İnatla bir gün ANNE olacağım !

Günaydın kızlar hayırlı cumalar
Bende ilkten zorlanmıştım ama alışıyosun canım ballı tarçınlı çörekotlu karışıma. Bal yemek çok iyiymiş eşinede sende ye yumurta ve spermin sağlıklı olmasına katkıda bulunuyormuş.
Bende dün kocişe pekmez aldım keçiboynuzu pekmezi onuda sevmedi ama yut dedim şifa olsun :mymeka:

tamam ozamann canım yoğurtla pekmez yenmiyor ona eminim pekmezin vitamini alıyor ama bala emin olamadım hadii inşallah yarasın. kontrol ne zaman

inşallah bana yoğurt bal ve tarçını öneren arkadaş bu karışımı yediği ay hamiş kalmış.inşallah banada iyi gelir şifa allahtan.kontrol ayın 20sinde:1hug:

benimki de midem bulanıyo diyo.bende dedim benimde bulunıo ama yutuyorum.pekmezi yarılamadı bile duruyo öle.

kızlar ya soğan suyu işe yaradı iltihap atıyorum ya da adet olacam sanırım koyu renk bi akıntım varrr:roflol:

ayy inşallah asiyem bir an önce ol artık şu regliyi gelmeyince çok sıkıntı yapıyor bu kart:1closedeyes:kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar cumanız mubarek olsun biz bu gece nöbet tutuk benim ufkalığın poposu pişik olmuş bütün gece ağladı yavrum sabaha karşı uyudu nese şimdi rahatlattı kremde allaha şükür uyuyo mervem dikkat et anacım yediklerine hastalanma
gülsüm yede nasıl yersen ye anacım ballla çörek otunu inşallah benim ki ibi bi sıpa nasip eder allah size
asişim soğan suyu işe yaramış demekki
benim afyon patlamadı daha kızlar biraz ayılıp dönerim size bizim yaraın yarı kırkımız çıkıyo sonunda kızımla dışarı çıkıcaz ilk kez

asiye çok sevindim ya dilerim bundan sonra bebişin gelir.seherrrr inşallah yaa senin kuzuyu verene kurban olurum ben ya.dün böle bakmaya kıyamadım sakın yanlış anlama ama beşeriz bizim yokya olaki mazallah hevesleriz nazar değer diye korkarım.allahım nazarlardan kem gözlerden korusun.

valla sormauın dışarı çıkmayı özledim bekleyemicem kırk günü
valla çok fena olmuş allahtan pomadı vardı daha hemen sürdük rahatladı ama ağlamasına canından can gidiyo yavrum nasıl ağladı

seherim geçmiş olsun o pişik çk kötü birşey ya yavrumun canı nasıl acıdı kimbilir teyzemin kızının da olmuştu zeytinyağının kaynatıp soğutup sürüyorlardı aklında olsun

valla sormauın dışarı çıkmayı özledim bekleyemicem kırk günü
valla çok fena olmuş allahtan pomadı vardı daha hemen sürdük rahatladı ama ağlamasına canından can gidiyo yavrum nasıl ağladı

kız allah hepinize benimki gib cadılar nasip etcek ondan sonra burda bebeişlerin dertlerini konuşucaz allahın izniyle

günaydın hatunlar nasılsınız ben iyiyim bugün günaydın için geç kaldım kimse beni sormamış :1closedeyes:

seher bebiş çok tatlı allah nazardan saklasın canım
raziş adet oldun mu sen
asiş merve beyza gülsüm nasılsınız canlarım

sehercim çok geçmiş olsun ya kıyamam ben ona.

hoşgeldin sinemcim canım topike herkes geç geldi zaten yavaş yavaş canlanıyor yani
maalesef ben dün kart yedim hasta oldum yaa kart yediğime mi üzüleyim sancı çektiğimemi bilemedim senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…