İnatla bir gün ANNE olacağım !

var canım yok diye üzülüyordum iki sabah maşallahı varr midem boş olmasına rağmen evden çıkmadan bi fasıl geçiriyorum kaydirigubbakcemile3 pek bişi yiyemiyorum her dakika aç geziyorumm

allahtan istedin bir belirti rabbim verdi sabah kusmuk.:roflol::roflol:

var canım yok diye üzülüyordum iki sabah maşallahı varr midem boş olmasına rağmen evden çıkmadan bi fasıl geçiriyorum kaydirigubbakcemile3 pek bişi yiyemiyorum her dakika aç geziyorumm
ne keyifli geliyodur bu bilee:roflol:
baş ucunda kraker bulundurup,yataktan kalkmadan bikaç atıp ağzına, biraz daha bekleyip kalkmak iyi geliyo diye okumuştum... biliyosundur gerçi sen de.

allahtan istedin bir belirti rabbim verdi sabah kusmuk.:roflol::roflol:

a.s sorma sormaaa uyanmak istemiyorumm -tatlicadiarzu- halimize şükürrr
19 mayıs için randevu aldım ama şimdilik tatil yokmuş doktora bakalım umarım olmazda ogünde güzel haber alırsam hihoyyyt

ne keyifli geliyodur bu bilee:roflol:
baş ucunda kraker bulundurup,yataktan kalkmadan bikaç atıp ağzına, biraz daha bekleyip kalkmak iyi geliyo diye okumuştum... biliyosundur gerçi sen de.

evet aylin ya biliyorum ve yapmıyorum bekliyorum acaba midem bulancak mı diye inşallahh sizleredee en kısaa zamandaa nasip etsinnnlülülülülülü

a.s sorma sormaaa uyanmak istemiyorumm -tatlicadiarzu- halimize şükürrr
19 mayıs için randevu aldım ama şimdilik tatil yokmuş doktora bakalım umarım olmazda ogünde güzel haber alırsam hihoyyyt

inşallah güzelim benim inşallah güzel haber alıcan inanıyorum.

inşallah güzelim benim inşallah güzel haber alıcan inanıyorum.
amiiiiiiiiiinnnnn :Saruboceq: inşallahhhhh

bende geldüm kızlar ben de bişi yemedim evde birazcık işlerim vardı onları yaptım geldim :1closedeyes:
ya benim aklımdan geçen şuan regl günü bugün olan biri var ama sırayla bakalım o tutarsa diğerlerinide sölerim kaydirigubbakcemile
inşallah hamişlere malum olur dermişim ama bakalım kısmet artık
raziş dimi.inşallah inşallah.
:CüvCüv::Saruboceq:
bu arada kızlar emeller de yok dimi nerde bu kızlar CADIARZU bakim ayşe nasıl oldu acaba başının ağrısı geçtimi badegül pınar semrada yok unuttuklarım hadi gelin bakim sizde

Merhaba ben de 7 haftalık hamileyim (tüp bebek), daha kalp atışları ve keseyi görmedim.Hiç bulantım yok.Ama karnım 7 aylık hamile gibi şiş.16.mayıs ta randevum var.ınşallah kalp atışlarını duyarız.

hoşgeldin cnm bende 6+5 günlük hamileyim bi tek keseyi görebildim kalp atısı için bende bekliyorum. bulantı benimde yoktu kaydirigubbakcemile3 2 gündür var çok istedim

hoşgeldin gözün aydın dilerim hayırlısıyla alırsın kucağına.

ben zaten bunu hep yapıyorum kiiii)

gözün aydın, inşallah en kısa zamanda kesenizi de kalp atısını da duyarsınız bebeğinizin sağlıkla.
KIZLAAARR ANACIM GELİYO BU AKŞAM BENDEEE.sositososito

gööözüüüüün ayyyydııııın, çok sevindim, benim anacıgım da ameliyattan sonra senle gelirim sivasa dedi:teytey:

selam milletttttkaydirigubbakcemile3
bugünde pek keyfim yok başım ağrıyo hafiften hafiftennn buda yeni çıktı yaaa neysee oğluşum iyi olsunda şunun şurasında ne kaldıki canimmm
sizler nasılsınız bakalımm geçmişi yine es geçtim haberiniz olsun varsa bi gelişme özet geçiverin hazır burdayken hepinizi öpüyoruz canlarımm mucuksss mucukssssŞenizŞeniz

SÜPER AYŞE AMA DıLERıM O AMELıYATA GEREK KALMAZ.:teytey:

hoşgeldin cici anne.geçmiş olsun.

canım hoşgeldin,Allah tamamına erdirsin
ve seni korkutmak istemem, sadece okuduğum kitapta bahsediyodu,uyarmak isterim, karnında anormal şişlik varsa, bir tüp bebek tedavisi komplikasyonu olabilir bu ama tehlikeli bişe diil ve bebeğine hiçbir zararı yok, ben bi doktorunu arayıp haberdar et derim..
yani hamile kalmak için falan aldığın ilaçlar, yumurtlama ve yumurtalarının gelişimini hala sağlıyor olabilirmiş ve bu da karnının şişmesine neden olurmuş.
ama dediğim gibi tehlikeli diil de sadece sıkıntılı biraz..

hoşgeldin ayşeekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…