Gülsümcüm bende midem bulanır diye düşündüm ama iyi bile geldi mideme ama badegül e dokundu mesela onda alerji yaptı. Bu arada özele gidiyorum ama kadın bişey demedi ki farlutal al adet ol gel dedi
Geçmiş olsun pınarcım
anacım uctum da burdaki hatunları diyorum üçer beşer haberlerinizi alırız diye, yoksa bi taneyi çıkardık da beişzim kaldı:roflol:
ayh canıııım inşallah:)
ne miden bulancak be, yut gitsin işte, çörek otu mide bulandırır mı, şifa niyetine, yut gitsin
şimdi okudum geldim yine...ayşe2cim yeni yaşın kutlu olsun...seneye inşallah bebeğinle kutlarsın hayatım...
emelcim yiğite çok geçmiş olsun canım...atlatmış şükür...onların minicik bedenleri daha sağlam bizden merak etme...en kısa zamanda sağlığına kavuşacak inan...
ayşe sana da geçmiş olsun canım..bu baş ağrısı da neyin nesi kuzum...
pınarcım maşallah göbüşüne...yarın ben de ekliim de siz kilo ve göbüş görün...esas hükümet gibi karı kim bi bakın bakalım :)) tam 90 kiloyum...boyum da 1.73 ee artık karar sizin...
asiyecim yarın testin sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum hayatım...
raziyecim...efe'n seninle olsun inşallah...bu gece de dua edicem senin için...
gülsüm inşallah dr güzel haberler vermiştir sana...hem kocişinle de barışmışsın bak...es geçmeyin bu geceleri...sonra çooook ararsınız :))))
canım adaşımm....sen de takma bulantılara...bak benim çok hafif geçmişti...inşallah sen de öyle atlatırsın güzelim...
beyza sinem seher badegül...oğluşumun bütün teyzeleri...hepinize hayırlı geceler olsun...yarın görüşmek üzere...
Günaydın kızlar hayırlı günler olsun canlarım
Ben test yaptım negatiffff beklenen sonuç yani ilacı alcaz mecbur
Mehmetcan doğmuş canım benim sağ sağlim de büyüsün inşallah aslım geçmiş olsun cnm benm
kızlar günaydın herkese.malesef yumuşlar yeteri kadar büyümemiş.ayın 20 sine infertilite,E2,LH,PROGESTERON tahlillerini yapıp sonuçlarla beraber gidicem.bide tavsiyem ayın 18 den itibaren gün aşırıııı dedii.:jeyyar:sengözlerimebaksanab
canım güzel anniş çok geçmiş olsun.
çooook geçmiş olsun biz iyiyiz canım size acil şifalar, bir an önce toparlar umarım kayınvaliden de :1hug:
Gülsümcüm bende midem bulanır diye düşündüm ama iyi bile geldi mideme ama badegül e dokundu mesela onda alerji yaptı. Bu arada özele gidiyorum ama kadın bişey demedi ki farlutal al adet ol gel dedi
Geçmiş olsun pınarcım
bu sefer gidişimde sorim onun yerine bunu kullanayım mı diye bakalım ne diycek.
pınarcım ben arada doktor değiştirmiştim o bana duphaston vermişti 1 haftada hasta olmuştum o hem rahmide koruyor demişti ama bu doktor vermedi 100 tl alıyo herşeyi de ben mi sölim biraz onların yardımcı olması lazım sormayınca sölemiyorlar bile
haaaa bende bebişler beşer beşer gelsin diyon sandım.:roflol: inşallahya.yut demesi kolay ben ömrümde bu sene balı yemeye başladım.
sorucam mecburda anlamıyorum ya neden kendileri çözüm sölemiyorlarda bizim önermemizi bekliyorlar
valla gülsümcüm olabilir ama yazık ya sürükleyip duruyorlar insanı
tutamadın demi çeneni:roflol:tabi kide yazık.ömerim diyo bazen eğer bu doktor benden haksız kazanç elde ediyosa hakkımı helal etmem.kaydirigubbakcemile3
akşamda normalde ben ona gün aşırı olayını demicektim ayşede deme demişti.ama yumuşlar yetei kadar gelişmemiş diyince bu baya üzüldü sonra daanamdım dedim sana bişey dicem ama beni yanlış anlamandan korkuyorum.ne dedi dedim böle böle dokor gün aşırı tavsiye etti.diyo yanlış anlarmıyım biz işimize bakacaz diyo:roflol:
bir de kızlar doktor deiştiğinde önerilen tedavilere tekrar başlanıyolar, al sana zaman kaybı, başka bir doktorda yaptırdıgın tetkiki tedaviyi saymıyolar, o yüzden iyi düşünmeli değiştirmeye karar verilirken.. bir de kesinlikle erkek doktor derim, zor ama hakikaten bayan doktorlardan daha iyiler bu konuda...
tutamadın demi çeneni:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?