hee sen gelir diye bekle 9 ay inşallahhhh delikafaduldengülsümcüm bende bişiyok daha bakalım ya akşama yada sabaha doğru gelir benim kırmızılar :tomato:
topiğimm şifalı ayşecimm:)) başın ağrısı ondan hafiflemiştir. bak gör hamiş kalcakk isteyenlerde.
ayşe valla evladında hakkaten hayırlısını versinn yarabbim herşeyde öle çok istemiceksin bide..
gülsüm kesinlikle deme kız ne dicen sorsunn hele o:)
sormazsa kesinlikle anlatma, ve doktorun takvim cıkarırsa şu şu günler birlikte olun diye, kesinlikle söyleme, ama giriver koynuna, belki ulem der karıcıgımı üzdüm ama o hala beni seviyo istiyo:asigim:
bencede gülsümcüm pas verme biraz daha bekle bakalım
ayşe arkadaşına allah sabır versin kız sen de alemsin bende diyodum bazen benim kociş de azıcık odun galiba beni ilk gördüğünde ne yönümü beğendin diye sormuştum oturuşumu kalkışımı demişti :roflol:hanımefendiliğimiymişben ondan daha başka şeyler duymak isterim ama:mymeka:
:CüvCüv::CüvCüv::Saruboceq:inşallah hadi bakalım bekleyelimde görelim garikaydirigubbakcemile3sen çok biliyon :dilcikar: allahın izniyle gelmicek.süprizzzzz
ayyy hayır diyemem mervem ama artık üzülmek istemiyorum olmadığınıda biliyorum bebiş hayırlısı allahtan ne diyelim kihee sen gelir diye bekle 9 ay inşallahhhh delikafadulden
sende soğuk soğuk tavırlarla cevap verirsen bu arada ben biraz inatçıyım Çok üzgünüm çoookaslında anneliktede inatçıyımdır amakesin sorarda mervem yani yine soğuk soğuk tavırlarla sorarsaaa....
bencede gülsümcüm pas verme biraz daha bekle bakalım
ayşe arkadaşına allah sabır versin kız sen de alemsin bende diyodum bazen benim kociş de azıcık odun galiba beni ilk gördüğünde ne yönümü beğendin diye sormuştum oturuşumu kalkışımı demişti :roflol:hanımefendiliğimiymişben ondan daha başka şeyler duymak isterim ama:mymeka:
ayşem öncelikle inşallah kartlar zamanında ve yeterli limitle elinde olur canımmmm:1hug:
abine çok üzüldümm Allahım kızının acısını yaşatmasın acil şifalar versin inşallahhhh:Saruboceq:
gülsümüm senin eşinle ne var anlamadım ben küsmüsünüz yoksaa:1shok:kız bu yaşta ne küslüğü Allah iyiliğinizi ve de bebişinizi versin inşallahhhha.s.
ay kızlar maşallah iyi kaynatmışsınız canlarım
allah muhabbetimizi bozmasın
kızlar koçişimle konuştum 5 te ist. uçağına bineceklermiş
18:40 da da arabistanaaaaaaaaaa
evet gülsümüm bende de öle oluyor yaw yumurtlama zamanı çok mu alıngan oluyoruz anlamadım CADIARZU
sinemm Allah kavuştursun canımay kızlar maşallah iyi kaynatmışsınız canlarım
allah muhabbetimizi bozmasın
kızlar koçişimle konuştum 5 te ist. uçağına bineceklermiş
18:40 da da arabistanaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?