kızlar merahaba ben kan aldırdım geldim sonucu eşim alacak. Sinir oldum devlet hastanesine gittim para ödemeyeyim diye bana 11,30 a randevu verdiler kan alırcaktım dedim 11 den sonra almıyoruz dedi boşuna beklemiş oldum. Sonrada gittim özelde yaptırdım ne yapim
ooooooooooyyyyyyyyy karnuuuummmmmmmmm
geliyo desene gelemeyesiciler...tahlil illa 2 ve 3.günü diye bişey yok gülüm...hafta sonuna denk gelirse dr 4.günü de olur demişti bana...ptesi gidersin...
küçük erkek:asigim:beğenmenize sevindim...saol adaşım eline sağlık...artık bi ismi var erkeğimin alkisalkisalkis
küçük erkek:asigim:
canım hormon testi adetin 2. Günü yapılandan ama aslında yaptırığıma pişamanım ben normalde dün adet oldum ama bugün tam söktü 2. Gün mü oluyo 1. Gün mü yaaa
ne bilim gülsümcüm dün tam sökülemedi ya o yüzden meraklandım sonucumu da merak ediyorum 6 ay önce yapmışlardı temizdi bakalım şimdi nasıl çıkcek.
eşim getirecek bana bakıcam ama daha gelemedi yarında doktora gidicem bakalım ne diycek
oy kuzucuk,rahatlar inşallah, Allahım korusun nazarlardankızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızcemi bi okuyup üfleyin anacım sabah 8 den beri kollarım durdu uyumuyo kucamda sürekli bırakınca ağlıyo kör olmayası gazda var tabiiiiiii belim kolum kopru yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?