ayşem hoş geldin sefalar getirdin canım Şeniz
gezin gezin merveyle ikiniz tadını çıkarın bu ayların sıpalar gelince malesef eve rehin kalıyonuz gerçi ben geziyom ama küçük hanımın keyfi olursa kaydirigubbakcemile3
mesela akşam hiç keyfi yoktu akşam 7 de bi kalktı gece 1 de götünü yırtta yırtta ağlayark uyudu sırtımdan ter süzüldü ama bi yeri ağrımıyo altı temiz karnı tok eminim buna uyku vurdu hanfendiyi gözler kapalı ağlıyo pış pış yaptık dötüne dötüne uyudu kucakta sonrabeşiğine geçti bi daha sabah 8 e kadar uyku modu onun için tabi bizim saat 3.30 ve 5.30 ve 7.30 ta alt açma ve karın doyurma seansımız vardı şimdide mıkır mıkır gidiyo hadi hayırlısı kaydirigubbakcemile3
inşallah mervecim allahım bizim kızlarada nasip etsin birer sıpa gerçi isteyen herkeslere nasip etsin
ayşeeeeeee 5 haftan kalmış anacım gezme artık otur oturduğun yerde.. sahi kız kaç kilo aldın toplamda?
ay kızlar size rehavet çökmüş anacım ben seleni size yollayım bakın uyku muyku kalıyomu sizde kaydirigubbakcemile3
oooooooooooooo mervecim antreman yaparsın işte anacım bende ilk gün ağlıyodum hep
hımmm acep uykunda mı baktınnn malum göbişimi teee senin usg cihazına kadar uzatmam pek mümküm değil deeeeeCADIARZU:roflol::roflol::roflol:ooo süper tam ideal kiloyla kapatıcan deseneee.. ben diyimm 38+3de doğurcan beklemez senin oğluşunnn kaydirigubbakcemile3 baktım ben ultrasonla kaydirigubbakcemile2
çok uykum var kızlar ya iş yapamıyorum havadan mıdır nedir
ayşem gezmişin valla hayatın tadını çıkar zorlu maraton sizleri bekliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?