huuuu ayşeeeeeee kız burdasınn NİÇUN yazmıyosun:)
ayşe elma dersem çık armut dersem çıkma ELMA hadi çık da gel belirtin varmı süle
buarada şu çörek otu olayına şöle bi çözüm buldum siz ne dersiniz.şimdi o bekleince o çörekotları üste çıkıyo onları atacam.sonra dövüp koyacam bütün kalanlarıda çiğnecez artıkın. nasıl dövecem onları kızlar.
beyzaa bende ekledim seni canımm
ben geldim kızlar pazara çıktım alışveriş yaptım geldim başım ağrıdı çenelerinden satıcıların
ahanda burdayım, yaa dedim ya bizim amir gidecegim zamanki tüm işleri kitledi diye, bir de ööleden önce kuzenim geldi hem calıstım hem onunla sohbet ettim. belirti ne kelime direkt belirtisiz kırmızı kartı yedim, adi hakem sarıyı bile göstermedi(
seheeeeer kızın çok güzel maşallah geri dönüp bakmadım ama kaldır fotosunu, biz gördük sevdik, maşallah, kem gözlerden saklasın allahım onu.
mervecim yemek yemene sevindim, yarasın bebişine de snada
gülsüm hiç naz yapmadan yutcam çörekotlarını, ben de başlıycam hatta...
raziş de benden, daha sancılarım gelmedi de yarın kıvrandırır, allahtan haftasonuna denk geldi...
asişim sen nasılsın? sinemcim de bekarlıga tekrar alısıyo, sağ salim kavustursun allah sizi, acıkcası düğün borclarımızı bitirmek için benim eşim de hemen her akşam özel derste oluyo, kolay deil ev geçindirmek, allah yardımcımız olsun. hamişler yok galiba su ara,annelere zaten bebişler pek göz actırmıyor, emelin oğlusunda ne haber? aylin yine wanted
vay kalleş hakem erkenden seni maçtan attı demek olsun sağlık olsun bi dahaki maçta kurallara uyarsın bişeycik yapamaz gelsin goller gelsin bebetolar
geçmiş olsun ayşecim bir gün biz bu hakeme çıkartalım kırmızı kartıda görsün anyayı konyayı kaydirigubbakcemile3
afferin kız bak iyi düşünmüşsün çörek otlarını ezme konusuna gelince bende hani şu havan diye bi alet varya onla yaptım baya toz haline geliyo
tamamdır canım
ohh razişcim seninde ne güzel hee pazar yakın ev yakın süpermiş valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?