İnatla bir gün ANNE olacağım !

canım yaaa kızlar bu nazar duası sizde okuyum minik selenimize şifa olsun inş

Bismillâhirrahmânirrahîm bismillâhi azîm-iş- şâni şedîd-il birri mâ şâallahü kâne habese hâbisün min hacerin yâbisin ve şihâbin kâbisin. Allahümme innî radedtü ayn-el âini aleyhi ve alâ men ehabb-en-nâsi ileyhi ve fî keyedihî ve kilyetihî lahmün rakîkun ve azmün dakîkun fîmâ lehû yelîku ferci-il basara hel terâ min fütûrin sümmerci-il basara kerrateyni yenkalib ileyk-el basaru hâsian ve hüve hasîr ve in yekâdüllezîne keferû leyüzlikûneke biebsârihim lemmâ semi-uz- zikra ve yekûlûne innehû lemecnûnün ve mâ hüve illâ zikrun lilâlemîne lâ havle velâ kuvvete illâ billâh-il aliyy-il azîmi Lâ ilâhe illallâhü hısnî, men kâle-hâ dehale hısnî, ve men dehale hısnî emine min azâbî. Sadaka rasûlullahi sallallahü teâlâ aleyhi ve selleme.

Nazar değen kimseye şifa için Ayet-el-kürsi, Fatiha, Muavvizeteyn (Felak ve nas) (57) ve Kalem suresinin son iki ayetini (ve in yekâdüllezîne keferû leyüzlikûneke biebsârihim lemmâ semi-uz- zikra ve yekûlûne innehû lemecnûnün ve mâ hüve illâ zikrun lilâlemîne) (62) okumanın muhakkak iyi geldiği bildirimiştir.

kızlar fsh 5 çıkmış estradiol 76,76 çıkmış ne demek ya bunlar

canım fsh ın düşük çıkmış iyi yani ben öyle biliyorum hatta şuan bu değere göre faliküler fazdasın yani hani şu yumurtlaman önceki dönem değerlere baktım öyle diyo bu estradiol de sanırım onu tastikliyo ama tabi drun daha iyi bilir

kızlar fsh 5 çıkmış estradiol 76,76 çıkmış ne demek ya bunlar

canım pek yorum yapamadım ama benimm sonuçlarıma baktım şimdi fsh 7.11 estradiol 22.6 çıkmış..ikisi de folicüler değerde...seninkilere gelince fsh foliküler estradiol ovulasyon öncesi değerde gözüküyo...bana normal demişti dr..estradiol biraz fazla çıkmış senin...ama bakalım dr un ne diyecek..

sağolun kızlar inşallah biraz daha sakinler tospam

canım benim...kıyamam...allah sabır versin sehercim..bişey yapamamak ne zordur...rabbim selenimize rahatlık versin inşallah...kuzum kendini de anasını da üzmesin... :Saruboceq:

vay anasını kızlar sizde doktor olmuşsunuz hepiniz aynı cevap maşallahhh hepinize 100 verdim geçtiniz.

buarada ben hiçbirini bilmiyorum asiyecim arkadaşlara katılıyorumkaydirigubbakcemile3

vay anasını kızlar sizde doktor olmuşsunuz hepiniz aynı cevap maşallahhh hepinize 100 verdim geçtiniz.

buarada ben hiçbirini bilmiyorum asiyecim arkadaşlara katılıyorumkaydirigubbakcemile3

ne sandındı sen bizi sositososito

ben geldim kızlar beni soran sadece seherimle rahel emelim sormuş:dilcikar: neyse neden gelemediğimi söylim bizim modem bozuldu dün akşam telekom kabloları yeniledi aman bir sürü şey ancak geldi sıkıldım valla akşama kadar sizide özledim zati :asigim:
sehercim gülsümün dedi hödük kısmını bende şiddetle katılıyorum nasıl bir insan bu ya :mymeka:diyecek söz bulamıyorum tek diyeceğim tam dayaklıkklava:
emelim beni sormuşsun bitanemŞeniz geldim işte biz senle en iyisi spiral denen şeyden taktıralım olayacak böyle:roflol: çok sevindim yeğen geliyormuş allah sağsalim doğmasını nasip etsin tebrik ederim güzelim darısı bizlerin başına:Saruboceq:
güzeller hepinize selamlar, öpücükler, hayırlı cumalarınız olsunkaydirigubbakcemile3
kızlar yine gecikecek mi derken ben bugün kartımı gördüm çok şükürkaydirigubbakcemile2
canım aylincim hayırlısı olsun bitanem haziran son gazla devam edersin artıkçalışmalara
bilmem işe yararmı anacım bizim kız sabah 9 dan beri anamızı ağlattı bu gün mervecim
aylin hoş geldin canım
kızlar raziş yok bu gün sankinim
bitanem beni soranlardan bir diğeride sensin Şeniz selen hanımı öpüyoruz allah onu nazarlardan saklasın ben ne senin kızçenin nede yiğitin fotolarını göremedim ama iyi olmaları benim için yeterli:1hug:
kızlar az önce ayşem msn ye girdi oturamıyormuş hemen yazıp çıktı ameliyatı çokk iyi geçmiş uzun bir ameliyatmış detayları sivasa dönünce konuşuruz dedi hepinize selamı varrrrrr
ayşem bu çok güzel bir haber çok sevindim çok şükür allahıma bebişte gelecek tez zamanda inşallah:Saruboceq:
oh şükür ayşenin iyi olmasına sevindim...
adaşım listede oğluşumun adı ege..ama biz KUZEY koymaya karar verdik...babasıyla son kararımız...
mervecim adıyla yaşasın bakalım kuzeyciğimiz karar vermenize çok seviindim bizde ne diyeceğimiz bilemiyorduk yawwsırnaşık şey
canım sonuçların inşallah temiz çıkacak ve bebişin gelecek sonrada kartın düzene girecek inşallah bitanem
sinemcim kocişin geliyormuş süper çok sevindim bencede kocan nerde sen orda ayrılmanızı hiç istememiştim gelsin artık bebişimiz nasibiyle evinizde olur gider allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…