İnatla bir gün ANNE olacağım !

evet kızlar haklısınız...bi daha yapmıcam valla.isterse b.k götürsün evi...oğluşum daha önemli...deminden beri hareketlerini kontrol ediyom..şükür ki başladı kıpır kıpır...
sehercim maşallah selene hayatım..bilmiş cadı...o minik dudacıklarını yerim onun..mis kokulu kuzuuuu...

kızlar yaa çok yoğunum okuyorum ama yazamıyorum

sehercim maşallah Allah nazarlardan korusun gülermişte o anneesii

mervecim kendini niye yoruyorsun canım benim yapma boşver koyver gitsin paşan gelsin sağlıkla ondan sonra temizlersin evini hamile kadınsın kimse laf etmesin edeni klava:

pınarcım kayınvaldene geçmiş olsun canımm umarım çabucak toparlanır

razişcim sanada çoook geçmiş olsun canım bende de bazen çok ağrılı oluyor

pınarcım geçmişolsun kayınvalidene hayatım...raziyecim sana da geçmiş olsun gülüm..oh ne güzel gelmiştir uyumak...

okuyun kızlar nazar değmesin resmi kaldırıyom hemen nazar değiyo kuzuya
allah sizlerede tez zamanda nasip etsin inşallah
razişim geçtimi baş ağrın bali
ayşe gelmiş hoş elmiş

seher nasıl ekledin seleni...eklenti ekleden olmuyo yaaa..göbüşümü koycam ama beceremedim..

canım hızlı resim die bi site var oradan dönüştürüp ekledim yapamazsan msn yolla bana özelden ben yapar kpyarım senin msn yok bende

saol canım bi deneyim...ben yinede özelden msn imi yolliim sana..bulunsun sende beni ekle emi...

saolasın beyzam Şeniz
pınarcım geçmişolsun kayınvalidene hayatım...raziyecim sana da geçmiş olsun gülüm..oh ne güzel gelmiştir uyumak...
saolasın mervem uyumak güzel ama ağrı olunca çok ta güzel olmuyor sancıyla uyanıyosun
okuyun kızlar nazar değmesin resmi kaldırıyom hemen nazar değiyo kuzuya
allah sizlerede tez zamanda nasip etsin inşallah
razişim geçtimi baş ağrın bali
ayşe gelmiş hoş elmiş
seherim başım deil karnım ağrıyordu şimdi daha iyiyim canım kartı yedim ya

olsun be razişim bi dahaki sefere inşallah e malum ben selen hanımdan fırsat buldukça giriyom baş karın karıştırıyomkaydirigubbakcemile3

günaydınnn kızlarrr.. ben dün 3.30 civarlarından cips ve çikolata tüketimi yapınca midemden fenalık geçirdimm.. nolduğunu tahmin etmişsinizdir sabah sabah sölemeyim kaydirigubbakcemile3 sonra midemdeki sancılar bir türlü geçmek bilmeyince doğruu evee.. çok şükür iyiyim şimdi.. birdaha mı cipss töbeeeee..

adaşımmmmmmm sana nası kızsam bilemedimmmmm kızım sen deliii misin cam mı silinir hemde kocaa göbeklee inanamıyorum sanaa...

selennn bebekte maşallahhh seherrr çok bilmiş bişi belli:))) kaldır kız resmini..

günaydın herkese neden kimse yok pek sessiz topik.bu arada merve sen cipsten bende şu bal çörek otu ve tarçın karışımından anladın sen onu.ayy ne mümkün yiyemedim.ama sabah yoğurtla karıştırıp yemeyi denedim onu yedim ama peşinden hemen su içerek.:roflol:

günaydın kızlar cumalarınız mübarek olsun dualarınız kabul olsun inşallah
hayallahım merve bebiş çok abur cuburdan hoşlanmadı mı ne
gülsümüm ballı karışımı nasıl yiyemedin kız hayallah seni sık biraz dişini yutu yutuver

günaydın canım cumamız mübarek olsun.nee bilim anacım merveden beter olmuşumdur ya.çookk fenaa.

kimse uyanamadı demekki kız .. hadi ya okadar kötü mü tadı? kız yoğurtlada karıştırınca acaba etkisi azalır mı ?

ayy ne güzel yazmışsın raziyecim hoşuma gitti bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…