İnatla bir gün ANNE olacağım !

Aman aman allah zıhın aÇıklıĞı versın sınava gırecek hatunlara okulu bıtırmeyı nasıp etsın
beyza gÜlsÜm merve razıŞ nasılsınız

kızlar günaydınnn.... Umarım hepiniz iyisinizdir... Biliyorum çok fazla gelemiyorum ama malum ablamla uğraştım.. Şımdi daha iyi Allahıma şükür.. Bir yandan da eşimin kardeşinin düğüne var onun telaşı başladı pek sık gelemiyorum..
Ayşe ameliyat olmaya gitti sanırım.. Haber varmı kızlar nasılmış...
Bu ay yeni hamiş çıkartmadık sanırım.. Ama hazıranda hepimiz hamile kalırız inşallahh...

bende iyiyim gülsümcüm
beyzam sınavında başarılar canım inşallah verirsin derslerini
emelim hoşgeldin canım bizim günler yine yakınlaşmış seninle hayırlısı olsun inşallah
iyiyim sinemcim sen nasılsn dün gittinmi lazere

hoşgeldin canım ablanın iyi olmasına sevindim allah daha iyi etsin.kayınınada ömür boyu mutluluklar.ayşeden haber yok ya.evet bu ay hamiş çıkartamadk.inşallah inşallah.:1hug:

Evet Raziye cim senınle kaderlerimizde takvimlerimizde aynı :))))) ınşallahh en kısa zamanda hepimizin kaderinde bir bebek olur :)))
Sağol Gülsüm cüm iyi dileklerin için.. Varsın olsun Mayıs ayı boş geçsin.. Hazıranda patlama olur inşallahh...

inşallah emel artık bu pahalı ilaçtan sonrada gelmezse benimki zaten çookkk fena kulağını çekecemkaydirigubbakcemile3

evet gittim lazere
sağol gülsümüm iyi olmana sevindim bende iyiyim
ablana geçmiş olsun rahel merviş bulantın nasıl bugün bişeler yedin mi
razişim çalışmalar nasıl gidiyo

evet gittim lazere
sağol gülsümüm iyi olmana sevindim bende iyiyim
ablana geçmiş olsun rahel merviş bulantın nasıl bugün bişeler yedin mi
razişim çalışmalar nasıl gidiyo
iyi sinemcim işte çalışıyoruz bugün baktım kociş yastık koyuyor bu ne dedim istemiyom dedim sus konuşma dedi bana yastık koydu alala ben sölemedn yaptı:mymeka: eferim ona ne diyem

Kızlaaaarrrrrr aaaaaaa nerdesİnİz sıkıldım yaaa
ben burdayım gülsümcüm

selam millettttttttkaydirigubbakcemile3
diyomda kimseler yok yine anacım sabah beri gülsümüm mervem beyzam zeytinim rahelim razişim gelmiş bitekkk yoklama mı çeksem ne gelmeyenlereeeekaydirigubbakcemile
beyzam Allah zihin açıklığı versin bi çırpıda cevaplayasın soruları veresin sınavlarını inşallahhhhh:1hug:
zeytinim üzülmek yokk bak bende mayısta kaydolmuştum siteye umudumuz haziran topiğindeydik-bu kaçıncı değiştiğimiz topik oldu yahuuuuCADIARZU-ama kasıma kadar iğnelere rağmen tık yoktu yanicimee haziran uğurlu gelir inşallah sanaaaa razişimeeee ve tüm herkezeeeee:1hug:
amaninnnn bide haziranda sizin bebiş rahminize benim oğluşum kollarıma geliyomuşşşş ablasına çektiyse neden olmasınnn:roflol::roflol::roflol:
topik ahalisiiiii yarınız yok ama olsun biz yinede hepinizi öpüyoruz canlarım mucuksss mucukssssŞenizŞeniz

Hoşgeldin ayecim ve alperen bey nasılsınız bakalım haziran ayı inşallah hepimize şans getirir bebiş isteyen herkese bebişini kuccağına alacaklarada hayırlı sağlıklı bir şekilde kavuşturur canım benim doğduğum ay inşallah çift mutluluk yaşatır hayırlısı olsun
evet ayşem toğikin yarısı yok sen bir oklava göster şunlara

günaydın hatta iyi öğlenler topişin güzel kızları nasılsınız bakem
raziişim mervecim ayşem emelcim sinemcim gülsümcüm
razişim eeeeeeeeee asişin kocişi gibi başladı senin kocişinde işte gözün aydın canım
mervecim bulantıları azaltmak için sabah yataktan kalkmadan tuzlu şeyler at ağzına
sinemcim sınavlarında alah yardımcın olsun canım benim
emelcim ablana çok çok geçmiş olsun canım
gülsüm kız senin sıpa gelir bu ilaçtan sonra anacım dediydi dersin
ayşem sen nasılsın alperencik nasıl
pınar gelmiş hoş glmiş altta görüyom kız seni

hayırlı güzel günler olsun canlarım...
ben bugün kalkamadım yaaa..hergün 9-10 gibi kalkıyodum..bugün 11 de zor ayıldım..halbuki erken de yattım ama bazen yorgun kalkıyorum...yürüyüşe falan da gidemedim halim yok...
gelenleri öpüyorum çokça...gelmeyenlerin de canı sağolsun...

Hoşgeldin sehercim nasılsınız bakalım bugün geç geldin selencik eziyet etmedi dimi annesi
bakalım değişiyor gibi tabi ben arada laf cçarptırıyom ya ondan yapıyor:1closedeyes: siz nasılsınız bakalım kocişinle

hoşgeldin merve2 yormaya başladı danacık herhalde seni az kaldı günlerin tadını çıkar canım

razişim aminnnn canımmm:1hug:
seherim hoşgeldinnnnna.s.
nikolüm bize mi özendin yoksaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:
uyu kız zor bulursun bu günleri sonraaa gerçi ben gece yatmaz gündüz kalkmaz oldum o başka meseleeee-tatlicadiarzu-
bizler iyiyiz teyzeleriiii sizler nasılsınız bakalımmm:1hug:

valla razişim benim kızın her gün huyu değişiyo anacım bi gün sakin bi gün azıtık bakalım yarın ne çıkıcak numaradan ağlamayıda öğrendi şimdi aaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa bağrıyo alana kadar beşikten koçişle iyiyiz şükür canım od alıştı kızceye artık
mervecim hoş geldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…