İnatla bir gün ANNE olacağım !

anammmmmmmmmm demee kart mı geldii hiç beklemiyodum yaa adi hakemmm
ben de beklemiyodum cünkü acayip belirtisiz geldi, gecen ay da 4 gün gecikmiştim ya bu ay da öyle olur diye düşnmüştüm(
valla bende havanda yok sarmısak döveceğide ozaman bende temiz bir beze koyar keserle döverim.:roflol:

kızlar blender bıcagı cekmez mi onu? toz şekeri pudra haline getiriyo, bi de blenderda deneyin, ben de tabi

hııı deneyelimCADIARZU

iyiyim çalışmalar başlıycam pazar günü inş depolama yapıyoruz şimdi :)

valla bende havanda yok sarmısak döveceğide ozaman bende temiz bir beze koyar keserle döverim.:roflol:

afferin kızz ee zeki kızın hali bi başka oluyor demi

selam millettttttttkaydirigubbakcemile3
geçmişe bakmıyorum yineee umarım hepiniz iyisinizdirr bizde iyiyiz inşallah bugün doktora gidecektim ya sankiii hatta belki ptesi demiştimm de bu seferde doktor arıza çıkarttı meğerse yurtdışındaymış haftaya perşembeye kadar yok ana sağlığa mı gideyim diyorum yaa az da olsa hergün var hiç böyle olmamıştı neyse bizden bu kadarr sizde ne var ne yok bakalımmm ses verin bakimmm-biraz iyicemiyim neeeeeeedelikafadulden-
cumanız mübarek olsun göbişler bebiş dolsun seneye bu zamanda herkez gece beşik sallamaktan uykusuz olsun bebişinin peşinde koşuşmaktan iğne ipliğe dönmüş olsunn evleri darmadağın olsun toplamaya vakti olmasın ama mutlulukta hep yanıbaşınızda olsun inşallahhhh

amin ayşem ne güzel dua ettin öyle inşallah duaların kabul olur canım
ayşeyle ben kart gördüm :çok üzgünüm:

ayşem ne güzel dua etmişin öle be sağolasın cümlemize inşallah
gülsüm kız nasıl döversen döv ezde öenmli olan o
Ayşem kartı yemişsin hakem hatası yaşamışsın ama herşeyde vardır bi hayrı öptüm seni ameliyat süper geçecek bebeiş yolu açılacak inşallah

temamdıırrrr:1closedeyes:

ayşecim ne güzel bi duaymış bu böyle bizim burda bi ablada bana inş ikizin olsun b.kları saçına sürülsün diye dua ediyordu kaydirigubbakcemile3

amin ayşem ne güzel dua ettin öyle inşallah duaların kabul olur canım
ayşeyle ben kart gördüm :çok üzgünüm:

herşeyde vardır bi hayır demekki daha vakti gelmemiş ama gelecek Allahım ol dediğinde melekleriniz oluşacak canım ve inşallah hep sizinle olacak geç olsun temiz olsun derler yaa geç olsun ama sağlıklı hayırlı olsun hep sizinle olsun inşallahhhh tabi fazlada bekletmesinn geç dediysek seneler değil yanii hayırlısıyla tez zamanda inşallahhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amaaaan ne biliyim yaa, açılırsa açılır açılmazsa kendi bilir, hıyar bebek, gelsin bi sorcam ona ben, dün emre yardı beni ortadan ikiye, akşam annesine gidecektik ankaradan geldim geleli gitmedim arada anneler günü de geçti ,doğumgünüm de.. hediye felan almıstır belki yani şaka bi yana bayıldığımdan deil de sonra ben gitmiyo olurum,planladık gitcez, neymiş bas gitar çalışması varmış, iyi dedim arkadaşla gezerim ben de, sonra geri aradı gidelim, iyi dedim filizi parkta bekleteyim biz gider geliriz annenlere, hadi filize dedim ben gidecem bi da aradı ki eşim gitmeyelim vazgeçtim, çarşının ortasında bi bagırdım herkes dönüp bana baktı, tırnaklarımı avcuma geçirmişim yani o kadar sinirlendim. demin de aramıs adet öncesi sinirmiş o dedi bi da yardı beni, sanki durup dururken hopladım ben, kafasında kırk plan yapıyo en sonunda hiç biri olmuyo ööle işte, bak anlatınca yine sinirlendim...kötükedihüso

hiiii duana kurban:) amin canım benim amin:)

noldu yaaaa herkes susmus, ben cıkarım birazdan kızlar, herkese iyi tatiller, bol çalışmalı günler, tabi inatçılara, hamişler ve annişler de dikkat etsinler bebişlere de kendilerine de,,, hepinizi öpüyorum

ben geldim kızlar ayşem olsun nasılsa ameliyat olucan inşallah ondan sonra kuzun gelecek
gülsüm blendırdam geçirme fikri gayet iyi
ayşe kız sen nasılsın bakalım iyisin mi
mervecim 2 bebeişn nasıl
beyzacım sen nasılsın
asişim razişim mervecim sizlerde ne var ne yok
emel kaçak bu aralar sinemde yok maşallah
izde bu gün duamızı yaptık yarın 20 günlük olucamız için hemenn kuaföre gidicem kaydirigubbakcemile3 kendime bi çeki düzen vericem geberdim sıkıntıdan evde

güle güle ayşem bende çıkarım kızlar birazdan allaha emanet olun iyi tatiller maçlara iyi çalışın antrenmanlarda iyi performans elde edin

Slm kızlar nasılsınız hepınıze ıyı tatıller canlarım ÖpÜyorum kocaman amelıyattan sonra bebeĞın gelecek ınŞ.
Kendınıe ıyı bakınnn

aynı işte seherim nasıl olsun kartı verdiği ızdırapla cezamın bitmesini bekliyorum
20 kırkınız çıktı demek ohh oh ne güzel ne zaman doğacak b u kız derken zaman hemencik geçiyor ne güzel yaa allaha emanet olun

sende razişim allaha emanet ol artık kart bitince çalışmalara başlar sıkı tutarsın canım benim benimki gibi bi kızçe versin allahım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…