sn umudunu ve ümidini yitirme gelicek senin tospanda en kısa zamanda inşallah canım
mervecim 2 üzme kendini sakın anacım iş iççin idiyo sonuçta mecbur oda seni yanlız bırakmaz istemez anacım
gülsümcüm meleklerimiz ne zaman canları isterse o zaman geliyo hayatım...nazlılar biraz...ama gelecek bigün..elbet gelecek...
kızlar ben çıkıyorum...biraz yatıcam...gene gelirim...
hoşgeldin sarıcivciv ve pınarcım nasılsın nasıl gecti tatailin
yok canım kanama falan olmadıda sancılarım arttı gibi.bu ay bende bişey yok canım biliyorum dr amcada öle dedi.mayısta hiç hamişimiz yok.inşallah haziranda hamiş dolar burası.
evet kızlar danacığım yoruyo artık beni..şükür ki gece uykum düzenli..2 saatte bi çiş molası dışında tabi :)))) bugün kocişim de yok..bodruma gitti...yalnızız oğluşumla...evimin erkeği o bugün :))) galiba ondan da moralim bozuk...kocişim olmayınca sanki elim kolum olmuyo...bu kadar bağlı olmak da iyi değil ama...napiiim...kimsem yokki burda ondan başka(((
gülsümümm demin yazdım sarıcivcivee burada umutsuzluk yokkk herkez anne olacak hayırlısıyla inşallahhh ama zamanını bekliyor işte meleklerimiz öyle hemen gelmiyorlar maleseffff o yüzden bizler özel anneleriz baksana etrafına kimileri hemen hamiş kalıyor ama yavrusunun kıymetini biliyor muuuu evlat sahibi olmuş ama anne olamamış nice insanlar var ama bizler farklıyız Rabbim bizi imtihan ediyor sabredersek mükafatıda çok büyük olacak inşallahhhhhhh:1hug:
bide hiç belli olmuyooo cidden bi bakmışsın hamilesin daha çok performansla hamile kalamadım diğer aylarda buay toplasan 5,6 olmuştu yalnış hatırlamıyorsam veeee sonuç oyüzden allaha dua etmekten ve elimizden geleni yapmaktan başka çare olmuo direk kader..alın yazısıı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?