İnatla bir gün ANNE olacağım !

ayşem seherim beyzam hoşgeldiniz
ayşem ay cidden ya ne kadar az kaldı daha dün gibiydi kız üstünü göre göre getiriyon oğluşunu hadi bakalım hayırlısıyla sağlıklıca al bebişini kucağına inşallah
seherim valla bende oturur ağlarım kız dayanamam allah yardımcın olsun
beyzam sen tabe ders çalışıyon boş kaldığında ondan az uğruyon demi yanımıza hadi bakalım başarılar dilerim şimdiden

sorma razişim yaaa her boşa giden iğne tedavisi sonrası üstüne görüyom diye diye nihayet oğluşumu tedavisiz kucağıma alacam inşallahhhhh darısı sizin başınızaaaaaaa:1hug:

valla alışıyon raziş akşam saat 8 den gece yarıma kadar ağladı uykusu başına vurdu eskiden olsa bende ağlardım onla gerçi sinirler yıpranınca ağlıyosun ama alıştım sanırım yada kendimi teselli ediyorum birazdan susucak uyuyacak die die kaydirigubbakcemile3

kızlar evt yaaaa sınava son 5 gün umarım iyi geçer çalışmaya çalışorum boş kalınca ama şu aralarda işler de yoğunlaştı offf bakamadım bugün hiç

amin ayşecim o kadar çok istiyorum ama zamanı değil sanırım bizi baya bekletecek gibi bu bebiş hayırlısı olsun sağlıklı aklı başında olsunda bekleriz artık
inşallah iyi geçer beyzam
bir olsun seherim alışırız herhaldekaydirigubbakcemile3
gülsüm kayboldu hatamı verdi acaba ben biraz zorlanıyom sayfa bazen hata veriyor

slm kızlar seherim nasılsın bir sen mi kaldın canım yumurcak nasıl rahatı iyi umarım
ben çıkıyorum iyi akşamlar kendinize iyi bakın byeee

ben geldim ama kimse yok. herkes iyidir umarım. geçiyodum bi uğruyum dedim. bende bi değişiklik yok iş güç uğraşmaca. kendinize iyi bakın kızlar hepinizi öpüyorum.

günaydınlar kızlar nasılsınız ben iyiyim adetim bitmek üzere ay dün kaynanamı aradım adet oldupumu söyledim kadın test yap adet olarakta hamile kalınır demez mi ay güldüm sinirlenmedim artık adet olmuşum daha umudunu yitirmemiş o adete bebek mi dayanır yaaa işte böyle kızlar
beyza adetin yakın dimi

günaydınnnn kızlarrrrrrrr ben sabah fenalardaydım akşamda öleydim gerçi..bilmiyorum işe nası devam edecem hayırlısıyla 3ayı atlatsamm..

sinemcim kayınvalidende bi umut işte napsın kadıncağız..allah hayırlısını versin..

şebocumm gündüz gel bekleriz:) cnm ii olduğunu duyduk ya çook öpüyorumm..

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

19 nisan .... asiş
1 haziran ... nevgül
8 haziran ... bbaran
13 haziran... raziş
11 haziran....cetrefilli
10 haziran ...rahel
17 haziran ....zeytin1007
.................. alabama
............. .... aylint

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler
myhope ... Alperen
nicole78 ... 16 Ağustos - Ege
aabeyazmelek
melankolia.. 16 Ekim - Ela Merve
rasema..
cancer .... 31 Aralık
bahtusa...

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELıLı… ıdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)

Son düzenleme:
günaydın güzeller

sinemcim geçen aya göre 16 gün var (geç olmuştu ya) normalde 10 gün falan var ben ortalama 13 diyim :))

günaydın kızlar nasılsınız kız gülsüm saklambaç mı oynuyo bizle eme beyza nasılsın canım mervecim midem bulanmıyo diyodun al sana sen istedinkaydirigubbakcemile3
merve yeni tarihim 17 haziran yaz kız adet yerini bulsun

gunaydınnnnnnnnnnnn mervem bulantın mı basladı
emelcimm hemde nasııııı kaşındım ben kaydirigubbakcemile3

yazdım cnmm sağolasınn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…