evlenmeden önce korkuyolar kıçlarına tekmeyi yerler diye.ama şimdi bir yere gidemeyiz diye böle yapıyolar.ben köye gidiyorum bahçeye tarlaya tartıştık diye arayıp sormuyo bile.gittinmi gitmedinmi iyimisin.öldünmü kaldınmı hiç.kayınım eltimi kaç defa aradı.ona daha çok sinirlendim.bide neymiş ben onun dünyasını yıkmışım yok bütün yaşama hevesini almışım.bende dedim ama madem öle çıkar beni hayatından neşen yerine gelsin.:dilcikar: rabbena hep bana diyo bunlar.
sen mi kız seni tanımasak neyse burda yaşam kaynağı cıvıl cıvıl kızsın beee halt etmişş..
ayakları sıvıştırman hadi bikerelik sayılmaz ama bidaha yapmaaa.ah gülüm canın çıktı tarlada bide üstüne üstlük moral bozukluğuda yanındahepsi ayrıı alem yaa
merve dün akşam geldik ya. 21 den sonra yemek hazırladım bulaşıktı ütüydü üstelik onun pantolonları :dilcikar: sonra banyo yaptım.yüzüm güneşten yanmıştı bi maske yapam dedim banyodan sonra baya üşüdüm zaten hiç ısınamıyom mecbur kaldım yani.yoksa benimkinde ince düşünce yokki desin üşümüştür falan diye.bide dediğin gibi yorgunluğun üstüne bide asık surat yedim.amaaaannn surat asarsa karşısındada asılmış surat görür.
yürüüüüüüü beee arkadandayım kız bende mi assam surat napsam ki .. bide ben benimki çiçek yollasın diye onu netten sipariş verilen bir yere üye yaptım ki mail yoluyla indirimler gelsin mailine veee bana çiçek yollasın diye :roflol: lakinnnn çiçekcilerde bana karşı kii anam ona mail gitmiyor bana geliyor indirimler :roflol: kendi kendine yolla diyooo resmennn
ben ona babalar gününde hediye alırımmm inşallahda ozaman görürrr
benim 2 yumoşum olmuştu ve çatlamıştı canım
gülsüm cüm boşver canım biz onlara küserek kendi hayatımızı kötü yapıyoruz geçen benimkide bana aynısını yaptı küstüm o da küstü 2 gün küs kaldık gene ben barıştım aynı evdeyix ne yapim onla mı uğraşayım boşverdim bende nasılsa zamanla düzeliyorlar
bu arada kızlar ben kartı yicem sanırım dünden beri kasıklarım sancıyor göğüslerim acıyor yarın büyük gün sanırımyada bugün mü:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?