İnatla bir gün ANNE olacağım !

hoşgeldin sinem.aaaafffffffff allahım aaaaaaaaaaafffffffffffffffffffff ben ne zaman hamileyim dicem.

susanna tebrik ederim bebeğini sağsalim kucağına alırsın inşallah
ayşem hoşgldin geçmiş olsun canım

SUSANNA, LÜTFEN DOKTORUNA KARNINDAKİ ŞİŞLİĞİ DANIŞ.
ben biraz netten baktım da, Allah korusun, ciddi bişe olmasın..

susanna gitmiş mi?! inşallah bi sorun yoktur ya..
ben mi evham yaptım, ama ciddi olabilen bi komplikasyonmuş,şimdi nette baktım da..

ayşeeeem hoşgeldin, canım bi doktora danışsana nedir baş ağrının sebebi? hava değişikliği falan mı yoksa kendini mi yoruyosun anlamadım ki?

sinemcim yeni müdür geldi geleli siteye girişin daha bi serbestleşti sanırım, inşallah da bööle gider

kız meraklı anne adayı sende bişi olmaz senin tüp değil orjinal anacım evham yapma sakın
aylincim içerdeyken çıkması için sabırsızlanıyodum şimdi çıktı ama içerde daha iyiyidik diyorum yeri gelince kızla teker yuvar gidiyoruz o bana ben ona alışmaya çalışayım derken bide benim kız biraz asabi aynı anda hem meme istiyo hem altını temizlenmesini bi cadı bi cadı
ayşecim baş ağrısını sor bi sık oluyo sende migrenin falan yok dimi

hoşgeldin cici anne.geçmiş olsun.
hoşbulduk canımmmm:1hug:
hoşgeldin ayşeekaydirigubbakcemile3
hoşbulduk kaçak sende hoşgeldinn gerçi kaç gündür yoktum daha öncesinden geldiysen hamişliğime verrrrra.s.
susanna tebrik ederim bebeğini sağsalim kucağına alırsın inşallah
ayşem hoşgldin geçmiş olsun canım
sağol canımmmm:1hug:
ayşeeeem hoşgeldin, canım bi doktora danışsana nedir baş ağrının sebebi? hava değişikliği falan mı yoksa kendini mi yoruyosun anlamadım ki?

ne bileyim yaa arada oluyordu ama iki gündür kalkıyorum başlıyor anlamadım gittiii yorgunluk desen bişi yaptığım yokkiii yorulayımm hava desen belkii off neyse halsizlik keyifsizlik vs de varr içimden hiç bişi yapasım gelmiyoo doktora desem tamol iç diyecek onuda mecbur kalmasam ben istemiyoum normalde de aşırı ağırmazsa ağrı kesici almam zaten hele şimdii geçer umarım yaa dediğin gibi havadandır havadann hani diyoya orhan veli abimizzz Beni bu güzel havalar mavfetti diyeeeeeee:roflol::roflol::roflol:
sende ne var ne yok bakalımm:1hug:

:)) bi arkadaş çok yorunca geri karnıma sokup,sonra geri çıkarabilsem diyoduu:roflol:
kolay gelsin canım, onun tadı da daha başkadır tabi maşallah

:)) bi arkadaş çok yorunca geri karnıma sokup,sonra geri çıkarabilsem diyoduu:roflol:
kolay gelsin canım, onun tadı da daha başkadır tabi maşallah

annemde en küçük kardeşime derdi mızırdanınca,bak ağlama geldiğin yere sokarım.kardeşim daha beter delirirdi.:roflol:

ayşeciiim çok geçmiş olsunn ya üzüldümmmm ((
kaydirigubbakcemile3 her durumdan haberdar olmam gerek napayım elde değil kaydirigubbakcemile3 iyi barii ben almayım üstüme

yerim ben o cadıyııııııııı:1hug:
yok canım ya Allahtan migren falan neyse geçmezse içerim bi tamol artık ama geçer geçerr yani inşallahh

valla bende düşünüyorum geri sokayım diye bazen herkes dio içerdeyken sade sana yapıyodu şimdi herkes salta duruyo die sölenip duruyolar
mırık mırık kurbağa yavrusu gibi hiç susumuyo uykusu var esniyo ama uyumuyo valla en son çare ayakta bile sallıyom bide rezene çayı veriyom arkamdan gelen anne adayları bi sorun olursa ben size sölerim artık çare ben nasılsa bu kızla herşeyi öğreneceğim çünkükaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…