İnatla bir gün ANNE olacağım !

ayşeciiim çok geçmiş olsunn ya üzüldümmmm ((
kaydirigubbakcemile3 her durumdan haberdar olmam gerek napayım elde değil kaydirigubbakcemile3 iyi barii ben almayım üstüme
deli alma tabi üstüne, sende niye olsun, tüp bebekte diyoooozzzlülülülülülü
annemde en küçük kardeşime derdi mızırdanınca,bak ağlama geldiğin yere sokarım.kardeşim daha beter delirirdi.:roflol:
:roflol:

kız ben uyudum uyandım kimse bişi yazmamışkaydirigubbakcemile3

neden kimse yazmıyo.

herkezin başı ağrımaya başladı galiba sanırsammmm:1shok::roflol::roflol::roflol:
bakın inatla arada geliyorum yanınızaa hemde bu baş ağrısıylaa da dediğiniz gibi kimseciklerde yok anam netçez şimdiii:sm_confused:

ben aksine başım ağırdımı buraya geliyom ki başımın ağrısını unutayım diye.

kızlar az önce benim zilliye beşik aldık ayakta sallamayıda istemiyo kucağıda çingene salıncagını istiyomuş zilli ev beşik doldu :) ama şimdi uyuyo ay bu kırk bi çıksa dışarıda çıkamıyom valla siparişle geliyo herşey

ben aksine başım ağırdımı buraya geliyom ki başımın ağrısını unutayım diye.

işe yarıyomu bariiiiiiiiCADIARZU
gerçi benimki biraz hafifledi gibi ammaaaasositosositosositosositosositososito
topikten mi diyosunnnnnkaydirigubbakcemile3

nasıl beşikmiş buuuu ekle bakim resmiiiisengözlerimebaksanab
bu arada güle güle kullansın meleğimizzzz aman uyusun uyusunda büyüsünnn
azramda eltim piercardinin beşiğini vermişti bikaç ay için almayayım dedim annem karyola almıştı şimdi yine onları kullanacağız büyük ihtimalleee aslında şu park yataklardan da alsam mı diyom ammaaa karyola var tereddütte kaldımmmmm:uhm:

ayşeeeeeem iyiyim ben de canım, benim işyerimdeki geveze arkadaş kazık çaktı da yine odama, o yüzden yazamadım:)))) baskenti aradım sadece bonus ve hsbs kartına vadesiz 12 taksit yaparlarmış, kart çıkaracam işte, kociş geldi gitti yanıma, inşallah limit de verirler o kadar...uyh yarın doğum günüm, ama napcez netcez bilmiyorum. ameliyatı da bi hafta daha ileri atalım diyo benim herifff, ayh bi olsa bitse şu işler...

kızlar bir tanış abimiz var, oğlu bir kaç yıl önce kızılırmakta arkadaşlarıyla yüzerken boğularak öldü, bir de kızı var, eşi bunun üstüne bi dogum yaptı, şimdi de büyük kızı kanser tedavisi görüyomus 10 küsür yaşında, Allahım ne veriyosa hayırlısını versin, Allah kimseye evlat acısı tattırmasın, amin...

ben ne korktuysam başıma geldi, ya çocugum olmazsa derdim, bakın şeyimi yırtıyorum yani, aklımıza kötü şeyler getirmeyelim, herşey allahın izniyle yoluna girecek, herşeyin hayırlısı, sevdiklerimizin sağlıgı sıhhati yerinde olsun da gerisi olur

kızlar ben yarın doktora gidicem ya benim koçiş nasrettin hocanın eşşeğinden beter inat edipte yine konuşmazsa bende anlatmayım doktorun dediğini dimi.:1closedeyes: ne diyosunuz.

allahım acil şifalar versin.evet rabbim ne verirse hayırlısını versin inşallah.

gülsümcüm bende bişiyok daha bakalım ya akşama yada sabaha doğru gelir benim kırmızılar :tomato:

emreeem diyorum, hadi beni ne kadar sevdiğinden bahset geyik olsun diye, güzel şeyler duymak istiyorum, çok seviyorum diyo, e diyorum onu ben dedim başka bişey sööle, hani beni görünce gözlerine vuruldum deee, boyuna posuna sesine falan diyorum, evet çok güzel gözlerin var diyo:roflol:, amanın çok seviyom da erkeklerin hepsi odun, az yontulmuşu iyi yontulmuşu ve hiç yontulmamışı var, allaha şükür benim ki orta karar:roflol:
ama ne kadar değerli olduklarını düşününce (ki paha biçilmez) o tartışılmaz zaten:smiley-cool:

topiğimm şifalı ayşecimm:)) başın ağrısı ondan hafiflemiştir. bak gör hamiş kalcakk isteyenlerde.

ayşe valla evladında hakkaten hayırlısını versinn yarabbim herşeyde öle çok istemiceksin bide..

gülsüm kesinlikle deme kız ne dicen sorsunn hele o:)

kızlar ben yarın doktora gidicem ya benim koçiş nasrettin hocanın eşşeğinden beter inat edipte yine konuşmazsa bende anlatmayım doktorun dediğini dimi.:1closedeyes: ne diyosunuz.
sormazsa kesinlikle anlatma, ve doktorun takvim cıkarırsa şu şu günler birlikte olun diye, kesinlikle söyleme, ama giriver koynuna, belki ulem der karıcıgımı üzdüm ama o hala beni seviyo istiyo:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…