slm kızlar ben geldim nasılsınız
SUSANNA, LÜTFEN DOKTORUNA KARNINDAKİ ŞİŞLİĞİ DANIŞ.
ben biraz netten baktım da, Allah korusun, ciddi bişe olmasın..
canım tüp bebek tedavisiyle hamile kalanlarda olabilen bi komplikasyon, sen endişe etme bunun için,senin durumunla ilgisi yok..aylin açıksa özelden yaz ne gibi sorunlar olabiliyormuş? merak ettim
hoşbulduk canımmmm:1hug:hoşgeldin cici anne.geçmiş olsun.
hoşbulduk kaçak sende hoşgeldinn gerçi kaç gündür yoktum daha öncesinden geldiysen hamişliğime verrrrra.s.hoşgeldin ayşeekaydirigubbakcemile3
sağol canımmmm:1hug:susanna tebrik ederim bebeğini sağsalim kucağına alırsın inşallah
ayşem hoşgldin geçmiş olsun canım
ayşeeeem hoşgeldin, canım bi doktora danışsana nedir baş ağrının sebebi? hava değişikliği falan mı yoksa kendini mi yoruyosun anlamadım ki?
kız meraklı anne adayı sende bişi olmaz senin tüp değil orjinal anacım evham yapma sakın
aylincim içerdeyken çıkması için sabırsızlanıyodum şimdi çıktı ama içerde daha iyiyidik diyorum yeri gelince kızla teker yuvar gidiyoruz o bana ben ona alışmaya çalışayım derken bide benim kız biraz asabi aynı anda hem meme istiyo hem altını temizlenmesini bi cadı bi cadı
ayşecim baş ağrısını sor bi sık oluyo sende migrenin falan yok dimi
yok yok bugün geldimhoşbulduk kaçak sende hoşgeldinn gerçi kaç gündür yoktum daha öncesinden geldiysen hamişliğime verrrrra.s.
:)) bi arkadaş çok yorunca geri karnıma sokup,sonra geri çıkarabilsem diyoduu:roflol:
kolay gelsin canım, onun tadı da daha başkadır tabi maşallah
:roflol::roflol:annemde en küçük kardeşime derdi mızırdanınca,bak ağlama geldiğin yere sokarım.kardeşim daha beter delirirdi.:roflol:
kız meraklı anne adayı sende bişi olmaz senin tüp değil orjinal anacım evham yapma sakın
aylincim içerdeyken çıkması için sabırsızlanıyodum şimdi çıktı ama içerde daha iyiyidik diyorum yeri gelince kızla teker yuvar gidiyoruz o bana ben ona alışmaya çalışayım derken bide benim kız biraz asabi aynı anda hem meme istiyo hem altını temizlenmesini bi cadı bi cadı
ayşecim baş ağrısını sor bi sık oluyo sende migrenin falan yok dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?