İnatla bir gün ANNE olacağım !

başla bence ayşecim ama tarçınlı + ballı+çörekotlu olanı 12. gün bırakırsın yani 1 hafta uygula bu arada incir ye bu kür bitince yani 12. günden itibaren bir hafta da incir havuç kürü yap yurmurtlamaya ve çatlamasına faydalıymış

slm kızlar gülsüm başın sağolsun canım
merve kız ay hamişlikten mi diyosun ay bilmiyorum ben yaa sende oldumu hiç
asiş beyza merve ayşe nasılsınız
ben yumurtlama zamanı bal ve arı sütü poleni yedim kocamada yedirdim bide üztüne vuruldum çatlatma iğnesini bakalım sonuç ne olacak

sağol canım allah razı olsun dilerim gelir seninde bebişin

yokk sinemcimm bende busefer hiççç bişi anlamadım kesin gözüyle bakıyordum regl olcağımaa.belli olmuyor gerçi ama okuyorum hep seninki gibi olanlar

Kızlar selam... Nasılsınız...Ben işe başaldım ama fırsat bulup gelemedim kusura bakmayın.. Sabah ablama gittim yine.. Şimdilik çok fazla sıkıntısı yok ama yaranın kapanması 3 haftayı bulacakmış..
Bende durum bu zaten regli devam ediyor. Bu ay bir garip oldu umarım kist felan olmamıştır..
sibencim inşallah sende hamilesindir.. ve sonra hepimzi arkandan geliriz

hoşbulduk Seher cim.. Geçmişi fazla okuyamadım ama kızın artık iyiymiş sanırım... Çok sevindim..Ama saç kurutma makinesi ne alaka bir anlam veremedim :))) Ses oluncamı uyuyor :))))

var yaaaa gökyüzü alabildiğine kapalı toz bulutu bööle, insanın içi daralıyor, ben zaten darlardayım bugün giderken çörek otu alıcam ööleyse, yahu şu ameliyatı yaptırmadan bebiş cıkıverse ne mutlu olurdum yaa, gerci para atılmamıs kola makinesi gibiyim, kocayla birbirimizi unuttuk da yarından başlarız çalışmalara artık...

myhope ayşe de kayıplara karıştı o bugün hastaneye gidecekti, başağrısı umarım geçmiştir. emelcim umarım şu 3 hafta çabucak geçer ablana ve size de rahata kavusursunuz, insanın sevdiklerinin acı cekmesi daha fala acı veriyor insana...

ayşecim sıkma canını canım ben çikolata kistiyle hamile kalan ve bebeği olan insanları da okudum nette moralini sakın bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…