kızlar ben kaçar seher allah huzur versin rahatlık versin selenimize.iyi tatiller herpinize.
kızlar fsh 5 çıkmış estradiol 76,76 çıkmış ne demek ya bunlar
kızlar fsh 5 çıkmış estradiol 76,76 çıkmış ne demek ya bunlar
sağolun kızlar inşallah biraz daha sakinler tospam
canım normal sanırım değerlerin, endişelenme, fsh gayet iyi, estradiol için de normal dicektir sanırım dr.un,1 ile 147 arası normal değerler..kızlar fsh 5 çıkmış estradiol 76,76 çıkmış ne demek ya bunlar
vay anasını kızlar sizde doktor olmuşsunuz hepiniz aynı cevap maşallahhh hepinize 100 verdim geçtiniz.
buarada ben hiçbirini bilmiyorum asiyecim arkadaşlara katılıyorumkaydirigubbakcemile3
katıl bize tiploma verelim en doçentindenvay anasını kızlar sizde doktor olmuşsunuz hepiniz aynı cevap maşallahhh hepinize 100 verdim geçtiniz.
buarada ben hiçbirini bilmiyorum asiyecim arkadaşlara katılıyorumkaydirigubbakcemile3
bende kese boyutu bebek boyutu uzmanıyımm kaydirigubbakcemile3
endişelenme hiç tatlım bence gayet iyi sonuçların, no problemkaydirigubbakcemile5sağolun kızlar ya bakıyorum netten bende bakalım doktorum ne diyecek
bende kese boyutu bebek boyutu uzmanıyımm kaydirigubbakcemile3
yerim senin keseni ben Şeniz
endişelenme hiç tatlım bence gayet iyi sonuçların, no problemkaydirigubbakcemile5
sizi keseliler sizi:CüvCüv::CüvCüv:
yerim senin keseni ben Şeniz
sehercim gülsümün dedi hödük kısmını bende şiddetle katılıyorum nasıl bir insan bu ya :mymeka:diyecek söz bulamıyorum tek diyeceğim tam dayaklıkkızlar size bişey anlatayım çok üzüldüm arkadaşım boşanıyo daha 40 günlük lohusa sebebi bebeişi benim gibi gazlı anacım susmuyo kocası beyefendi dayanmıyomuş artık bi çocuğu susturmayı beceremiyon diye kıza yükleniyo sonunda dava açıldı ve 0 aylık evliler zaten daha yeni bebeiş oldu bu erkekleri anlamak zor sanki biz isteyerekmi ağlatıyoruz akşam eşime dedim sende açıcanmı dava diye manyakmısın sen diyo senin elindemi isteyerekmi ağlatıyosun buna yapıcak bişey yok diyo olsa ağlatırmısın sen hiç diyo napalım zamanın gelince geçicek diyo o zamana kadar sabır diyo ay çok sevindim böyle sölemesine
emelim beni sormuşsun bitanemŞeniz geldim işte biz senle en iyisi spiral denen şeyden taktıralım olayacak böyle:roflol: çok sevindim yeğen geliyormuş allah sağsalim doğmasını nasip etsin tebrik ederim güzelim darısı bizlerin başına:Saruboceq:kızlar hepinize günaydınnn... Cumanız mübarek olsun..
Yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz :)))
Sinem eşinin dönüşüne sevindim.. İnşallahh bebekte gelir hemen ardından..
Mervem teyzem sen nasılsın ?
Merve 2 hala uyuyorsundur sen şimdi :)))
Gülsüm umarım bugün hasta olmazsın :))
Raziyecim nerelersedin..
Ayşe cim umarım ameliyat çok başarılı geçmiştir ve iyisindir..
Emelll ama ben Yiğit i yine göremedim...(((
Aylin cim dün gelmiş gitmişsin.. Nasılsın canım..
Selen in annesi sen nasılsın :))) Bu kız seni çok yoruyor ama olsun di mi :)))
Alperen in annesi Ayşe... Nasılsınız...
Pınar cım hamilelik nasıl gidiyor ? İsim buldunuzmu
Bu arada ben yine hala oluyorum... :))) Annem torunları 3 leyecek.. Garibim henüz anneanne olamadı ama ne yapalım.. :)))
Allahım istedikten sonra engel tanımıyor kızlar.. Abimin eşi spiralle hamile kaldı ...Bende mi taktırsam ne :))))
canım aylincim hayırlısı olsun bitanem haziran son gazla devam edersin artıkgüzeller hepinize selamlar, öpücükler, hayırlı cumalarınız olsunkaydirigubbakcemile3
kızlar yine gecikecek mi derken ben bugün kartımı gördüm çok şükürkaydirigubbakcemile2
bitanem beni soranlardan bir diğeride sensin Şeniz selen hanımı öpüyoruz allah onu nazarlardanbilmem işe yararmı anacım bizim kız sabah 9 dan beri anamızı ağlattı bu gün mervecim
aylin hoş geldin canım
kızlar raziş yok bu gün sankinim
ayşem bu çok güzel bir haber çok sevindim çok şükür allahıma bebişte gelecek tez zamanda inşallah:Saruboceq:kızlar az önce ayşem msn ye girdi oturamıyormuş hemen yazıp çıktı ameliyatı çokk iyi geçmiş uzun bir ameliyatmış detayları sivasa dönünce konuşuruz dedi hepinize selamı varrrrrr
mervecim adıyla yaşasın bakalım kuzeyciğimiz karar vermenize çok seviindim bizde ne diyeceğimiz bilemiyorduk yawwsırnaşık şeyoh şükür ayşenin iyi olmasına sevindim...
adaşım listede oğluşumun adı ege..ama biz KUZEY koymaya karar verdik...babasıyla son kararımız...
canım sonuçların inşallah temiz çıkacak ve bebişin gelecek sonrada kartın düzene girecek inşallah bitanemne bilim gülsümcüm dün tam sökülemedi ya o yüzden meraklandım sonucumu da merak ediyorum 6 ay önce yapmışlardı temizdi bakalım şimdi nasıl çıkcek.
eşim getirecek bana bakıcam ama daha gelemedi yarında doktora gidicem bakalım ne diycek
:roflol: seninde içi dolu fıçı gibi kesen içinde de bebenn olsun aylinnnn :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?