İnatla bir gün ANNE olacağım !

Gülsümcüm bende midem bulanır diye düşündüm ama iyi bile geldi mideme ama badegül e dokundu mesela onda alerji yaptı. Bu arada özele gidiyorum ama kadın bişey demedi ki farlutal al adet ol gel dedi
Geçmiş olsun pınarcım

ben bu yüzden kadınlara güvenemiyom ya.ne bilim asiyecim benim dr hiç bana farlutal vermedi.hep duphaston verdi ve adetim düzeldi diyebilirim.fisfisfis

haaaa bende bebişler beşer beşer gelsin diyon sandım.:roflol: inşallahya.yut demesi kolay ben ömrümde bu sene balı yemeye başladım.

canım güzel anniş çok geçmiş olsun.

çooook geçmiş olsun biz iyiyiz canım size acil şifalar, bir an önce toparlar umarım kayınvaliden de :1hug:

saolun canlarım benimm.Koşuşturmam var tel trafiği var, size yetişemiyorum kusuruma bakmayın emi kuzucuklarım. öpüyorum hepiniziii
Asişimmm benim düzensizlik için önce sana verilen ilaçtan kullandım sona olmayınca duphastona geçmişti onla düzene girmişti, ama drun daha iyi bilir eger işe yaramazsa duphaston vercek sana nasılsa.

pınarcım ben arada doktor değiştirmiştim o bana duphaston vermişti 1 haftada hasta olmuştum o hem rahmide koruyor demişti ama bu doktor vermedi 100 tl alıyo herşeyi de ben mi sölim biraz onların yardımcı olması lazım sormayınca sölemiyorlar bile

bu sefer gidişimde sorim onun yerine bunu kullanayım mı diye bakalım ne diycek.

bencede sor ya ben druma öyle sorular soruyorumki gülüyo.kaydirigubbakcemile3 mesela dünde sordum neden bana rahim filmi çekmedin.tıkanıklık problemim olabilebülürmü diye.dedi şuan bizim sorunumuz yumurtaların gelişmemesi biz önce bunu tedavi edicez.ayrıca hem tıkanıklık hemde yumurta gelişmemsi çok çok nadir rastlanan bir olaymış.o yüzden çekmedim dedi.

canım o dr değiştirdinki.

haaaa bende bebişler beşer beşer gelsin diyon sandım.:roflol: inşallahya.yut demesi kolay ben ömrümde bu sene balı yemeye başladım.

bak geliyo oklava, baldan sağlıklı bişey mi var gülsümüm yaa, hele sizin oralarda mis gibi mallar yapılır, ben de kaşık kaşık yemem ama evde kahvaltıda kaymagın üstüne kodum mu löp yutarım bi de ballı mutlu süt ki dibinde uyurum:)

kendi doktoruma kızdım bişey sölemiyo diye başkasına gittim o da sağolsun özel hastane ya herşeye para alıyodu bide ssk lılarada baktıkları için 5 dk da bakıp yolluyodu sinir oldum gene kendi doktoruma geçtim mecburen ama iyi birini bulursam bırakacam onu

bir de kızlar doktor deiştiğinde önerilen tedavilere tekrar başlanıyolar, al sana zaman kaybı, başka bir doktorda yaptırdıgın tetkiki tedaviyi saymıyolar, o yüzden iyi düşünmeli değiştirmeye karar verilirken.. bir de kesinlikle erkek doktor derim, zor ama hakikaten bayan doktorlardan daha iyiler bu konuda...

valla gülsümcüm olabilir ama yazık ya sürükleyip duruyorlar insanı

tabi kide yazık.ömerim diyo bazen eğer bu doktor benden haksız kazanç elde ediyosa hakkımı helal etmem.kaydirigubbakcemile3

akşamda normalde ben ona gün aşırı olayını demicektim ayşede deme demişti.ama yumuşlar yetei kadar gelişmemiş diyince bu baya üzüldü sonra daanamdım dedim sana bişey dicem ama beni yanlış anlamandan korkuyorum.ne dedi dedim böle böle dokor gün aşırı tavsiye etti.diyo yanlış anlarmıyım biz işimize bakacaz diyo:roflol:

tutamadın demi çeneni:roflol:

evet ayşee asişin demesnden sonra bir kez daha yanılmadığmı anladım rabbim affetsin ama güvenemiyorum işte.

tutamadın demi çeneni:roflol:

ayy canım ya güldürdün beni allahda seni göbişinle güldürsün inşallah.üzüldüğünü görünce ümidi kırılmasın diye dedim.garibim nası sevindi.gün aşırıyamı yoksa ümidinin yok olmamasına mı bilmem artıksırnaşık şey

kızlar yaa yoruldum...üstünkörü de olsa cam sildim...kuzucuğum da yoruldu herhale ses soluk yok..accık başladı hafiften şimdi...ctesi kayınvalidemin 2.sene mevlütü olcak bende...görümcem yiyecek bişeyler getircek..apt önünde lokma dökülecek...ee ev de aldı başını gitti...bi el atmak lazım..kociş duysa gebertir beni...gierken ant verdirdi temizlik falan yapmak yok beraber gelince yaparız diye...ama içidurmuyoki insanın...neyse dinlendim biraz daha iyiyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…