:roflol::roflol::roflol:ayy ayşe inşallah hamile olduğunu duyarsnda gidip bu sefer gültekini öper eşin.:roflol:
günaydııııın güzel hatunlar
mervecim geçmiş olsun, al sana belirti işte, hiiiç sızlanma
ben kocişimle hasret gidereyim derken ankaradan bi arkadaşımız geldi onu misafir ettik3e kadar ayaktaydııık, birazdan bayılcam, bugün ayılmam çok zor, eve gider gitmez yatmayı düşlüyorum...
Günaydın güzel hatunlar hayırlı günler olsun inşallah
Mervecim geçmiş olsun ama belirti olmasını sen istedin alsana belirti tuzlu bişeyler at ağzına cnm benim demekki senle bebeğin bide kalp atışını görürsen süper olacak.
Ayşecim cnm benim ne misafiriymiş o hafta içi ya. Banada haftasonu misafir gelmişti hep2 de yatmıştık o yüzden dün 2 ye kadar ayaktaydım uyuyamadım düzenim bozuldu sanırım acayip uykum var şimdi
günaydınnn kızlarrr ben çok halsiz haldeyim yaa.. bişey yiyemiyorumm doğru düzgün sabah çıkarmalarımda başladı dolayısıyla halsiz düşüyorum doktor vitamin veririz demişti ama o da kalp atışını duymayı bekliyo
günaydın güzellerr
ah canım benimm kıyamam bak gördün mü midem bulansın bebiş kendini belli etsin dedin dedin al sana işte rabbim dualarını kabul etti :)
ayşecim sorma yaa bende pazar günü çok yoruldum hala kendime gelemedim (benimki gezmekten ama misafir değil kaydirigubbakcemile3 )
günaayyyydınlarrrrr asiş raziş merviş ayşiş beyziş ve diğerleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?