İnatla bir gün ANNE olacağım !

ayşe ve oğluşu hoşgeldniz.seher sende hoşgeldin anacım gelmezse zaten benden çekeceği var.gelmezse nasıl çekecek orası tartışılır. :)))))))

Son düzenleme:
şimdi kızımla kucakta dans ediyoz teyzeleri hopaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yerim onu beenn.azönce yürüyüşe çıktık arkadaşlarla bir kız çocuğu gördüm anam bu kadar güzellikmi olur sevdim ama fazla sevemedim babası yanındaydı.:1closedeyes:

arkadaşlar topigi okumak istedim oku oku bitmiyor..maşallah kısa zamana bu kadar dolmuşş.

bende anne olmak istiyorum kızlar....umudumu yitirmedim..eşime süprizle hamileyim diyecegim günü hayal ederek uyuyorum...Dogru zamanı bekliyorum....ne ylerse güzel eylesin rabbim..

ayşe ve oğluşu hoşgeldniz.seher sende hoşgeldin anacım gelmezse zaten benden çekeceği var.gelmezse nasıl çekecek orası tartışılır. :)))))))
hoşbulduk canımmmmmkaydirigubbakcemile3
şimdi kızımla kucakta dans ediyoz teyzeleri hopaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aman yerim ben onun dansını maşallahhhhhhh
slm güzel topiğimin güzel anne ve anne adaylarııı
nabersinizzz?

aleyküm selam canımmmm biz iyiyiz siz nasılsınız bakalımma.s.

anaaam kız senle hemşehri çıktık iyi mii insallah bi dahaki sefere buluşuruzz cnm brnimm

hoşbulduk canımmmmmkaydirigubbakcemile3

aleyküm selam canımmmm biz iyiyiz siz nasılsınız bakalımma.s.

saolasın cnm benim ben de iyi sayılırım, az kalmış ayse alperenin gelmesine maşallah allahım bi nefeste kurtarsın cnm arkadaşımhihoyyyt

hoşgeldin canımmmma.s.
umudu olan herkeze kapımız açıkkkkk ama umutsuzluk yok bu topikteee herkez ya hamişşş yada üstüne görüyooo başka alternatif yokkkk ben 7 ay üstüne gördüm meselaaaa:roflol::roflol::roflol:umudu yitirenlere burda oklava çıkar ona göreee inşallah en kısa zamanda o sürprizi yapmak nasip olur canım hayırlısıylaaaaaaa:1hug:

gülsümcüm bi gelsin anacım belkim gelmicek allah allah yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ay dur daha kesinleşmeden öyle demee belki yerleşme kanamasıdır canoo :) nasılsın bakalım? geçmişi okuyamadım canım ya var mı yeni gelişmelerr

yok canım kanama falan olmadıda sancılarım arttı gibi.bu ay bende bişey yok canım biliyorum dr amcada öle dedi.mayısta hiç hamişimiz yok.inşallah haziranda hamiş dolar burası.

hem seherim bu ay çalışmalar taş patlasın 3 kez oldu.yani bu ay için umudum sıfırda sfır..

evet kızlar danacığım yoruyo artık beni..şükür ki gece uykum düzenli..2 saatte bi çiş molası dışında tabi :)))) bugün kocişim de yok..bodruma gitti...yalnızız oğluşumla...evimin erkeği o bugün :))) galiba ondan da moralim bozuk...kocişim olmayınca sanki elim kolum olmuyo...bu kadar bağlı olmak da iyi değil ama...napiiim...kimsem yokki burda ondan başka (((

yav anacım çalışmaya bakarsan bizde o ay 1 kez oldu oda denk gelmiş beklemiyoduk o ayı es geçmiştik çünkü 1 ay önce çok çalışmıştık olmamaıştı o ayda temebelliğimiz üstümüzdeydi onun için beklemiyoduk ama oldu işte

mervecim 2 üzme kendini sakın anacım iş iççin idiyo sonuçta mecbur oda seni yanlız bırakmaz istemez anacım

hayırlısı canım ama bende bu ay beklemiyoum.geçen ay baya bi ümitliydim ama olmadı.artık hazirana attım ümitlerimi.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…