İnatla bir gün ANNE olacağım !

razişcim inş güzel haberler verirsin bakarsın bi süpriz olur kim bilir?? :)

bir kereyle bile hamile kalanlar var :) ben çok şaşıyorum onlara işte nasibi varsa geliyor 1 kere 20 kere hiç farketmez Rabbim ol demiş olsun bizleri de yoktan var etmedi mi?

naz yapıyodur annesiii naz
maşallah birileri gelince dua oku kızına da nazar değemesin pamuğum :)

seherciiiim kızın içerde pek bi tembeldi, gaz çıkarmaya da eriniyodur o şimdi yerim ben onu, maşallah..

misafirden yana da şans mı denir bilmem de hakikaten bi gece önce yoldan gelip ertesi gün de misafir haşatımı çıkardı. ne diyim seviyo arkadaşlarımız bizi bir de kayınvalideye gidecem daha, ama akşam nasıl toplarım da orda olurum bilmiyorum...

valla birileri gelince ağlamasından bunun nesi var diyo ne nazar değdirmesi hiç susmuyoki ama artık alıştım önceden o ağlar ben ağlar şimdi ağla kızım diyorum ciğerlerin büyüsün kaydirigubbakcemile3

net gitti o sırada kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 ay alemsin yaa ne kadar zor dimi seher annelik karnındayken daha iyiydi her doğuran öle diyo allahımm inşallahh bizede göstersinnn..alkisalkisalkis

slm kızlar nasılsınız ben iyiyim eşim gitti dün bugün ankardan 5 te binecek ist. ordanda arabistan hayırlısı olsun 6 ay yada 1 yıl yok
sağlıklı olsunda uzak olsun dün evin temeli kazıldı kızlar işyerinde müdürm değişti annemin evlilik yıl dönümü kocam gitti yarım güne ne sığdırdım yaaaa
dün yoktum iyi kaynatmışsınız maşallah

görcen mervişim görcen allahın izniyle cadıyla uğraşmanın ne olduğunu :)

ah gülümm benimm allah yardımcın olsun canım sen şimdi nerde kalıcan kocişin yokken?

canım benim Allah kavuştursun inş

bebeğinde seninledir inş kocişin yokluğunda onunla avunursun :)

seherim hoşgeldin demek selen kızçe eziyet etti yoksa odamı sevmiyor misfirleri nazarda oluyordur canım dikkat et
mervem süpriz olsun isterim tabe ama karnım ağrıyor regl ağrısı bu
sinemim allah kavuştursun ayy nası kalcan ayrı ya zor olur allah yardımcın olsun canım inş.senin bebişin karnına gelirde beraber beklersiniz kocişini

kızlar hepinize günaydınlar ve öpücükler......kaydirigubbakcemile3
bir haftayı geçti galiba gelemeyeli, evdeydim,hergün başım ağrıyoo:1no2:
bu cuma bir doç.dr.a gidiyoruz sonuçlarımla.. dolayısıyla ben bu ay da bebiş beklemicem, en verimli dönemi yine korunarak geçiricez... sağlığıma kavuşayım da inşallah.. dualarınıza talibim... bu arada haber veremedim ama ben anlaşıldığı üzere kırmızı kartımı gördüm de bitti bile. bu ay da 4 gün gecikmeli gördüm.stresten olduğunu düşünüyorum.
neyse.. geçmişi okuyamadım kızlar, önemli gelişmeler var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…