var canım yok diye üzülüyordum iki sabah maşallahı varr midem boş olmasına rağmen evden çıkmadan bi fasıl geçiriyorum kaydirigubbakcemile3 pek bişi yiyemiyorum her dakika aç geziyorumm
ne keyifli geliyodur bu bileevar canım yok diye üzülüyordum iki sabah maşallahı varr midem boş olmasına rağmen evden çıkmadan bi fasıl geçiriyorum kaydirigubbakcemile3 pek bişi yiyemiyorum her dakika aç geziyorumm
allahtan istedin bir belirti rabbim verdi sabah kusmuk.:roflol::roflol:
ne keyifli geliyodur bu bilee:roflol:
baş ucunda kraker bulundurup,yataktan kalkmadan bikaç atıp ağzına, biraz daha bekleyip kalkmak iyi geliyo diye okumuştum... biliyosundur gerçi sen de.
gülsüüüüm sensin bu ayın hamişiinşallah
evet aylin ya biliyorum ve yapmıyorum bekliyorum acaba midem bulancak mı diye inşallahh sizleredee en kısaa zamandaa nasip etsinnnlülülülülülü[/QUOTEçatlaksın sen onu da biliyosun di mi:roflol:
aminn
a.s sorma sormaaa uyanmak istemiyorumm -tatlicadiarzu- halimize şükürrr
19 mayıs için randevu aldım ama şimdilik tatil yokmuş doktora bakalım umarım olmazda ogünde güzel haber alırsam hihoyyyt
amiiiiiiiiiinnnnn :Saruboceq: inşallahhhhhinşallah güzelim benim inşallah güzel haber alıcan inanıyorum.
evet aylin ya biliyorum ve yapmıyorum bekliyorum acaba midem bulancak mı diye inşallahh sizleredee en kısaa zamandaa nasip etsinnnlülülülülülü[/QUOTEçatlaksın sen onu da biliyosun di mi:roflol:
aminn
harbi kız ben çok çatlak biriyimmm..delikafadulden
inşallah hamişlere malum olur dermişim ama bakalım kısmet artıkya benim aklımdan geçen şuan regl günü bugün olan biri var ama sırayla bakalım o tutarsa diğerlerinide sölerim kaydirigubbakcemile
:CüvCüv::Saruboceq:raziş dimi.inşallah inşallah.
Merhaba ben de 7 haftalık hamileyim (tüp bebek), daha kalp atışları ve keseyi görmedim.Hiç bulantım yok.Ama karnım 7 aylık hamile gibi şiş.16.mayıs ta randevum var.İnşallah kalp atışlarını duyarız.
merhaba ben de 7 haftalık hamileyim (tüp bebek), daha kalp atışları ve keseyi görmedim.hiç bulantım yok.ama karnım 7 aylık hamile gibi şiş.16.mayıs ta randevum var.inşallah kalp atışlarını duyarız.
ben zaten bunu hep yapıyorum kiiiibaş ucunda kraker bulundurup,yataktan kalkmadan bikaç atıp ağzına, biraz daha bekleyip kalkmak iyi geliyo diye okumuştum... biliyosundur gerçi sen de.
gözün aydın, inşallah en kısa zamanda kesenizi de kalp atısını da duyarsınız bebeğinizin sağlıkla.Merhaba ben de 7 haftalık hamileyim (tüp bebek), daha kalp atışları ve keseyi görmedim.Hiç bulantım yok.Ama karnım 7 aylık hamile gibi şiş.16.mayıs ta randevum var.İnşallah kalp atışlarını duyarız.
KIZLAAARR ANACIM GELİYO BU AKŞAM BENDEEE.sositososito
ben zaten bunu hep yapıyorum kiiii)
gözün aydın, inşallah en kısa zamanda kesenizi de kalp atısını da duyarsınız bebeğinizin sağlıkla.
gööözüüüüün ayyyydııııın, çok sevindim, benim anacıgım da ameliyattan sonra senle gelirim sivasa dedi:teytey:
selam milletttttkaydirigubbakcemile3
bugünde pek keyfim yok başım ağrıyo hafiften hafiftennn buda yeni çıktı yaaa neysee oğluşum iyi olsunda şunun şurasında ne kaldıki canimmm
Sizler nasılsınız bakalımm geçmişi yine es geçtim haberiniz olsun varsa bi gelişme özet geçiverin hazır burdayken hepinizi öpüyoruz canlarımm mucuksss mucukssssşenizşeniz
Merhaba ben de 7 haftalık hamileyim (tüp bebek), daha kalp atışları ve keseyi görmedim.Hiç bulantım yok.Ama karnım 7 aylık hamile gibi şiş.16.mayıs ta randevum var.İnşallah kalp atışlarını duyarız.
selam milletttttkaydirigubbakcemile3
bugünde pek keyfim yok başım ağrıyo hafiften hafiftennn buda yeni çıktı yaaa neysee oğluşum iyi olsunda şunun şurasında ne kaldıki canimmm
sizler nasılsınız bakalımm geçmişi yine es geçtim haberiniz olsun varsa bi gelişme özet geçiverin hazır burdayken hepinizi öpüyoruz canlarımm mucuksss mucukssssŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?