saol canım allah hepimizin yüzünü güldürsün, kocişinin deayy canım ya güldürdün beni allahda seni göbişinle güldürsün inşallah.üzüldüğünü görünce ümidi kırılmasın diye dedim.garibim nası sevindi.gün aşırıyamı yoksa ümidinin yok olmamasına mı bilmem artıksırnaşık şey
hoşgeldin canım aramızaaaa, burdaki inatla dağı bile deler yine hamile kalırsınbende anne olmak istiyorum artık 2 senelik evliyim 4 aydır ugraşıyoruz olmadı bi türlü kist varmış tedavi, gördüm bu ay duphaston kullanıyorum bakalım bu ay sonu belli olcak hamiş olcakmıyım
bende anne olmak istiyorum artık 2 senelik evliyim 4 aydır ugraşıyoruz olmadı bi türlü kist varmış tedavi, gördüm bu ay duphaston kullanıyorum bakalım bu ay sonu belli olcak hamiş olcakmıyım
selamün aleyküm bacılar ben geldim saat 11.45 de yattım uyumak ve çıkartmamak için sanırım bir iki saat savaştımve galip geldim yeni uyandım maşallah baya kaynatmışınız allah muhabbetinizi arttırsın şimdi ekmek alıyım gelem bişiler yiyem yoksa bu ağrı gafil avlar beni hazır gitmişkenkaydirigubbakcemile3
aleykum selam razişim, çoook geçmiş olsun, inşallah gece tutmaz agrın da rahat gecirirsin..selamün aleyküm bacılar ben geldim saat 11.45 de yattım uyumak ve çıkartmamak için sanırım bir iki saat savaştımve galip geldim yeni uyandım maşallah baya kaynatmışınız allah muhabbetinizi arttırsın şimdi ekmek alıyım gelem bişiler yiyem yoksa bu ağrı gafil avlar beni hazır gitmişkenkaydirigubbakcemile3
yok kızlar biz sadece çocuk yapma konusunda deil her konuda inatçıyız, mervecim sen agrı işleri ne diye yaparsın ki, camdı kapıydı halıydı eşinle yapıver, sen ufak ev içi temizliklerini yine yap, ne diye yorarsın kendini, yapma gözünü seviyim. mevlidinizi de Allah kabule tsin ama yine yorulcanoff anacım of, biz laftan anlamıyoruz valla, nerde adaşımın oklavası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?