İnatla bir gün ANNE olacağım !

slm kızlar nasılsınız bugün cuma allah hepimizin dualarını kabul etsin canlarım
ben akşama çalışırım karnım belim ağrıyo iğneden sanırım çatlıyo mu yok sa

ayy sinem çatlıyor bence kaç yumoşun vardı bakim senin birden fazla sanırım sancı yaptığına göre inşallah tutar bitanem

ay pınar eminim çok güzeldir bende hemen geçsin istiyorum :) kaç kilo oldu buarada iki zayıf olarak merak ettim gelecek halimi?

canım zamanında günler geçmiyodu, şimdi sanki çabuk geçmiş gibi geliyor, bi an olsa da doğurduğum zaman gelseee sağlıcakla. 43 kiloyla tedaviye başladım ilaçlarla 45 kilo oldum hamiş kaldığımda 45tim şuan 48.5 düz hesap 49 kiloyum canım, ama gögüsler 75 iken 85 oldu ayyy. sen kaç kiloyla hamiş kaldın kaç kilosun şuan mervecim?

ay ayyy yerim ben onun gümgümleriniiii, oynatsın bebişimm yeterki sağlıklı olsun beni iyice heyecanlandırdın şimdi allahım o günleri göstersin inş, allahım tüm isteyenlere versin inşşş canım benim. bu arada oğluşunun iyi olmasına sevindim, şu şeker yüklemesini anlamadım gitti ama sonuçların güzel olmasına sevindim canım arkadaşım

pınarcım göbüşünün fotosunu koysana bir görek

canım benim çekebilirsem kendim koyarım, çekemezsem akşam eşime çektirip eklerim sözz, büyüdü zaten minik kelebeğimm. sen nasılsın her şey yolunda di mii hayatım. dua ediyorum sürpriz hamile kal emiia.s.

keşke öyle bir süpriz olsa pınarım o kadar çok istiyorum ki ama rabbim herşeyin hayırlısını versin bakalım senin prenses ne kadar büyütmüş göbüşünü

ya canım benim allah bir nefeste kurtarsın inşallah sağsalim kucağına alsın mehmetcanımızı
sen nasılsın emelcim yiğitimiz nasıl bu arada haberlerin için teşekkürler güzelimŞeniz

doğuracaklar allah yardım etsin
bi nefes kurtarsın
melenkoli nasılsın kız
şimdi bufda hatırlamaz beni
neyse
merve yavru kuş nasılsın bebiş nasıl
hadi hepinizi öptümmmmm

kızlar slm dün gittik dr a teyzeleri keseyi gördük bebişimide gördük içinde 4mm miş maşşşallah.....iyiymiş herşey kan tahlili yaptırdık toksoplazma ve rubella(bunun ne tahlili olduğunu bilen varmı) iyi çıktı sonuçlar..Allahıma binlerce şükürler bu günleri gösterdiği için inşallah herkeze göstersin rabbim..benden haberler böle bir yazayım dedim görüşmek üzere.....

canım tokoplazma çiğ et ve hayvanlara karşı duyarlılığın var mı diye yapılan bi test eğer varsa çiğ et ürünleri ve hayvanlara yaklşmak yasak

canım sıkkın kafam karışık hayat çok zormuş koşturmaca herkes iyidir umarım gelemiyorum yazamıyorum ama arada misafir girip bakıyorum nadiren. umutlarınız çoğalsın istediklerinize ulaşın inşallah ben yine herzamanki gibi regl oldum. ümitleri rafa kaldırdım. hemde üçgün erken oldum 25.günde regl oldum hayret. heralde strestden her neyse artık eskisi gibi takık değilim zaten olmuyosa vardır bir sebebi. belkide allah bilerek vermiyo. amaaaaaaan napim ya yırtıncak halim yok. yeter. artık inanın serbest bıraktım kendimi. beni anlamayanların da anlayanlarında yolu açık olsun. ben savaşmaya mücadele etmeye devam ediyorum. mutluyum huzurluyum seviyorum seviliyorum. beni sevmeyenlerin de benim gibi iyi olmadığını kötü kalpli olduklarını biliyorum. allah onları islah etsin. hiç şaşırmasınlar ben iyiysem onlar kötü. gidenlerin ardından benimle kalanlar sevdiklerim özen gösterdiklerim yanımda ya gerisi boşşşşşşşşşşşşş. 7 ağustosda 38 yaşım bitecek 39 dan gün alacağım. bakalım hayat bana daha neler gösterecek. psikolojik yazıyorum biliyorum belki başka bi topikte yazmam lazım ama bu sitede kendimi yakın hissettiğim bir siz varsınız en iyisi size yazmak dimi ama. neyse kızlar düşeş attım yek geldi dememek için bu aralar çok çalışıyorum gelemiyorum ama bilin ki hepinizin tüm dünyada ki tüm varlıkların allah gönlüne göre versin. hepinizin iyiliğini istediğimi bilin emi.benim kötülüğümü isteyenlerinde iyiliğini istiyorum . birinci olanlarında ikincisi olsun isteyen istediğine kavuşsun. işlerim rahatlayınca yine gelicem istanbul çok güzel şiş kebap çok güzel

şebocum üzme kendini bu kadar bak herşeyide oluruna bırakmışsın en iyisini yapmışsın

günaydın canlarım nasılsınız ben iyiyim kızlar bugün akşam 24:00 da kocam ankaraya gidiyo ordan ist. ordanda arabistan işi oldu allah hakkımızda hayırlısını versin canım anlicanız bugünde çalışma var bundan sonra sanırım 1 yıl yok ( allah canını sağ etsinde başka bişe istemem
eğer tuttuysa buay hamiş kalabilirim nadasa bırakılıyorum 1 yıl
sizler nasılsınız pınar bebiş büyüyo mu canım
şeboom takma kafana canım allah sağlıklı evlat nasip eder inş. zamanı var demekki
aslım allah bir nefeste kurtarsın
aylin nerlerde görülmüyo
asiş raziş emeller merveler seher beyza gülsüm unuttuğum varsa özür şimdiden öpüldünüz yeni hafta güzellikler getirsin hepimize sağlık öncelikle sonrada hayırlısıyla bebiş

şebocum güzel arkadaşımm sen buay çalışmaları bıraktığını söylemiştin ama ben ozaman çok üzülmüştüm bitkisel metotlara başvurup birde öyle denesen ondan sonra bıraksan bu işi gülüm? biliyorum haklısın sende diceksin ki merve olsaydı olurdu ama bunun zamanı dakikası belli olmuyor ki belkide bu bitki destekleriyle oluvericek.

dediğinde doğru birşeyi çok istemicekmişsin hayatta allah seni onla sınarmış.seninde sınavının bu şekilde olduğunu düşünüyorum canım.he ayrıca biz burda hertürlü derdi paylaşıyoruz kız tabiki buraya yazıcannn canımsınnn :1hug:

sincemcimmm inşallah kocişin gitmeden sana hediyesini bırakmıştır meleğin seninledir.:asigim:

Günaydın kızlar iyi bir hafta dilerim hepinize.....
ben iyiyim hala soğan suyuna devam Bi geçmişe bakayım bakalım neler olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…