ben de beklemiyodum cünkü acayip belirtisiz geldi, gecen ay da 4 gün gecikmiştim ya bu ay da öyle olur diye düşnmüştümanammmmmmmmmm demee kart mı geldii hiç beklemiyodum yaa adi hakemmm
valla bende havanda yok sarmısak döveceğide ozaman bende temiz bir beze koyar keserle döverim.:roflol:
ben de beklemiyodum cünkü acayip belirtisiz geldi, gecen ay da 4 gün gecikmiştim ya bu ay da öyle olur diye düşnmüştüm(
kızlar blender bıcagı cekmez mi onu? toz şekeri pudra haline getiriyo, bi de blenderda deneyin, ben de tabi
aman yok valla ben ameliyata o kadar konsantre oldum ki adet olduguma üzülmedim ha olmasam ucardım tabi o ayrı. dün emremle çatıştık demek ki derdim buymuş
beyzaaaaam seni sormadım canım benim sende ne var ne yok iyimisin?
valla bende havanda yok sarmısak döveceğide ozaman bende temiz bir beze koyar keserle döverim.:roflol:
iyiyim çalışmalar başlıycam pazar günü inş depolama yapıyoruz şimdi :)
afferin kızz ee zeki kızın hali bi başka oluyor demi
ayşem ne güzel dua etmişin öle be sağolasın cümlemize inşallah
gülsüm kız nasıl döversen döv ezde öenmli olan o
Ayşem kartı yemişsin hakem hatası yaşamışsın ama herşeyde vardır bi hayrı öptüm seni ameliyat süper geçecek bebeiş yolu açılacak inşallah
amin ayşem ne güzel dua ettin öyle inşallah duaların kabul olur canım
ayşeyle ben kart gördüm :çok üzgünüm:
ayşem ne güzel dua etmişin öle be sağolasın cümlemize inşallah
gülsüm kız nasıl döversen döv ezde öenmli olan o
Ayşem kartı yemişsin hakem hatası yaşamışsın ama herşeyde vardır bi hayrı öptüm seni ameliyat süper geçecek bebeiş yolu açılacak inşallah
herşeyde vardır bi hayır demekki daha vakti gelmemiş ama gelecek Allahım ol dediğinde melekleriniz oluşacak canım ve inşallah hep sizinle olacak geç olsun temiz olsun derler yaa geç olsun ama sağlıklı hayırlı olsun hep sizinle olsun inşallahhhh tabi fazlada bekletmesinn geç dediysek seneler değil yanii hayırlısıyla tez zamanda inşallahhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?