İnatla bir gün ANNE olacağım !

selam kızlar....
şebocum gündüz de geçerken arada bi uğrasana...emel(rahel) sen de gelmiyosun...nerelerdesin?
seherim çook geçmiş olsun hayatım...kolik gerçekten zor...ama geçecek 6 aydan sonra bişeyi kalmayacak selenin...deprem çok mu şiddetliydi hayatım..annemler bursada arayım bi bakiim...
herkese çoook öpücük oğluşumdan....

arabistanda çalışmasını istemiyodum giderkende içimde bişe vardı zaten 1 ay dolunca gönderiyolarmış temmuzda başka işe gidecek hayırlısı artık ne yapalım canlarım haziranın 13 ü gibi ordan çıkar galiba geldiğinde adetli olabilirim :çok üzgünüm: ama olsun sağsağlim gelsinde başka bişe istemiyorum

ya ben çok özledim kocamı ama evimizi yaptırmamız için gurbete gitmesi gerek
yoksa hayatta göndermek istemiyorum

ya ben çok özledim kocamı ama evimizi yaptırmamız için gurbete gitmesi gerek
yoksa hayatta göndermek istemiyorum

canım her nimetin b külfeti var...birazcık sabır...sonu güzel olacaksa, giden gelecekse...beklemeye değer... :1hug:

kızlar kimseler yok..ben de biraz ayaklarımı yukarı kaldırıp dinleneyim...çok fazla şişmeye başladı son 1 haftadır...günde 2 kere 1 saat yürüyüşlere başladım...başka türlü önlem alamıycam...kilo da aldı başını gidiyo zaten...neyse oğlum iyi olsun da herşeye katlanırım ben...hadi herkese kolay gele...

selam kızlar mervem2 gelmiş oğluşuyla dinlenmeye çekildi sanırım iyi dinlenmeler bakalım
gülsümcüm sen nasılsın bitanem işler yoğun sanırım kolay gelsin
allah ayşemize tez zamanda şifa versin ameliyatı başarılı geçmiştir inşallah bebişi gelsin tez zamanda

iyi dinlenmeler sanada canım.

iyiyim raziyem sağol evet biraz.ayşe içinde dileklerine canı gönülden amiiiiiin diyorum.

ben dinlendim geldim ama gene kimseler yok...raziyecim sadece sen ve ben varız...kızlar kaçak bugün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…