İnatla bir gün ANNE olacağım !

ay inşallahh bide benim kayınvalidem ilk bebektede azıcık yede 3kilo üstü doğsun bebek diyip durmuştu allah kısmet etmedi şimdi kimse bişi diyemiyo ama içim rahat değil inş yüzüm kara çıkmazz sağlıklı sorunsuz bir bebek dünyaya getiririmm..

asiye eşinede aferim istersen asiye onada keçiboynuzu kürü yap canım ne dersin

canııım maşallah allah ağzınızın tadını bozmasın, ne güzel demiş eşin, bu uyumunuz bebişinizle perçinlensin inşallah
hiç valla o konuşmadı bnde konuşmadım.

ya haklısın da anacım neree kadar konusmuycan, ben olsam atlar üstüne hem cimdikler hem konustururdum yarı şaka yarı ciddi çala çala:roflol::roflol:

günaydın kızlar
mervem geçmiş olsun canım senin minik fındığın ben burdayım annemi diyorum yerim ben onu
ayşem kız misfirler böyle düzen bozuyor işte napalım onlarda lazım oluyor
gülsümüm bekle bakalım senin kociş ne kadar dayanacak bu duruma benimki çok dayanamaz ama kolay kolay özürde dilemez konuşur öle
asiyem yaa ne kadar şanslısın bak kocişin gelip sölemiş herhangi bir şeyi yokken bile benimki ben o sölemeden yaptığımda içiyordu ama ilgilenmiyordu çocuk gibi şunu iç demeyle hayırlısı olsun inşallah canım benim
merve2m olsun sen arada da olsa iyiyim de yeter canım
beyzam sen nasılsın bakimm

bu arada kızlar bugün benim günüm daha kartı yemedimdelikafadulden ama göğüslerim çok acıyor yani heran gelebilir

sağolun kızlar arada üzüyo beni ama sağolsun bu sefer anlayışlı davrandı hep sen uğraşıyorsun yapabileceğim bişey varsa yapim dedi. bende öğrendiklerimi saydım ona tamam o şekilde yaparız bu ay dedi araştırıyorum bakalım netten

Gülsüm ne güzel dua kız bende edeyim bari Allah ım hayırlısı ile raziye de hamileyim desin aminnnnn

bu arada kızlar bugün benim günüm daha kartı yemedimdelikafadulden ama göğüslerim çok acıyor yani heran gelebilir

inşallah gelmezler de lop lop bebiş olmuslardır:) benim de 4 günüm kaldı adetime de ayh döl tutmus olsam da adet olmasaaaamdelikafadulden

devam gülsümm o konuşuncaya kadar devam bende ne kadar kötü arkadaşım:)

kötü değilsin hep ben yanaşmaktan sıkıldım.akşam meyve getirdi bide erik.eriğe bayıldığımı biliyo ondan aldı biliyorum :çok üzgünüm: ama konuşmayı denemiyo.bende bekliyorum.

canım gülsümüm keşke olsa diyecem ama bu ay maalesef yok bitanem çünkü regli belirtilerim yoğun bi şekilde yaşıyorum eli kulağında yani

kızlar çok sağolun bende çok istiyorum kendinizi hasta olacağımı ikna edin sonra hayal kırıklığı oluyor

canım gülsümüm keşke olsa diyecem ama bu ay maalesef yok bitanem çünkü regli belirtilerim yoğun bi şekilde yaşıyorum eli kulağında yani

sus allahın işine maydanoz olma bakim. klava: belki allah adet sancılarıyla göndermiştir bebişini.

aaaaaaa bende yarın doktora gidicem.allahım inşallah çok yumoşum gelişmiştir.:Saruboceq:

herkeslere günaydın kızlar
mervişim canım al sana belirti yok diye sızlanma hiç canım arada tuzlu şeyler at ağzına bide folıc plusa başladın dimi canım
ayşem sende misafirden yana çok şanssızsın be anacım
gülsüm aferim sana konuşma anacımo konuşana kadar sonra hep senden bekler valla
razişim belkim bebiş vardır belli mi olur adet belirtileriyle aynı o da sonuçta
asişim kocanın destek vermesine sevindim ne güzel canım
beyzacım sen nasılsın canım
valla biz edepsiz kızım yüzünde dün akşam üstü 3 ten bide misafirler vardı evde akşam gece 10.30 a kadar susturma cabası içinde geçirdim karnı tok altı kuru hanfendi gazını çıkaramıyo (osuramıyo ) die uyudu 2 saat sonrada gece cadısı kesildi sabah babası giderken uyudu bende size bi bakam dedim

inşallah gülsüm senin yumoşlar büyüsün razişin bebeiş gelsin oh ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…