saolasın beyzam Şenizkızlar yaa çok yoğunum okuyorum ama yazamıyorum
sehercim maşallah Allah nazarlardan korusun gülermişte o anneesii
mervecim kendini niye yoruyorsun canım benim yapma boşver koyver gitsin paşan gelsin sağlıkla ondan sonra temizlersin evini hamile kadınsın kimse laf etmesin edeniklava:
pınarcım kayınvaldene geçmiş olsun canımm umarım çabucak toparlanır
razişcim sanada çoook geçmiş olsun canım bende de bazen çok ağrılı oluyor
saolasın mervem uyumak güzel ama ağrı olunca çok ta güzel olmuyor sancıyla uyanıyosunpınarcım geçmişolsun kayınvalidene hayatım...raziyecim sana da geçmiş olsun gülüm..oh ne güzel gelmiştir uyumak...
seherim başım deil karnım ağrıyordu şimdi daha iyiyim canım kartı yedim yaokuyun kızlar nazar değmesin resmi kaldırıyom hemen nazar değiyo kuzuya
allah sizlerede tez zamanda nasip etsin inşallah
razişim geçtimi baş ağrın bali
ayşe gelmiş hoş elmiş
günaydın canım cumamız mübarek olsun.nee bilim anacım merveden beter olmuşumdur ya.çookk fenaa.günaydın kızlar cumalarınız mübarek olsun dualarınız kabul olsun inşallah
hayallahım merve bebiş çok abur cuburdan hoşlanmadı mı ne
gülsümüm ballı karışımı nasıl yiyemedin kız hayallah seni sık biraz dişini yutu yutuver
günaydın herkese neden kimse yok pek sessiz topik.bu arada merve sen cipsten bende şu bal çörek otu ve tarçın karışımından anladın sen onu.ayy ne mümkün yiyemedim.ama sabah yoğurtla karıştırıp yemeyi denedim onu yedim ama peşinden hemen su içerek.:roflol:
günaydın kızlar cumalarınız mübarek olsun dualarınız kabul olsun inşallah
hayallahım merve bebiş çok abur cuburdan hoşlanmadı mı ne
gülsümüm ballı karışımı nasıl yiyemedin kız hayallah seni sık biraz dişini yutu yutuver
kimse uyanamadı demekki kız .. hadi ya okadar kötü mü tadı? kız yoğurtlada karıştırınca acaba etkisi azalır mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?