İnatla bir gün ANNE olacağım !

canım ne tahlili yaptırdın.hormonmu.

kızlar şu nickinizin altındaki yazıları nasılyazıyosunuz...malum ben teknoloji özürlüyüm :))))

canım hormon testi adetin 2. günü yapılandan ama aslında yaptırığıma pişamanım ben normalde dün adet oldum ama bugün tam söktü 2. gün mü oluyo 1. gün mü yaaa

ne bilim gülsümcüm dün tam sökülemedi ya o yüzden meraklandım sonucumu da merak ediyorum 6 ay önce yapmışlardı temizdi bakalım şimdi nasıl çıkcek.

eşim getirecek bana bakıcam ama daha gelemedi yarında doktora gidicem bakalım ne diycek

inşallah şimdide temiz çıkacak canım meraklanma:1hug:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızcemi bi okuyup üfleyin anacım sabah 8 den beri kollarım durdu uyumuyo kucamda sürekli bırakınca ağlıyo kör olmayası gazda var tabiiiiiii belim kolum kopru yaaaa

yok bizi kesmiyo rezene falan gaz ilacı bile veriyoz anacım yok tık yokkkkkkkkkkkkkkkk kafayı tozutturcak bu gaz bize bağırsakları makina gibi grul grul yav

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızcemi bi okuyup üfleyin anacım sabah 8 den beri kollarım durdu uyumuyo kucamda sürekli bırakınca ağlıyo kör olmayası gazda var tabiiiiiii belim kolum kopru yaaaa
oy kuzucuk,rahatlar inşallah, Allahım korusun nazarlardan

kızlar ben kaçar seher allah huzur versin rahatlık versin selenimize.iyi tatiller herpinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…