iyi yapmışsın canım bebiş varsa bile allah korur ilaçtan boyadan.. hadi bakalım bu belirsizlik bir sona ersin gelsin bebeğinniyiyim kızlar valla iyi bir haftasonu geçirdim ama hala hasta olmadım lekelenmeler devam ediyor. Test yapmadım. Diyorum perşembe günü test yapim çünkü doktorun ilacına başlayacağım kür çarşamba bitiyor ona göre o ilaca başlayacağım ki bişey varsada sorun olmasın diye. Bu arada saçımı falan boyadım ilaç kullandım hamile değilim nasılsa diye
günaydınnnnnnnnn topiğimizinn neşe kaynağıııııııı hihoyyytherkese günaydınlar.nasılsınz.
şükürlerrr olsun evet canımmm anne gibi yar olmuyor cidden..günaydın güzel anneler anne adayları
bende artık kafama fazla takmamaya çalışıyorum dün annecimle güzel bir gün geçirdik bebeğim yok ama şükürler olsunki bi annem var hayat güzel herşey güzel havalarda güzell ohhh
sinemcim inş hayırlısı olmuştur canım benim
şebnemcim her zaman tevekkül etmek lazım inş bu sabrının mükafatını alacaksın...
ve diğer güzeller hepinizi öpüyorumm
merveeeee bebiş nasıl bebişş
bende iyiyim mervem sen nasılsın bebiş nasılcetrefillllll nereye gitti?
asiş geçmişi okuyorr. raziyecim sen nasılsın canım
ah raziye bastın damarıma benimki ne kutladııı nede çicekkk aldıı hemde aylardır bana çiçek almasını istediğimi dile getirmeme rağmennn((((
hayırdır kız gülsüm yumurtlama zamanı kavga etmek hani yoktu
ah gülüm olur mu söle kızım nolcak kayınpeder kayınvalideme almış seninkinin yanında o daha çok üzdü beni kaydirigubbakcemile3 düşün kocamann insanlar..canım mervem bilseydim sölemezdim benim kocişe de ben annemlere al demiştim oda banada almış yani biraz sölemekle oldu ama olsun
merveeemm erkeklerden incelik beklemek kusura bakmada eşşeklik buna başta ben dahilim.üstelik sana bu zamanda çiçek almadı sen ona varya ne yapsak müstehak.bana baak sende onun sevdiği şeyleri yapma aklı başına gelsin.
ah gülüm olur mu söle kızım nolcak kayınpeder kayınvalideme almış seninkinin yanında o daha çok üzdü beni kaydirigubbakcemile3 düşün kocamann insanlar..
he bide ben anne miymişim ki bide öle sölüoo bende fasulyeden anne sayılmaz mıyım dedm ses yok ya ben alıştım artık. eskiden böle değildi ama evlenmeden önce işte o bana koyuyoo eski inceliklerini bildiğim için..
gülsüm sende ozaman kesinlikle taviz verme gülüm sende as suratını otur alsın gönlünü bizde kabahat esas biz alıştırdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?