İnatla bir gün ANNE olacağım !

ahanda burdayım, yaa dedim ya bizim amir gidecegim zamanki tüm işleri kitledi diye, bir de ööleden önce kuzenim geldi hem calıstım hem onunla sohbet ettim. belirti ne kelime direkt belirtisiz kırmızı kartı yedim, adi hakem sarıyı bile göstermedi(

seheeeeer kızın çok güzel maşallah geri dönüp bakmadım ama kaldır fotosunu, biz gördük sevdik, maşallah, kem gözlerden saklasın allahım onu.

mervecim yemek yemene sevindim, yarasın bebişine de snada
gülsüm hiç naz yapmadan yutcam çörekotlarını, ben de başlıycam hatta...
raziş de benden, daha sancılarım gelmedi de yarın kıvrandırır, allahtan haftasonuna denk geldi...
asişim sen nasılsın? sinemcim de bekarlıga tekrar alısıyo, sağ salim kavustursun allah sizi, acıkcası düğün borclarımızı bitirmek için benim eşim de hemen her akşam özel derste oluyo, kolay deil ev geçindirmek, allah yardımcımız olsun. hamişler yok galiba su ara,annelere zaten bebişler pek göz actırmıyor, emelin oğlusunda ne haber? aylin yine wanted

doktora gitmiycem artık sinemcim, biz paramızı ayarlayıp artık ameliyata karar verdik ankara yolcusuyuz, ankaradaki doktoru arayıp da eşimin sperm sonuclarını söylemedim, o 20sinde bekliyo da bonus kart 10 günde anca cıkarmıs, biz mayıs sonunda anca ankarada oluruz, hem işlerimizi toparlarız hem de maddiyatımızı, hayırlısı artık...

afferin kız bak iyi düşünmüşsün çörek otlarını ezme konusuna gelince bende hani şu havan diye bi alet varya onla yaptım baya toz haline geliyo

beyzaa bende ekledim seni canımm

tamamdır canım

ben geldim kızlar pazara çıktım alışveriş yaptım geldim başım ağrıdı çenelerinden satıcıların

ohh razişcim seninde ne güzel hee pazar yakın ev yakın süpermiş valla

ayşeeemm hayırlısı olsun güzelim.sadece bu durumlarda bebişi dert etmemek lazım belki sağlığın için o ameliyatı olman gerekiyo ilerisi için rabbim o ameliyatı daha hayırlı kılmıştır biz bilemeyiz.bak geçen bende hasta olunca ağladım ama dr bu iyiye gittiğimizin işareti dedi.hayırlı zamanda gelsin analarının kuzuları inşallah.Şeniz

vay kalleş hakem erkenden seni maçtan attı demek olsun sağlık olsun bi dahaki maçta kurallara uyarsın bişeycik yapamaz gelsin goller gelsin bebetolar

emredersiniz komtanımmmm:1hug:

geçmiş olsun ayşecim bir gün biz bu hakeme çıkartalım kırmızı kartıda görsün anyayı konyayı kaydirigubbakcemile3

aman yok valla ben ameliyata o kadar konsantre oldum ki adet olduguma üzülmedim ha olmasam ucardım tabi o ayrı. dün emremle çatıştık demek ki derdim buymuş

beyzaaaaam seni sormadım canım benim sende ne var ne yok iyimisin?

vay kalleş hakem erkenden seni maçtan attı demek olsun sağlık olsun bi dahaki maçta kurallara uyarsın bişeycik yapamaz gelsin goller gelsin bebetolar

geçmiş olsun ayşecim bir gün biz bu hakeme çıkartalım kırmızı kartıda görsün anyayı konyayı kaydirigubbakcemile3

zaten ben bu hakemi bi elime geçirsem aaaahhh:tomato:

valla bende havanda yok sarmısak döveceğide ozaman bende temiz bir beze koyar keserle döverim.:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…