İnatla bir gün ANNE olacağım !

merhaba kızlar dün akşam 8 den beri ayaktayız sağ olsun selen akşam acillik oldu ağlamaktan minicik elinden kan aldılar idrar tahlili yaptırdık gece 4 tü hastaneden eve geldik şükür idrar ve kanda bişey çıkmadı malum hastalık kolik sancısı :a015: deprem oldu bizim akşam bursadaki hastanede yangın çıktı 8 kişi ölmüş ay başımıza geleyen kalmadı yani kızım sabah karşı uyudu şükür ama saat 10 da doktor kontrolümüz vardı anneye uyku yok tabi şimdi doktordan geldik tanı kesin kolik ve 4 aydan önce geme gibi ihtimali yok bide yavrumun altından pişik mantara dönüşmüş offff offff 15 gün sonra gene kontrol var allahıma şükür başka bişeyi çıkmadı dua edin kızlar şu meret gecsin :çok üzgünüm:

çok çok geçmiş olsun seher ya.

geçmiş olsun seherim allah şifa versin yardımcın olsun napalım minik kızın için bir süre katlanacaksın beterin beteri vardır canım bunada çok şükür

evet canım öle ama bu gece çok çaresiz kaldığımı hissettim napsam susmadı aklımı oynatmak üzereydim resmen

sehercimm ah kuzumm ya oku sen bol bol kızçeni nazara mı geldin bi gecede neler olmuşş..allah beterinden saklasın.
gülsümcüm tamam cnmm sen bak işlerine ii ol yeterki..

ah canım kıyamam yaa küçücük bebek insanın canı gidiyo ama buda çaresiz sanırım biraz daha sabret sehercim inş atlatacaksınız beraber

valla inşallah 3 ayda gecer kızlar sizler nasılsınız varmı bi değişikli
sinemcim beyzacım ssiz nasılsınız

iyiyim sinemcim sen nasılsın kaydirigubbakcemile5
mervem sanırım bulantılarla başın dertte ayy bende birgün yaşayacakmıyım böyle bebişten dolayı bulantı falan ya:1no2:

iyiyim sinemcim sen nasılsın kaydirigubbakcemile5
mervem sanırım bulantılarla başın dertte ayy bende birgün yaşayacakmıyım böyle bebişten dolayı bulantı falan ya:1no2:

inşallahhh yaşarsın ama dilerim az yaşarsınnn kaydirigubbakcemile3 artık dua olarak mı algılarsın raziyecim bilmiyorumkaydirigubbakcemile5 :roflol:

Merve kız gerı gelebılır ama kesın deĞıl gelse hemen aŞılamaya gıdecem bu sefer kesın kararlıyım
ne zaman geleceĞı bellı deĞıl msj Çektım bıraz Önce ama daha cvp. Gelmedı

Merve kız gerİ gelebİlİr ama kesİn deĞİl gelse hemen aŞılamaya gİdecem bu sefer kesİn kararlıyım
ne zaman geleceĞİ bellİ deĞİl msj Çektİm bİraz Önce ama daha cvp. Gelmedİ

ay hadi inşallah sinemcim bencede kocişin devamlı yanında değil ya ondan en mantıklısı aşılama olcak..inşallah gelir kız sana üzülüyorum valla kocişinden ayrı kaldığın için allah başka ayrılık vermesinnn kimseyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…