senn kız nerdesin ben mi denk gelemedim sana galiba ben yoğunken sen vardın dimi benim kafa gittiiiiiii
çok sevindim..hayırlı olsun..4 yıldır bekliyorum gelecek bebişim inş..
Ben de o doktora gidiyorum.Ankara diye okuyunca şaşırdım.Şu an Bakırköy kızılay da ve incirli de özel muayenesinde çalışıyor.
Hatta bugün kendisine gideceğim.
Gerçekten arkadaşın yorumlarına katılıyorum.Çok iyi bir doktor.
kızlar hoşgeldiniz aramıza,inşallah hepimiz hayırlısıyla ve sağlıkla kavuşuruz bebeklerimizeselam herkese, bende inatla anne olmaya çalışıyorum. 26 şubat 2008 de bebeğimin kalp atışı gerçekleşmediğinden dolayı ayrılmak zorunda kaldım ve sonra 2009 yılına girdiğimiz günden beri her ay doktora gidiyorum. İnşallah bebişlerimize kavuşuruz.
amin,sağol canım ya,ben de amin diyeyim dedimhep dualarım sizinle canım allahım bu güzel duyguyu sizlerede yaşatsın kız doğuma giderken bile dua ettim sizlere bak döndüğümde sen hamileydin allahım hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin inşallah darısı diğer güzellerin başına inşallah allahım tüm isteyenlere bol bol bebiş versin
kızlar size bişey anlatayım çok üzüldüm arkadaşım boşanıyo daha 40 günlük lohusa sebebi bebeişi benim gibi gazlı anacım susmuyo kocası beyefendi dayanmıyomuş artık bi çocuğu susturmayı beceremiyon diye kıza yükleniyo sonunda dava açıldı ve 0 aylık evliler zaten daha yeni bebeiş oldu bu erkekleri anlamak zor sanki biz isteyerekmi ağlatıyoruz akşam eşime dedim sende açıcanmı dava diye manyakmısın sen diyo senin elindemi isteyerekmi ağlatıyosun buna yapıcak bişey yok diyo olsa ağlatırmısın sen hiç diyo napalım zamanın gelince geçicek diyo o zamana kadar sabır diyo ay çok sevindim böyle sölemesine
gülsüme katılıyorum, özellikle "hödük" kısmına!sehercim bence o tamamen bahane.hiç böyle bi sebepten dolayı insan dava açarmı bee.hem sanki adamın üvey evladıda katlanamıyo.onun ayrılası gelmiş ondan ayrılıyo hödük.
ben de merak ediyorum ya ayşeyi,inşallah çok iyidir herşeyya bizim ayşe ameliyat oldumu acaba haber alan var mı hiç nasıl gaçmiş acaba 3 ayşemiz oldu topiğimizde
benim yeğenim de sadece bi şarkıda uyuyodu,hem de rap ve yüksek sesli:roflol: kuzu uyuyo muydu yoksa bayılıyo muydu bilemicem gerçikafamçokkarıştıvalla nasıl olsun teyzesi sıpamın gazı bitmiyo hiç akşam 10.3 tan gece yarıma kafar kucakta pişpişleyerk zor uyuttuk şimdide az önce uyudu sıpa koca gece ziynet salinin hop hop şarkısını dinledik kapatıyoz uyanıyo başka şarkıda yok böğğğğğğğğğğ geldi
bu günü ben aldım canım, sen yarın ol:lepi:kızlar bana bu günlük için dua edin bugün hasta olmayım en hayırlısını allah bilir ama bugün olursam kontrolum pazara geliyo ve pazar da tatill.(((
çok sağol canım,sen nasılsın?Aylin cim dün gelmiş gitmişsin.. Nasılsın canım..
asiş çokk iyi sonuçlar alırsın inşallah canımkızlar günaydın hayırlı cumalar hepinize.
Ben doktora gidiyorum birazdan tahliller için görüşürüz
ne güzel duaaa ayşem,aminniyi halt ettinnnnklava: klava: klava:
bilmiyonmu biz uykucuyuz 12 1 den aşağısı bizi kurtarmaz dünde emoş silmiş eh bende koyar ardından dakkasına silmezsem ne olimmmmmmm
zeytinimmm hadi az kalmış vuslataaaa inşallah bebişde ardından gelirrrr:1hug:
rahelim sorma benzer o kadar duyuyoruz ki etraftan hani Allahtan korkmasak isyan edecez ammaaa sabır sabır ya sabırrrrrrr bu arada gözün aydınnn Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin canımm yeğende çok sevilir bilirimmmmmkaydirigubbakcemile3
asişimm ne tahlilleri kızz malum geçmiş pek okumuyom ya ya atladım yada unuttummmalum unutkanlık başladı bu sıralar bendeee neyse temiz çıkar inşallah canımmm:1hug:
gülsümüm seherim o hoşgeldin bizemiiiii vay dedektifler siziiiiiiiisengözlerimebaksanabhoşbulduk canlarımmmmmmmma.s.
ve diğerleriiiiii nasılsınız canlarımm yeni gelenlerde var sanırım hoş gelmişler sefalar getirmişlerrr öpüldünüz anacım mucuksss mucuksssssŞenizŞeniz
cumanız mübarek dualarınız kabul olsun göbişler bebiş dolsun sonra kollara gelsin selenimiz gibi ingalasın bizler de koşuşturmaktan iğne iplik kalalım:Saruboceq::Saruboceq:- malum kiloyu hiçbir erkek istemiyooo:roflol::roflol:-
tutcam inşallahhadii hakkında hayırlısı cnm benimm ama buay sıkı tut cnmm benimmm hihoyyyt
seher yaaaa 41 kere MAŞALLAHH!! ya o ne öyle oyuncak bebek gibiiii kuzum yaa,yerim o dudaklarınıııbilmem işe yararmı anacım bizim kız sabah 9 dan beri anamızı ağlattı bu gün mervecim
aylin hoş geldin canım
kızlar raziş yok bu gün sankinim
gözüm aydın ayşem,bu ay beklemiyodum zaten, yine gecikmese kartım diyodumki geldi şükür.. o da nimet ya...gözün aydın mı desem aceppppp
bu son olsun bu ay bebişin sürpriz yapsın sanaaa hakeme o kart göstersin desin yok kart mart 9 ay 10 gün boyuncaaaaaaaa:1hug:
kızlar az önce ayşem msn ye girdi oturamıyormuş hemen yazıp çıktı ameliyatı çokk iyi geçmiş uzun bir ameliyatmış detayları sivasa dönünce konuşuruz dedi hepinize selamı varrrrrr
oh şükür ayşenin iyi olmasına sevindim...
adaşım listede oğluşumun adı ege..ama biz KUZEY koymaya karar verdik...babasıyla son kararımız...
kızlar merahaba ben kan aldırdım geldim sonucu eşim alacak. Sinir oldum devlet hastanesine gittim para ödemeyeyim diye bana 11,30 a randevu verdiler kan alırcaktım dedim 11 den sonra almıyoruz dedi boşuna beklemiş oldum. Sonrada gittim özelde yaptırdım ne yapim
iki ismi de beğendim :)
değiştirdim adaşımmm.. hayırlı olsun evet bende severim iki ismidee..ayşecikk çok geçmişler olsunnn..bebiş dolsunnnnn
kızlar merahaba ben kan aldırdım geldim sonucu eşim alacak. Sinir oldum devlet hastanesine gittim para ödemeyeyim diye bana 11,30 a randevu verdiler kan alırcaktım dedim 11 den sonra almıyoruz dedi boşuna beklemiş oldum. Sonrada gittim özelde yaptırdım ne yapim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?