İnatla bir gün ANNE olacağım !

evet adaşım erken gelirdim ama bugün sabahtan hastaneye gttim raporum için..yoruldum tabi..anca dinlendim...
selen ne tatlı yaa...ekşi surat...maşallah kuzuma...
kızlar hepiniz iyisiniz şükür di mi..

neresi güzel be çirkin tospamın ağlamış suratlı kızım benim o sabah 9 dan beri ayakta zilli kucakta uyuyo bırakıyoz vıyaakkkkkkkkkkkkkkkkk canımıza okundu

çok sevindim..hayırlı olsun..4 yıldır bekliyorum gelecek bebişim inş..

kızlar hoşgeldiniz aramıza,inşallah hepimiz hayırlısıyla ve sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize
amin,sağol canım ya,ben de amin diyeyim dedim

sehercim bence o tamamen bahane.hiç böyle bi sebepten dolayı insan dava açarmı bee.hem sanki adamın üvey evladıda katlanamıyo.onun ayrılası gelmiş ondan ayrılıyo hödük.
gülsüme katılıyorum, özellikle "hödük" kısmına!
ya bizim ayşe ameliyat oldumu acaba haber alan var mı hiç nasıl gaçmiş acaba 3 ayşemiz oldu topiğimizde
ben de merak ediyorum ya ayşeyi,inşallah çok iyidir herşey
benim yeğenim de sadece bi şarkıda uyuyodu,hem de rap ve yüksek sesli:roflol: kuzu uyuyo muydu yoksa bayılıyo muydu bilemicem gerçikafamçokkarıştı
kızlar bana bu günlük için dua edin bugün hasta olmayım en hayırlısını allah bilir ama bugün olursam kontrolum pazara geliyo ve pazar da tatill.(((
bu günü ben aldım canım, sen yarın ol:lepi:
Aylin cim dün gelmiş gitmişsin.. Nasılsın canım..
çok sağol canım,sen nasılsın?
kızlar günaydın hayırlı cumalar hepinize.
Ben doktora gidiyorum birazdan tahliller için görüşürüz
asiş çokk iyi sonuçlar alırsın inşallah canım
ne güzel duaaa ayşem,aminn
hadii hakkında hayırlısı cnm benimm ama buay sıkı tut cnmm benimmm hihoyyyt
tutcam inşallah
bilmem işe yararmı anacım bizim kız sabah 9 dan beri anamızı ağlattı bu gün mervecim
aylin hoş geldin canım
kızlar raziş yok bu gün sankinim
seher yaaaa 41 kere MAŞALLAHH!! ya o ne öyle oyuncak bebek gibiiii kuzum yaa,yerim o dudaklarınııı

gözün aydın mı desem aceppppp
bu son olsun bu ay bebişin sürpriz yapsın sanaaa hakeme o kart göstersin desin yok kart mart 9 ay 10 gün boyuncaaaaaaaa:1hug:
gözüm aydın ayşem,bu ay beklemiyodum zaten, yine gecikmese kartım diyodumki geldi şükür.. o da nimet ya...
amin üçüzüm benim, bebişim kırmızı kart göstersin bu ay inşallah:asigim:

kızlar az önce ayşem msn ye girdi oturamıyormuş hemen yazıp çıktı ameliyatı çokk iyi geçmiş uzun bir ameliyatmış detayları sivasa dönünce konuşuruz dedi hepinize selamı varrrrrr

mervee benim tarihim de 27 haziran olsun, ama bebişim gelsin sağlıkla, kart gelmesin inşallahhihoyyyt

ay çok sevindim ayşenin iyi olmasına iyileşince gelir konuşuruz allahım bebeişde gelsin bir an önce

kızlar az önce ayşem msn ye girdi oturamıyormuş hemen yazıp çıktı ameliyatı çokk iyi geçmiş uzun bir ameliyatmış detayları sivasa dönünce konuşuruz dedi hepinize selamı varrrrrr

OH YAA! ÇOK ŞÜKÜR, inşallah sıra bebişte, detayları merakla bekliyorum,güzel haberlerle gelsin yine inşallah

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

19 nisan .... asiş
1 haziran ... nevgül
8 haziran ... bbaran
13 haziran... raziş
11 haziran....cetrefilli
10 haziran ...rahel
17 haziran ....zeytin1007
27 haziran.... aylint
.................. alabama

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler
myhope ... Alperen
nicole78 ... 16 Ağustos - Kuzey
aabeyazmelek
melankolia.. 16 Ekim - Ela Merve
rasema..
cancer .... 31 Aralık
bahtusa...

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELıLı… ıdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)

Son düzenleme:
oh şükür ayşenin iyi olmasına sevindim...
adaşım listede oğluşumun adı ege..ama biz KUZEY koymaya karar verdik...babasıyla son kararımız...

değiştirdim adaşımmm.. hayırlı olsun evet bende severim iki ismidee..ayşecikk çok geçmişler olsunnn..bebiş dolsunnnnn

kızlar merahaba ben kan aldırdım geldim sonucu eşim alacak. Sinir oldum devlet hastanesine gittim para ödemeyeyim diye bana 11,30 a randevu verdiler kan alırcaktım dedim 11 den sonra almıyoruz dedi boşuna beklemiş oldum. Sonrada gittim özelde yaptırdım ne yapim

güzel,hayırlı sonuçlar alırsın inşallah gülüm

hayırlı sonuçlar alırsın inşallah asiyecim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…