İnatla bir gün ANNE olacağım !

evlenmeden önce korkuyolar kıçlarına tekmeyi yerler diye.ama şimdi bir yere gidemeyiz diye böle yapıyolar.ben köye gidiyorum bahçeye tarlaya tartıştık diye arayıp sormuyo bile.gittinmi gitmedinmi iyimisin.öldünmü kaldınmı hiç.kayınım eltimi kaç defa aradı.ona daha çok sinirlendim.bide neymiş ben onun dünyasını yıkmışım yok bütün yaşama hevesini almışım.bende dedim ama madem öle çıkar beni hayatından neşen yerine gelsin.:dilcikar: rabbena hep bana diyo bunlar.

sen mi kız seni tanımasak neyse burda yaşam kaynağı cıvıl cıvıl kızsın beee halt etmişş..
ayakları sıvıştırman hadi bikerelik sayılmaz ama bidaha yapmaaa.ah gülüm canın çıktı tarlada bide üstüne üstlük moral bozukluğuda yanında hepsi ayrıı alem yaa

merve dün akşam geldik ya. 21 den sonra yemek hazırladım bulaşıktı ütüydü üstelik onun pantolonları :dilcikar: sonra banyo yaptım.yüzüm güneşten yanmıştı bi maske yapam dedim banyodan sonra baya üşüdüm zaten hiç ısınamıyom mecbur kaldım yani.yoksa benimkinde ince düşünce yokki desin üşümüştür falan diye.bide dediğin gibi yorgunluğun üstüne bide asık surat yedim.amaaaannn surat asarsa karşısındada asılmış surat görür.

yürüüüüüüü beee arkadandayım kız bende mi assam surat napsam ki .. bide ben benimki çiçek yollasın diye onu netten sipariş verilen bir yere üye yaptım ki mail yoluyla indirimler gelsin mailine veee bana çiçek yollasın diye :roflol: lakinnnn çiçekcilerde bana karşı kii anam ona mail gitmiyor bana geliyor indirimler :roflol: kendi kendine yolla diyooo resmennn

benim 2 yumoşum olmuştu ve çatlamıştı canım
gülsüm cüm boşver canım biz onlara küserek kendi hayatımızı kötü yapıyoruz geçen benimkide bana aynısını yaptı küstüm o da küstü 2 gün küs kaldık gene ben barıştım aynı evdeyix ne yapim onla mı uğraşayım boşverdim bende nasılsa zamanla düzeliyorlar

kızllaar noluyo yaaa kocişleri bombardımana tutmuşsunuz

siz onların yaptıklarına karşı daha iyi olunda utansınlar onlar size almıyosa siz onlara alın çiçeği o zaman bence onlara da koyar

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

19 nisan .... asiş
28 nisan ....aylint
12 mayıs... raziş
16 mayıs .... cetrefilli
16 mayıs... rahel
24 mayıs ...zeytin1007
1 haziran ... nevgül
..................alabama

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler
aslımmm
myhope
nicole78 ... 16 Ağustos

aabeyazmelek
melankolia..

rasema..
cancer .... 31 Aralık
bahtusa...

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)

RUMELİLİ… İdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)

:roflol::roflol: bütün e lermii biz e karşı olur anam.:roflol: ya merve inan ne zaman tartışsak ben düşünüyorum hata yaptığım bir yer varsa diyorum,bende şurda hatalıyım burda kırmamam gerekirdi.gidip gönlünü almaya çalışıyorum.oda bu sefer diyo haa demek hep hatalıki gelip gönül alıyo.ama artık maymun gözünü açtı.senide yartan bir benide.

asiye düzelmiyo daha çok fedakarlık isteniyo.bende senin gibi düşünüp yaptım hep ama zararlı çıktım.bizimde bi onurumuz var ama dimi.

bende gülsüme katılıyorum bu zamana kadar aynen küseriz hep ben alırım gönlünü yeter ulenn kız evi naz evidir ama artık erkekler naza çeker olduuuu..

kızım onlar bizden nazlı ya. Bizimki bi daha olmayacak diyo gene yapıyo ama küssem o da küsüyo artık ben ne zaman barışırsam o zamana kadar küs kalıyoruz o barışmıyo inat ediyo diyorum nişanlı olsak ben hatalı bile olsam sen özür dilerdin işler tersine döndü herhalde. Ama şükür gene bu aralar iyiyiz nazar değmesin:)))))

benim kocişte küsme yoktur gönlünü almasıda çok kolaydır sırnaşık şeyama bişeyler kendi düşünerek yapmaz ben söylerim öyle yapar :mymeka:genelde ben küserim ama barışmasını gönül almasınıda bilemez :1no2:ama beni kıracak bir söz söylemez hareket arada yapabilir istemeden ama incelik yok:dilcikar:

bu arada kızlar ben kartı yicem sanırım dünden beri kasıklarım sancıyor göğüslerim acıyor yarın büyük gün sanırım yada bugün mü:sm_confused:

inşallah demek isterim gülsümüm ama maalesef olacağım herşeyde vardır bir hayır ben üzülmüyorum rabbim ne eylerse hayırlısını eylesin hayırlıs buymuş demek zamanı var demek canım

ınşallah olmazsın razişcim bu ayın ilk hamişide sen olursun Allah ım yüzümüzü güldürsün hayırlısı ile bebişlerimizi versin

amin asiyem amin sanırım ilk hamiş ben olmayacağım çünkü karnım sancıyor wc ye gitmiyorum o manzarayla burda karşılaşmayayım diye direk eve gidiyorum herkese afiyet olsun yemekten sonra yazarım hasta olup olmadığımı

nasılsınız bakalım razişim benim adamda seninki gibi aynen dün anneler günüydü sağolsun ilk defa oda kaynanamın hatırltmasıyla ne doğum hediyesini nede anneler günü hediyesini unuttu hatırlatan olunca ama doğumdan beri 15 gün oldu adamla ilk defa dün mkonuştuk aynı yatakta yatmamıza ragmen konuşmuyoduk depresyona ben değil o girdi herhalde zaten evde kaynanamda var çocuk sabahtan akşam 12 ye kadar onun elinde çocuk onun mu benim mi belli değil anlamış değilim arada ağlama krizine bile girdiğim oluyo ama allahtan annem geliyo arada
çok zor geçiyo valla
gülsümüm eşine tavrını belli et mutlaka sende surat as hatasını anlasın anacım
mervem sen nasılsın bebiş nasıl
asiyecim razişim sizler nasılsınız bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…