İnatla bir gün ANNE olacağım !

bende anne olmak istiyorum artık 2 senelik evliyim 4 aydır ugraşıyoruz olmadı bi türlü kist varmış tedavi, gördüm bu ay duphaston kullanıyorum bakalım bu ay sonu belli olcak hamiş olcakmıyım

sırnaşık şey saol canım allah hepimizin yüzünü güldürsün, kocişinin de o da neye sevindiyse artık

bende anne olmak istiyorum artık 2 senelik evliyim 4 aydır ugraşıyoruz olmadı bi türlü kist varmış tedavi, gördüm bu ay duphaston kullanıyorum bakalım bu ay sonu belli olcak hamiş olcakmıyım
hoşgeldin canım aramızaaaa, burdaki inatla dağı bile deler yine hamile kalırsın herşeyin hayırlısı. çok geçmiş olsun ne kisti varmış sende necla?

selamün aleyküm bacılar ben geldim saat 11.45 de yattım uyumak ve çıkartmamak için sanırım bir iki saat savaştımve galip geldim yeni uyandım maşallah baya kaynatmışınız allah muhabbetinizi arttırsın şimdi ekmek alıyım gelem bişiler yiyem yoksa bu ağrı gafil avlar beni hazır gitmişkenkaydirigubbakcemile3

hoşgeldin aramıza.ben gülsüm.dilerim en yakın zamanda gelir bebişin.4 ay öncesinde istemedinizmi.

hoşgeldin canım.sevindim geçmesine ye yeede avlanma.kaydirigubbakcemile3

aleykum selam razişim, çoook geçmiş olsun, inşallah gece tutmaz agrın da rahat gecirirsin..

yok kızlar biz sadece çocuk yapma konusunda deil her konuda inatçıyız, mervecim sen agrı işleri ne diye yaparsın ki, camdı kapıydı halıydı eşinle yapıver, sen ufak ev içi temizliklerini yine yap, ne diye yorarsın kendini, yapma gözünü seviyim. mevlidinizi de Allah kabule tsin ama yine yorulcan off anacım of, biz laftan anlamıyoruz valla, nerde adaşımın oklavası

ayy uykum geldi bee.aaayyy akşamda öyle bi uykum geldiki anam sızıp kaldım kanepede.sonra birisi beni seviyo okşuyo bi uyandım koçiş dedi hadi yatağa gidilem.gittim ben yattım buda bilgisayar başındaydı.dalmışım gene.sonra birden gözümün önünden bi ışık geçti uyandım benimki makineyi almış eline uyurken resmimi çekiyokaydirigubbakcemile3

mervecim kocişin gelince silersiniz niye tek başına yapıyorsun ayrıcana uzanma allah korusun
h.b gülsüm ayşecim şimdi bir tane daha içerim hap bişicik olmaz allahın izniyle

ahandaa geldiiklava:klava: merveee sananeee bu dönemde kapıdan bacadan yaa.eşin yapma dediyse yapmaa.allah korusun sonra keşke demek fayda vermez biliyosun.

selam milletttttkaydirigubbakcemile3
bir cee deyip kaçacam yarın kontrolüm vardı ama malum nedenlerden sanırım ptesiye ertelendii ilk işim şu halsizlikle baş ağrısını sormak olacak hala devam ediyo yaa akşama doğru geçiyo Allahtan ama gündüz hiçbişi yapamıyom oturmak bile çok zorr anlamadım gitti neyse şu sıralar beni idare ediverin canlarımm yakında bomba gibi dönecem inşallah aranızaaaaaaaa

seher rabbim kuzunu size bağışlasın.rabbim hayırlı uzun ömür versin darısı başımıza bizide sevindirsin rabbim tez zamanda.

kızlar ben kaçtım hepinize hayırlı akşamlar öptüm sizi.kalbinizin sahibine emanet olun.

maşallah subhanallah seherim kızına bakışlara baksana ben yaptım der gibikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…