne adayları

bende artık kafama fazla takmamaya çalışıyorum dün annecimle güzel bir gün geçirdik bebeğim yok ama şükürler olsunki bi annem var hayat güzel herşey güzel havalarda güzell ohhh

sinemcim inş hayırlısı olmuştur canım benim

şebnemcim her zaman tevekkül etmek lazım inş bu sabrının mükafatını alacaksın...

ve diğer güzeller hepinizi öpüyorumm

merveeeee bebiş nasıl bebişş

iyiyim kızlar valla iyi bir haftasonu geçirdim ama hala hasta olmadım lekelenmeler devam ediyor. Test yapmadım. Diyorum perşembe günü test yapim çünkü doktorun ilacına başlayacağım kür çarşamba bitiyor ona göre o ilaca başlayacağım ki bişey varsada sorun olmasın diye. Bu arada saçımı falan boyadım ilaç kullandım hamile değilim nasılsa diye

iyi yapmışsın canım bebiş varsa bile allah korur ilaçtan boyadan.. hadi bakalım bu belirsizlik bir sona ersin gelsin bebeğinn
herkese günaydınlar.nasılsınz.
günaydınnnnnnnnn topiğimizinn neşe kaynağıııııııı hihoyyyt
şükürlerrr olsun evet canımmm anne gibi yar olmuyor cidden..

ben iyim çok şükür bebişimde iyidir inşallah sabırsızlıkla doktora gitmeyi bekliyorum 19 mayısta hastanedeyse doktor ogün gitmeyi düşünüorum

kızlar bu arada koçiş gelip gönlümü almazsa bu ayda bebeği unutuyoruz ben şimdiden unuttum.

ah raziye bastın damarıma benimki ne kutladııı nede çicekkk aldıı hemde aylardır bana çiçek almasını istediğimi dile getirmeme rağmennn((((

hayırdır kız gülsüm yumurtlama zamanı kavga etmek hani yoktu

Sinemcim eşin gidiyormuş hayırlısı ile de döner inşallah kalbini ferah tut belki bebişin gelir uğraşacak seni meşgul edecek bir meleğin olur .
Bi yandan saç boyadım ilaç içtim diye korkuyorum mervecim bi yandan da koruyan Allah herşeyden korur olacağı varsa yapacağımız bişey yok diye düşünüyorum ben idrar testi kan testi yaptırım negatifti haliyle hamile değilimdir diye

merveeemm erkeklerden incelik beklemek kusura bakmada eşşeklik buna başta ben dahilim.üstelik sana bu zamanda çiçek almadı sen ona varya ne yapsak müstehak.bana baak sende onun sevdiği şeyleri yapma aklı başına gelsin.

Gülsüm kız yumurtlama zamanında neden küstün kocana kıs zaten hep o zamanlarda bişey buluyorlar bizi kızdıracak

hep benmi düşünecem yumurtlama zamanım aman kavga etmeyelim diye.birazda o düşünsün o benden çok istiyo bebeği üzmesin beni.köyde canım çıktı almaya geliyo surat f tipi ceza evi.neden neden bendee hiiiiçççç tınlamadım.

canım mervem bilseydim sölemezdim benim kocişe de ben annemlere al demiştim oda banada almış yani biraz sölemekle oldu ama olsun

gülsümcüm erkekleri anlamak ne mümkün kadınlarda öle gerçide napalım herşeyi kafaya takma canım oluruna bırak konuşarak çözmeye çalış bak bende arada sinirleniyom ama konuşunca halloluyor kızlar ben işi bırakacağım burdan taşınacağız bir iki ay sonra tabi eşim için fedakarlıklar yapıcam hiç yapmadığım hatta aklıma bile gelemyen şeyi yapıcam onu çok seviyorum ve zülmesini istemiyorum herşeyin hayırlısı olsun

canım mervem bilseydim sölemezdim benim kocişe de ben annemlere al demiştim oda banada almış yani biraz sölemekle oldu ama olsun
ah gülüm olur mu söle kızım nolcak kayınpeder kayınvalideme almış seninkinin yanında o daha çok üzdü beni kaydirigubbakcemile3 düşün kocamann insanlar..

he bide ben anne miymişim ki bide öle sölüoo bende fasulyeden anne sayılmaz mıyım dedm ses yok ya ben alıştım artık. eskiden böle değildi ama evlenmeden önce işte o bana koyuyoo eski inceliklerini bildiğim için..

gülsüm sende ozaman kesinlikle taviz verme gülüm sende as suratını otur alsın gönlünü bizde kabahat esas biz alıştırdık

evet biz alıştırdık.ama bu sefer asla gönlümü almadan olmaz.gerçi gece üşüdüm ayaklarımı bacaklarının arasına sıvıştırdım çaktırmadan :1closedeyes: ama o sayılmaz dimi.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…