İnatla bir gün ANNE olacağım !

amin canım inşallah gerçi ne kadar sık tutsanda olmuyor gibi sanırım ameliyattan sonra gelecek benim kızçe oğlanmı bakalım artık

kızlar ben katılamadım bugün fazla size maşallah bi iş var yoğun önümde bitmez yani o yüzden ben gidiyorum sizi seviyoum kendinize iyi bakın iyi tatiller olsun inşallah

ben gene geldim kimse yok...ancak gelebildim ama..biraz temizlik yaptım..yavaş yavaş çok yormadan kendimi..onun için uzun sürdü..yemek falan da yapınca bu saati ettik işte...neyse canlarım herkese iyi tatiller olsun..hepinizi öptüümmm..

günaydın kızlaaarr
olleeey olleeey topiği ben açtım bugün bütün anne ve anne adayları mışıl mışıııll uyuyooo..
P.be kayınvaldem ameliyat oldu, dün sabah yoğunbakımdan çıkardılar, her şey yolunda,ben hala ders çalışmaya başlayamadım, 2 hafta sona sınav var, bugün de zombi gibi erkenden uyandım kahvaltım bile hazır şimdi edicem, sonra kayınbabama çorba ve yemek yapcam, sonra pazara gidip güzel ciciler ve sebzeler alcaaam, ay havalar da ısındı ne güzel yaaa.
hepinize güzel hafta sonları diliyorumm, öpüyorum kuzularımmm

aaaaaa unutmuşum bugün herkez tatil hafta sonu tabi........neyse havada güzel tadını çıkartın benim yerimede....iyi tatillerrrrrrrr

kızlar bu gün yarı kırkımız çıktı kızımla banyomuzu yaptık dışarı çıktıkbabası gezdirdi bizi bizim kız bu gün acillik oldu gaz yüzünden ağlamaktan çatladı yavrum doktora götürdük gaz problemi zaten tahmin ediyodum allahtan bu gün anneme gelmiştim burda çocuk hastanesi var gemlikte yoktu valla napardık bilmem iğne vurdular miniğime birde fitil yaptılar kakasını yaptı şükür ama valla iğnee vururlarken o ağladı ben ağladım yazık kuzuma ama hiç durmuyo şimdi zorlana uyuttuk hep ağlıyo kuzum yarın evimize gidicez belki yatağını arıyodur şimdi gaz giderici verdik ama sanırım az üşütmüş kakasını hafif yeşilimsi yapıyo

canım benim çok geçmiş olsun prensesimize, inş bi daha rahatsızlanmaz ama ilk 3 ay kendileri gazdan anneler strtesten çatlıyomuş yani etrafım bebelerle dolu anneler hep öyle diyor, aman ha yaz geldi die üstünü ince giydirme dirak gaz oluyo, gerçi sen daha iyi bilirsin birtanem bunları. çok öpüyorum dikkat edin emii a.s.

sağol pınarcım dikkat ettiğimiz halde bu hale geldik valla doğumda aldığım kilolar 20 günde gitti bu kız beni mankene çevirircek yakında :)
aman kuzum iyi olsunda ben herşeye razıyım napalım strese sinire alışıcaz artıkın

günaydın kızlar...bu saatte işim ne dimi...sormayın sabah uykumdan ağlayayarak uyandım...ne gördüğümü de hatırlamıyorum işin ilginci...ama ne ağlamak..tutamıyorum kendimi...niye böyle oldum bilmem..dün gece de 4 ü geçiyodu uyuduğumda...salak gibiyim yani...annemi arıcam ama biraz daha geçsin bekliyorum..kadın da korkmasın sabah sabah ne oldu diye...gurbette olmak çoook zor canlarım...bi rüya görsem acaba bişey mi oldu diye kendimi yiyorum...allahım herkesi korusun...hamişşlikten herhalde bu duygusallık...içim hala bi tuhaf..biraz kendimi tutmasam yine başlıcam...neyse canlarım...bu sabahlık beni idare edin...elbet düzelirim gün içinde...iyiki varsınız..yoksa kime anlatır rahatlardım...hepinizi çook seviyorum...

günaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim evet son 7 gün kaldı canlarım pazar yada pazartesiye olacak allah hayırlısını versin alt komşunun kızı ile teyzemin kızı hamile 5 haftalık ay darısı hamiş olmayanların başına seher geçmiş olsun canım
merviş hamilelikten belki öyle uyandın canım inş. kötü birşey yoktur

günaydınnnn kızlarrr uyanamadınız mı halaa huuu..
adaşımmm hamilelikte olur herhalde bu tür kabus gibi haller..annenler nasıllarmış cnm?
sinemcim inşallah canım hamilesindirrrrrr..dualarım seninle
seher yaa üzülüom bende kızçene kıyamam ya yok mu çözümü bu gazı

günaydın kızlar nasılsınız iyi haftalar diliyorum herkese
mervem kendini yorma hamişlikten sanırım duygusallaşıyorsun hayrolsun inşallah
seherim bende küçükken çok kabız olurmuşum bir defasında beş gün hiç yapmamışım büyük tuvaletimi inşallah hemen atlatırsınız bitanem selenimiz rahat etsin

günaydın sinemim canım seninde az kalmış inşallah hamişsindir canım allahımın izniyle bebişin göbüşüne düşmüştür inşaallah

Günaydın kızlar iyi haftalar
sehercim selenimize geçmiş olsun cnm
Mervecim havalar ısındı hamilesin sonuçta o yüzden kötü düşünme cnm
benimde ctesi koyu şekilde akıntım geldi hemen randevu aldım doktordan şimdi gelmiyo o yüzden iptal ettim dalga geçiyo sanki

günaydın güzel hatunlar
sinemcim inşallah hamişsindir canım
mervecim2 rüyalarını her zaman hayra yor hayır olsun canım benim
merve nasılsın bakalım bulantılar ne alemde
razişim nasılsın canım
benim kızın gaz sorunu için doktor bi ilaç verdi salı günü gelicek inşallah valla gaza çare yoknuş kızlar 3 yada6 aya kadar çekicez işte ağlaya ağlaya küçük hanım sabah nöbete dikti şimdi uyudu sıpa tabi bizde uyku kalmadı 3 saat uykuyla dolaşmaya alıştık nasılsa bak sizde böle olcanız kaydirigubbakcemile3 dün ilk defa kuaföre gitme fırsatı buldum anneme bırakıp 9 ayın rehavetini attım saçlarımı kestirdim perma yaptırdım oh valla insana benzedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…