gülsümmm günaydın varmı barışma sinyalilülülülülülü
benim yengemde hiç yiyemiyodu doğurana kadar bebek kocamandı maşallah annesinin enerjisini almış yengem 3 kilo aldı bebek 3 250 doğdu düşün yani
Benim eşim dün dedi ki tek başına uğraşma benimde yapabileceğim kür bişey varsa yaparım sonuçta ikimizde bebek istiyoruz bende bişeyler yapayım içimizde kalmasın dedi
günaydın beyzaaa gülsüm hoşgeldünüüüz nettünüüüz
canııım maşallah allah ağzınızın tadını bozmasın, ne güzel demiş eşin, bu uyumunuz bebişinizle perçinlensin inşallahbenim yengemde hiç yiyemiyodu doğurana kadar bebek kocamandı maşallah annesinin enerjisini almış yengem 3 kilo aldı bebek 3 250 doğdu düşün yani
Benim eşim dün dedi ki tek başına uğraşma benimde yapabileceğim kür bişey varsa yaparım sonuçta ikimizde bebek istiyoruz bende bişeyler yapayım içimizde kalmasın dedi
hiç valla o konuşmadı bnde konuşmadım.
bu arada kızlar bugün benim günüm daha kartı yemedimdelikafadulden ama göğüslerim çok acıyoryani heran gelebilir
bu arada kızlar bugün benim günüm daha kartı yemedimdelikafadulden ama göğüslerim çok acıyoryani heran gelebilir
devam gülsümm o konuşuncaya kadar devam bende ne kadar kötü arkadaşım:)
canım gülsümüm keşke olsa diyecem ama bu ay maalesef yok bitanem çünkü regli belirtilerim yoğun bi şekilde yaşıyorum eli kulağında yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?