İnatla bir gün ANNE olacağım !

kesin sorarda mervem yani yine soğuk soğuk tavırlarla sorarsaaa....

bencede gülsümcüm pas verme biraz daha bekle bakalım
ayşe arkadaşına allah sabır versin kız sen de alemsin bende diyodum bazen benim kociş de azıcık odun galiba beni ilk gördüğünde ne yönümü beğendin diye sormuştum oturuşumu kalkışımı demişti :roflol:hanımefendiliğimiymiş ben ondan daha başka şeyler duymak isterim ama:mymeka:

ayşem öncelikle inşallah kartlar zamanında ve yeterli limitle elinde olur canımmmm:1hug:
abine çok üzüldümm Allahım kızının acısını yaşatmasın acil şifalar versin inşallahhhh:Saruboceq:
gülsümüm senin eşinle ne var anlamadım ben küsmüsünüz yoksaa:1shok:kız bu yaşta ne küslüğü Allah iyiliğinizi ve de bebişinizi versin inşallahhhha.s.

:roflol: bende bigün eşimin iş yerini aradım arkadaşı çıktı.o çocuklada tanışıyoz.dedi şuan meşgul dedim ozaman müsait olunca aasın beni tamam dedi.aradan 3-4 saat geçti benimki hala aramadı ben yine aradım yine o arkadaşı çıktı.diyo ben dedim bu nemruda ara gülsümü ama o aramadı.bi an güleyimmi kızayımmı bilemedim koçişime nemrud dedi.:roflol:

sen çok biliyon :dilcikar: allahın izniyle gelmicek.süprizzzzz
:CüvCüv::CüvCüv::Saruboceq:inşallah hadi bakalım bekleyelimde görelim garikaydirigubbakcemile3
hee sen gelir diye bekle 9 ay inşallahhhh delikafadulden
ayyy hayır diyemem mervem ama artık üzülmek istemiyorum olmadığınıda biliyorum bebiş hayırlısı allahtan ne diyelim ki
kesin sorarda mervem yani yine soğuk soğuk tavırlarla sorarsaaa....
sende soğuk soğuk tavırlarla cevap verirsen bu arada ben biraz inatçıyım Çok üzgünüm çoookaslında anneliktede inatçıyımdır ama

benimkide gözlerimi beğenmişşşşş mavi rengin hastasıymış mavişim diye kayıt eder beni heryeree aşkım vs demez yaniiii bide mavi giydimmi bayılırrrrkaydirigubbakcemile3
mervemm inşallah canımm herkez hamiş kalsın biran önceee:CüvCüv:

ay kızlar maşallah iyi kaynatmışsınız canlarım
allah muhabbetimizi bozmasın
kızlar koçişimle konuştum 5 te ist. uçağına bineceklermiş
18:40 da da arabistanaaaaaaaaaa

amiiiiiiiiiinnnnnn allah razı olsun. evet küsüz beni üzdü.:dilcikar:bende onu üzmüş olabilebilirim ama ben bayanım ben zarifim incinirim üzülürüm ağlarım onun gönlümü alması gerekiirken bana tavır yapıyo bende ona yapıyom.yaw ne hikmetse hepte yumurtlama zamanında küsüşüyoz.

benim kociş pek bir utangaçtır annemlerin yanında elimi bile zorla tutar ayıp olcak diye benide mis kokulum diye severnaniknanik

ay kızlar maşallah iyi kaynatmışsınız canlarım
allah muhabbetimizi bozmasın
kızlar koçişimle konuştum 5 te ist. uçağına bineceklermiş
18:40 da da arabistanaaaaaaaaaa

ayy güzelim ya allah tez zamanda kavuştursun ve umarım eşin seni iki canlı olarak bulur.:1hug:

evet gülsümüm bende de öle oluyor yaw yumurtlama zamanı çok mu alıngan oluyoruz anlamadım CADIARZU

gülsümüm çok güzelmiş yaw bende arada kocişime kaymaklı ekmek kadayıfım derim kaydirigubbakcemile3

kızlar ben eve gidiyorum ordan devam ederiz gidem kocişime tatlı yapam bari canım çekti sanırım buda regli belirtim canım tatlı çekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…