şimdi kızımla kucakta dans ediyoz teyzeleri hopaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hoşbulduk canımmmmmkaydirigubbakcemile3ayşe ve oğluşu hoşgeldniz.seher sende hoşgeldin anacım gelmezse zaten benden çekeceği var.gelmezse nasıl çekecek orası tartışılır. :)))))))
aman yerim ben onun dansını maşallahhhhhhhşimdi kızımla kucakta dans ediyoz teyzeleri hopaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
slm güzel topiğimin güzel anne ve anne adaylarııı
nabersinizzz?
pınar ayşe nasılsınız kızlar pınar bende mersin tarsusluyum kız hemşeri mi çıktık ne ama iskenderunda oturuyoruz canım ay mersinde olsam buluşurduk ne güzelll
günaydın kk nın en güzel hatunlarıı nasılsınız bakalım raziş kız herifi fazla boşlama canım yaaa şeytana falan uyar allah korusun
hoşbulduk canımmmmmkaydirigubbakcemile3
aleyküm selam canımmmm biz iyiyiz siz nasılsınız bakalımma.s.
arkadaşlar topigi okumak istedim oku oku bitmiyor..maşallah kısa zamana bu kadar dolmuşş.
bende anne olmak istiyorum kızlar....umudumu yitirmedim..eşime süprizle hamileyim diyecegim günü hayal ederek uyuyorum...Dogru zamanı bekliyorum....ne ylerse güzel eylesin rabbim..
kızlar sanırım benim reglim uzun farları yaktı geliyo.:roflol:
ay dur daha kesinleşmeden öyle demee belki yerleşme kanamasıdır canoo :) nasılsın bakalım? geçmişi okuyamadım canım ya var mı yeni gelişmelerr
gülsümcüm bi gelsin anacım belkim gelmicek allah allah yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
senağlama dr yok dedi seherim daha neyine gelmicek.:a015:
yav anacım çalışmaya bakarsan bizde o ay 1 kez oldu oda denk gelmiş beklemiyoduk o ayı es geçmiştik çünkü 1 ay önce çok çalışmıştık olmamaıştı o ayda temebelliğimiz üstümüzdeydi onun için beklemiyoduk ama oldu işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?