bu arada kızlar bugün benim günüm daha kartı yemedimdelikafadulden ama göğüslerim çok acıyoryani heran gelebilir
herkeslere günaydın kızlar
mervişim canım al sana belirti yok diye sızlanma hiç canım arada tuzlu şeyler at ağzına bide folıc plusa başladın dimi canım
ayşem sende misafirden yana çok şanssızsın be anacım
gülsüm aferim sana konuşma anacımo konuşana kadar sonra hep senden bekler valla
razişim belkim bebiş vardır belli mi olur adet belirtileriyle aynı o da sonuçta
asişim kocanın destek vermesine sevindim ne güzel canım
beyzacım sen nasılsın canım
valla biz edepsiz kızım yüzünde dün akşam üstü 3 ten bide misafirler vardı evde akşam gece 10.30 a kadar susturma cabası içinde geçirdim karnı tok altı kuru hanfendi gazını çıkaramıyo (osuramıyo ) die uyudu 2 saat sonrada gece cadısı kesildi sabah babası giderken uyudu bende size bi bakam dedim
yaaa okadar yazmıştımm gitmemiş mesajım silinmişşşşşşşş
net gitti o sırada kaydirigubbakcemile3nedenkiii
valla birileri gelince ağlamasından bunun nesi var diyo ne nazar değdirmesi hiç susmuyoki ama artık alıştım önceden o ağlar ben ağlar şimdi ağla kızım diyorum ciğerlerin büyüsün kaydirigubbakcemile3
slm kızlar nasılsınız ben iyiyim eşim gitti dün bugün ankardan 5 te binecek ist. ordanda arabistan hayırlısı olsun 6 ay yada 1 yıl yok
sağlıklı olsunda uzak olsun dün evin temeli kazıldı kızlar işyerinde müdürm değişti annemin evlilik yıl dönümü kocam gitti yarım güne ne sığdırdım yaaaa
dün yoktum iyi kaynatmışsınız maşallah
asiş beyza merve ayşe gülsüm nasılsınız
slm kızlar nasılsınız ben iyiyim eşim gitti dün bugün ankardan 5 te binecek ist. ordanda arabistan hayırlısı olsun 6 ay yada 1 yıl yok
sağlıklı olsunda uzak olsun dün evin temeli kazıldı kızlar işyerinde müdürm değişti annemin evlilik yıl dönümü kocam gitti yarım güne ne sığdırdım yaaaa
dün yoktum iyi kaynatmışsınız maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?