İnatla bir gün ANNE olacağım !

sn umudunu ve ümidini yitirme gelicek senin tospanda en kısa zamanda inşallah canım

mervecim 2 üzme kendini sakın anacım iş iççin idiyo sonuçta mecbur oda seni yanlız bırakmaz istemez anacım

tabiki iş için mecbur...zaten günde 10 kere arıyo o da..merak ediyo...1 ay daha geçsin de son ay yalnız kalmam zaten...arkadaşlarımız var onlarda kalırım...malum risk var önümüzdeki ay...aman inşallah vaktinde gelir kuzucuğum...

gülsümcüm meleklerimiz ne zaman canları isterse o zaman geliyo hayatım...nazlılar biraz...ama gelecek bigün..elbet gelecek...

hoşgeldin sarıcivciv ve pınarcım nasılsın nasıl gecti tatailin

canım iyi geçti tatil ama babamdan ayrılmam zor oldu yine agdım dönerken , allahım kimseyi gurbette ailesinden uzakta bırakmasın

yok canım kanama falan olmadıda sancılarım arttı gibi.bu ay bende bişey yok canım biliyorum dr amcada öle dedi.mayısta hiç hamişimiz yok.inşallah haziranda hamiş dolar burası.

canım benim bu işler hiç belli olmaz ama en geç mayısa hamiş olcaksın insallaaaaaahhhhhh

ay sen de benim gibi gurbettesin seni o kadar iyi anlıyorumki canım, canını sıkma bazen insanın yalnızlığa ihtiyacı oluyor, tadını çıkar hiç üzülme emii biz varız heem

canım benim bu işler hiç belli olmaz ama en geç mayısa hamiş olcaksın insallaaaaaahhhhhh

inşallah allah razı olsun.

gülsümümm demin yazdım sarıcivcivee burada umutsuzluk yokkk herkez anne olacak hayırlısıyla inşallahhh ama zamanını bekliyor işte meleklerimiz öyle hemen gelmiyorlar maleseffff o yüzden bizler özel anneleriz baksana etrafına kimileri hemen hamiş kalıyor ama yavrusunun kıymetini biliyor muuuu evlat sahibi olmuş ama anne olamamış nice insanlar var ama bizler farklıyız Rabbim bizi imtihan ediyor sabredersek mükafatıda çok büyük olacak inşallahhhhhhh:1hug:

aaayyyliiiiiiiiinnnn pabucu yarım çık dışarıya oynayalımmm:roflol:hoşgeldin fıstığım

bide hiç belli olmuyooo cidden bi bakmışsın hamilesin daha çok performansla hamile kalamadım diğer aylarda buay toplasan 5,6 olmuştu yalnış hatırlamıyorsam veeee sonuç oyüzden allaha dua etmekten ve elimizden geleni yapmaktan başka çare olmuo direk kader..alın yazısıı..

canım benim allah gönlüne göre versin.allah razı olsun dediklerin gerçekten doğru.ben ümidimi kaybetmedim ama bu ay beklemiyorum çünki dr da yok dedi.allahtan umut kesen zaten ayakta duramaz diye düşünüyorum.iyiki sizinle burdayım sizi seviyorum.:1hug:

evet doğru alın yazısı rabbim ne zaman isterse ozaman olcak.asişşş hoşgeldinn.

Az önce yazdım gelmemiş size.
Kızlar ymm için rapor hazırlıyorum gelemedim bi türlü ben adet oldum bugün çok mutluyum sizinle paylaşayım istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…