İnatla bir gün ANNE olacağım !

çikolata almazsın annesiii onaaa ayyyy gülsümmmm inşallahh yarabbimmmm..

meryem suresi okuyooo musunuz bakayım??siz beni dinlemeyinn hihoyyyt

sinemcim iyiyiz sen nasılsın cnm bekarlık nasıl gidiyor kocandan haber aldıyo musun cnm
Tamam gülsüm harçlıklarından kes ama sen de ye bak ama çiğneeee

aman allahım yaaa ben onları teker teker nası çiğnerim zaten midem o biçim oluyo

güzelcim sana tatdı bu yüzden kötü gelmiştir bende daha önce balla çörekotunu karıştırmıştım ama yiyememiştim şimdi toz haline getirince bide tarçınla biraz acılığı da gidiyo o zaman daha iyi oluyo şifa niyetine diye yiycen artık yeeee lütfen bak bana iyi geldi Allahın izniyle senin yumoşları da büyütür inş burnunu falan tıka yiyiver olmamıııı

iyi gidiyo bekarlık kızlar
kocamdan haber alıyorum dün akşam aradı konuştuk yatacağı yer yemekler iyiymiş
artık netten falan görüşürüz ne yapalım sağlıklı olsunda uzakta olsun amacımız var herşey onun için
katlanıyoruz daha rahat bir hayat için allah kaza bela vermesin canlarım

çikolata almazsın annesiii onaaa ayyyy gülsümmmm inşallahh yarabbimmmm..

meryem suresi okuyooo musunuz bakayım??siz beni dinlemeyinn hihoyyyt

canım benimya nasıl içten dedin öyle allah razı olsun.evet çikolata yasak onaa.:dilcikar: okumaya başlayacam inşallah.

buarada şu çörek otu olayına şöle bi çözüm buldum siz ne dersiniz.şimdi o bekleince o çörekotları üste çıkıyo onları atacam.sonra dövüp koyacam bütün kalanlarıda çiğnecez artıkın. nasıl dövecem onları kızlar.

evetttt gülsümmmmmm yazarkennn hatta oğluşunun olduğu gözümde canlandı bilmem ama öle geçti içimden bak oğlun olursa merve teyzesi bildi dersin:)

ben geldim kızlar pazara çıktım alışveriş yaptım geldim başım ağrıdı çenelerinden satıcıların

evetttt gülsümmmmmm yazarkennn hatta oğluşunun olduğu gözümde canlandı bilmem ama öle geçti içimden bak oğlun olursa merve teyzesi bildi dersin:)

merve teyzesini yeriz biz oğluşumla inşallah.dememmiiiii hemde ilk sen aklıma gelirsin.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…