kızlar hepinize günaydınlar ve öpücükler......kaydirigubbakcemile3
bir haftayı geçti galiba gelemeyeli, evdeydim,hergün başım ağrıyoo:1no2:
bu cuma bir doç.dr.a gidiyoruz sonuçlarımla.. dolayısıyla ben bu ay da bebiş beklemicem, en verimli dönemi yine korunarak geçiricez... sağlığıma kavuşayım da inşallah.. dualarınıza talibim... bu arada haber veremedim ama ben anlaşıldığı üzere kırmızı kartımı gördüm de bitti bile. bu ay da 4 gün gecikmeli gördüm.stresten olduğunu düşünüyorum.
neyse.. geçmişi okuyamadım kızlar, önemli gelişmeler var mı?
aylinnnnnnnnnnnn kız sen nerdesinnnnn dayaklıksın
selam gülsümüm... sorma ya..ayyyyliiiiiiiiiinnnnnn aşkıııımmmmmmm nerdesin yaaa..
selam gülsümüm... sorma ya..
beni boşverin şimdi sizlerde ne var ne yok?
canııım güle güle gitsin allah kavuştursun. müdürün de inşallah uyumlu iyi olur, ve inşallah annenler kadar uzun ve mutlu mutlu yılları sen de burdaki tüm kızlar da eşleriyle geçirir:)slm kızlar nasılsınız ben iyiyim eşim gitti dün bugün ankardan 5 te binecek ist. ordanda arabistan hayırlısı olsun 6 ay yada 1 yıl yok
sağlıklı olsunda uzak olsun dün evin temeli kazıldı kızlar işyerinde müdürm değişti annemin evlilik yıl dönümü kocam gitti yarım güne ne sığdırdım yaaaa
dün yoktum iyi kaynatmışsınız maşallah
ohhhh nerdesin cnaım sen yahu, çoook çok geçmiş olsun,sağlık olsun gerisi gelir, bebişi beklemeye alıcan ama sağlıgın için de elinden geleni yapacaksın. umarım da en kısa zamanda tedavin biter herşey yoluna girer, ama cezalısın, topiğin annesine (cancer) tel ya da msn falan msjla. hakikaten merak ediyoruz, en azından nasıl oldugunu öğreniriz burdan haber verilir bence yani???kızlar hepinize günaydınlar ve öpücükler......kaydirigubbakcemile3
bir haftayı geçti galiba gelemeyeli, evdeydim,hergün başım ağrıyoo:1no2:
bu cuma bir doç.dr.a gidiyoruz sonuçlarımla.. dolayısıyla ben bu ay da bebiş beklemicem, en verimli dönemi yine korunarak geçiricez... sağlığıma kavuşayım da inşallah.. dualarınıza talibim... bu arada haber veremedim ama ben anlaşıldığı üzere kırmızı kartımı gördüm de bitti bile. bu ay da 4 gün gecikmeli gördüm.stresten olduğunu düşünüyorum.
neyse.. geçmişi okuyamadım kızlar, önemli gelişmeler var mı?
ay canım benimm sağolasınn seninde anneler günün kutlu olsun canımm..üzüldüm ya başağrıların için sen iyi ol yeter arkadaşım biz hep burdayız
seni boşverirmiyiz bizde işte öle bildiğin gibi.bekliyoz bebişleri.
beyzaaaaaa günün ne zaman kız söle yazayım?
valla ne diyim haklısınız,ama ayşem ya baya bi bunalım takıldım. evde internet de yok...ohhhh nerdesin cnaım sen yahu, çoook çok geçmiş olsun,sağlık olsun gerisi gelir, bebişi beklemeye alıcan ama sağlıgın için de elinden geleni yapacaksın. umarım da en kısa zamanda tedavin biter herşey yoluna girer, ama cezalısın, topiğin annesine (cancer) tel ya da msn falan msjla. hakikaten merak ediyoruz, en azından nasıl oldugunu öğreniriz burdan haber verilir bence yani???
tahmin ediyorum aylincim, ama erken teşhis ve tedavisiz bişii deil ki, farzet ki bebek çalışmalarına başladınız, bu baş ağrıların devam ettikçe bebğin oldugunda da sıkıntı cekersn, allahtan önceden farkettiniz de tedavini olcan, üzme kendini lütfen...valla ne diyim haklısınız,ama ayşem ya baya bi bunalım takıldım. evde internet de yok...
aylinim çok geçmiş olsun canım nasılsın
evet, her şeyde bi hayır var.. hamile kaldıktan sonra öğrenseydim nolurdu bilemiyorum. ve şimdi çok sıkıştırırsa ağrı kesici içiyorum, hamile olsam nasıl dayanırdım... belki de bebeğimi kaybederdim. hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah..tahmin ediyorum aylincim, ama erken teşhis ve tedavisiz bişii deil ki, farzet ki bebek çalışmalarına başladınız, bu baş ağrıların devam ettikçe bebğin oldugunda da sıkıntı cekersn, allahtan önceden farkettiniz de tedavini olcan, üzme kendini lütfen...
aminnn! sağol canım. şu dr. randevusundan önce de korunalım,nolur nolmaz dedik işte... tam verimli döneme rasladığı için de bu ay da ben pas geçiyorum haliyle,hayırlısı olsun.sinemcim Allah kavuştursun cnm benim
Aylincim hoşgeldin sanada geçmiş olsun özlettin kendini ama insan sıkılıyor tabi koşturmaca-doktor- hastane derken bebek çalışması yapamamak normaldir ama bomba gibi döneceksin sahalara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?