İnatla bir gün ANNE olacağım !

beyzaaa benden sonra en yakın sensin.günü yakın olan yani.çalışmalar iyimiydi bu ay.:1closedeyes:

geçmiş olsun ayşem çok sevindim canım iiyi olmana
canııım saol, kızçen de iyidir inşallah
şebocum saol, evet seninle ne cetrefilli yollardan geçtiğimizi konustugumuzda da demiştik, iyi ki varlar, canları saolsun eşlerimizin de herşeyin zamanı gelir diye, desteğine cok saol

günaydın kızlar nasılsınız canlarım şebo gelmişsin ama yetişemedim iyisin umarım ayşem çok geçmiş olsun allah kocalarımız ailemizi başımızdan eksik etmesin
ayşecim
amiiiin sinemcim, kocişinden haber var mı? allah kavuştursun sağlıcakla canım benim

hoşbulduuum güzel topiğimizin g
zel annişi, herşeyi atlatırız yeter ki canalr saolsun

Günaydın kızlar iyi haftalar
Ayşecim tatlım geçmiş olsun cnm Allah ım acil şifa versin cnm İnşallah istediğin gibi bebeğin olur acıların hafifler cnm benim.
asişim teşekkürler bitanem, sen adet oldun mu?

günaydın güzel kardeşlerimm...
ayşecimm çokk çook geçmiş olsun canım umarım kısa sürede ağrılarında tamamen geçer ve bebişin annesine gelir
sana da günaydın canım kardeşim, inşallah dualarımız kabul olur

selam aleyküm kızlar ayşeeemm çok geçmiş olsun.çok sevindim döndüğüne.
ben de tekrar sizle olduguma coook memnunum valla, ankarada evde otururken catladım, senle gülüşmeyi özledim

amiiiin sağlıkla, teşekkürler razişim

ayliiiincim atlattık şükür, bundan sonra yeniden dularımızı es geçmeden sağlıkla hayırlısıyla bebişlerimizin yolunu gözlemeye devam çooook öpüyorum hepinizi, herşey için teşekkürler kızlar, zaman zaman gider gelirim aranıza, sizi çok seviyorum

ayh inşallah kızlar yaaa, burda sizden aldıgım haberlere de en az kendim kadar seviniyorum, hepimizin bebişinin mutlulugunu yasayalım burda inşallah:) bize 15 gün yasak var zaten olmasa da mümkün deildi de birlikte olmak, kanamam da oluyo ara, adetim sarkmazsa 15inde gelir kırmızı kartım

şimdi ben kim ne durumda bilmiyorum, hamişler iyi mi?annişler ne alemde? sinem adet olmuş muydu? asiş de ilaca başlamıştı, gülsümüm sen? raziş, beyzam, aylincim bi haber edin yahu, geçmişe dalamayacam ...

ayşemm canımm yaopuyorumnanaktan
biz naptık gülüm be, inşallah müjdeler vericez birbirimize daha

günaydın ayşecim evet 2 gün erken geldi kocan bu hafta içi gelecek sanırım perş. falan gelirse yumurtlama gününe yetişir sanırım adetimin 10. günü bugün çarş. dr. gitsemmi diye düşünüyorum yumurtamn çatlayıp çatlamadığına bakardı ne diyosunuz yada cuma gidim 14. günü oluyo daha garanti olur çatladıysa görünür git gel yapmam

enneeee dönüyo mu? 6 ay yoktu hani, ayh cok sevindiiiim, git tabi doktora, geldiğinin günü bebiş yapın ne güzel işte, tarihi unutmazsınız

dalma yorma kendini herkese kendiyle ilgili haberleri yazsın ben adet olmam lazım hala olmadım ama olurum bugün yarın.

günaydın kızlar biz çok zor bi hafta sonu geçirdik selenle dün 12 saat kucağımda hop hopladım sonra sızdı kaldı şimdi daha uyanmadı ama sanırım dikişlerim zorlandı ağrım var vr belim koptu bu gün ne olur bilmrm daha uyuyo gelemezsem bilinki selen kudurdu gene
razişim ineciklerin gitmesine üzüldüm canım
ayşem gelmiş hoş gelmiş
merve sen naasılsın canım
sinemcim kocişin gelince kaçırme bu ayı
aylin sende ne var ne yok
beyza pınar sınavlar nasıl geçti bakalım
asişim emelcim emel2 sinem 2 ayşe kaçak unuttuğum varsa af ola
şebo kız seni unuttum sanma sakın canım benim

sehercim, kolay gelsin, ilk aylar böyle zor geçiyo, çevremden biliyorum..
ben kahvaltıya kalkısayım kızlar, malum yavas hareket ediyorum:) öptüm sizi
afiyet olsun ayşecim
dalma yorma kendini herkese kendiyle ilgili haberleri yazsın ben adet olmam lazım hala olmadım ama olurum bugün yarın.
ben de kırmızı kartımı gördüm,halen yasaklıyım, önümüzdeki maçlara bakıcez artık:1closedeyes:yerimseniben

Ayşecim adet oldum Allah a şükür cnm benim çarşamba gününe kadar yumurtalarım büyümezse iğneyle büyütcek herhalde

kızlar bu arada dün çok güzel bi gün geçirdik koçişlee.sahil kenarında dondurma yedik.resim çekindik.sahil boyu yürüdük çekirdek çıtlattık.sonra arkadaşlarla piknik yaptık.baya gezdik yanicimee:1closedeyes:

aylin inşallah önümüzdeki maçları kazanırızda şampiyon oluruzvereliniortak
inşallahhvereliniortaksositososito
biz de önce kavga ettik, sonra barışıp dışarda yemek yedik,zira yemek yapmamıştım kavgadan fırsat bulup:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…