İnatla bir gün ANNE olacağım !

:roflol::roflol::roflol:ayy ayşe inşallah hamile olduğunu duyarsnda gidip bu sefer gültekini öper eşin.:roflol:

in-şal-laaaaaah:roflol: ya ilk gittik buna, ded ki gültekin, kistimiz var öncelikle seni hamile bırakmaya çalışıcaz olmadı ameliyat dedi!!!! emre bi çıktı, atlıycaktım orda üstüne, seni sadece ben hamile bırakabilirim... daha neler neler, çok gülmüştüm

bende bir an önce kartı emek istiyorum dünden beri ara ara karnım sancıyor acaba üşüttüm mü ki kızlar ayy çok korkuyom ozaman çok ağrır benim karnım hatta çıkartıyom da ya offf (((

kızlar evdeki pc tamire gitti...ne zaman gelir bilmiyorum..şimdi de kocişin iş laptopundan yazıyorum...gündüz gelemicem bi kaçgün....merak etmeyin...akşamları ne var ne yok okurum...şimdilik bizden bukadar...hepinizi çoook öpüyorum...

günaydınnn kızlarrr ben çok halsiz haldeyim yaa.. bişey yiyemiyorumm doğru düzgün sabah çıkarmalarımda başladı dolayısıyla halsiz düşüyorum doktor vitamin veririz demişti ama o da kalp atışını duymayı bekliyo

günaydııııın güzel hatunlar

mervecim geçmiş olsun, al sana belirti işte, hiiiç sızlanma
ben kocişimle hasret gidereyim derken ankaradan bi arkadaşımız geldi onu misafir ettik 3e kadar ayaktaydııık, birazdan bayılcam, bugün ayılmam çok zor, eve gider gitmez yatmayı düşlüyorum...

evet evet sorma başladı valla belirtilerr feci bende bayılcam arkadaşınızda hiç düşünmemiş sizi ne o ölee gelir gelmez aaa klava:

Günaydın güzel hatunlar hayırlı günler olsun inşallah
Mervecim geçmiş olsun ama belirti olmasını sen istedin alsana belirti tuzlu bişeyler at ağzına cnm benim demekki senle bebeğin bide kalp atışını görürsen süper olacak.
Ayşecim cnm benim ne misafiriymiş o hafta içi ya. Banada haftasonu misafir gelmişti hep2 de yatmıştık o yüzden dün 2 ye kadar ayaktaydım uyuyamadım düzenim bozuldu sanırım acayip uykum var şimdi

evet ya bi bakıma seviniyorum bi bakımada hiçbişi yiyemiyorum diye üzülüyorum beslenme bakımından eksik kalmasında gerçi doktor şimdi kendini zorlama yeme bakımından dedi. daha erken diye herhalde.. en önemlisi kalp atışıı sabırsızlıkla bekliyorumm delikafadulden

sana da günaydın asişim, yaa ne misafiri, sivasa dönerken otobüste karşılaştık, düğünümüze gelememişti evinize gelecem dedi, e otelde kalıyo işleri için, hadi evi gördün oteline git de diyemedik tabi, laf da lafı açınca.... aman yaa ben severim kalabalık guruplarımız olsun, arkadaşlarımız gelsin de... haftaiçi bi de pazar akşamı gelen misafir darmaduman ediyo düzeni...

günaydın güzellerr

ah canım benimm kıyamam bak gördün mü midem bulansın bebiş kendini belli etsin dedin dedin al sana işte rabbim dualarını kabul etti :)

ayşecim sorma yaa bende pazar günü çok yoruldum hala kendime gelemedim (benimki gezmekten ama misafir değil kaydirigubbakcemile3 )

kafamçokkarıştı inşallahh sağlıklı olsunda razıyım napalımm..

ee havalar güzelleştii tabi herkes cıvıl cıvıll tam gezmee havasııı..bizim yerimizide geziinnn..hihoyyyt oynayasım geldi bak halim yok ama güneşli hava pek bi iyi geliooo sositososito

benim yengemde hiç yiyemiyodu doğurana kadar bebek kocamandı maşallah annesinin enerjisini almış yengem 3 kilo aldı bebek 3 250 doğdu düşün yani
Benim eşim dün dedi ki tek başına uğraşma benimde yapabileceğim kür bişey varsa yaparım sonuçta ikimizde bebek istiyoruz bende bişeyler yapayım içimizde kalmasın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…