İnatla bir gün ANNE olacağım !

:roflol: seninde içi dolu fıçı gibi kesen içinde de bebenn olsun aylinnnn :teytey:

inşallaaaaaaaaahhhhhhh....

hoşgeldin canım...biz de seni çok özledik valla...aman başka dert olmasın da sorun modem olsun hayatım....

evet canım artık son karar inşallah...oğluşuma kuzey diye seslenebilirsiniz teyzeleri...

pınarcım allah kolaylık versin..
sinemmmmm ohhh hadi bakalımm yumurtlama zamanın geçmemiş olcak inşallah

pınar allah kolaylık versdin güzelim.sinemmm hayırlısı böyleymiştir inşallah hadi gözünaydın canım.canım dr bana yok dedi olsa görünürdü tahlillerde.:1hug:

hadi gözün aydın canımm

kolay gelsin pınarcım

saolasınız kızlaaarr allah hepimize her tüm işlerinde kolaylık versin. ay çalışıyorum ama bişi almıyor kafam yaaa, zaten dersleri sona bıraktığım için soru çalışıyorum soruyu bile anlamıyorum 40 kere okuyorum off amaan napim kalırsam da eylülde büte girerim 8 aylıkken hahaha:roflol::roflol:

eee fıztıklar nasılsınız bakalım bugün keyifler nasıll??:1hug:

yaz kızlar bişey sorcam şebnem nerde hiç gelmiyo

canım bu aralar sıkıntı var işler çok yavaş birkaç işçimiz işten ayrıldı kriz bizi etkiledi bende işçilerin yerine çalışmaya çalışıyorum pek vakit olmuyor o yüzden sık sık giremiyorum. herkes iyidir umarım bende sizleri çok özledim. inşallah bu sıkıntılı günler geçecek. iyi haberler varmı kim napıyo merak ediyorum ama epeydir koptum en son mervenin mutlu haberini aldım. varmı başka güzel haber. beni soracak olursanız bebek işini askıya aldım kafamı çok meşgul etmiyo açıkcası. herkesi öpüyorum çok

sinem cim hoşgeldin yeniden aramıza.. nasılsın canım.. hafta sonu olduğu için kimse yok..

oşbuduk kızlar ya ben daha yeni öğrendim burdaymışız:)
neyse geç olsun güç olmasın artık dimi:)
naber emelcim nasılsın

selam kızlar hoşgeldin şebnemcim allah kolaylık versin canım tez zamanda işleriniz yoluna girer inşallah
sinemcim sende hoşgeldin yeni topiğimizi bilmediğini bilmiyordum canım ben verirdim sana neyse gelmişsin ya sevindim:)
emelcim çalışıyorsun galiba kolay gelsin bende evdeyim fasulye temizliyorum dipfirize koyucam kış için :)) biraz erken sanırım ama komşular bahçeden toplayıp geldiler çok fazla verdiler birazını pişirmiştim en iyisi kışa koymak birazınıda

merhaba razişim.... ay ne güzel ya istanbuldan ağaçtan bişey toplamayı toplayanda tırım tırım saklar:tomato:

ne güzel valla sen şanslısın canım

sinemim hoşgelmişsin canımmma.s.
şebbom sen arada uğra iyiyim de yeter canım bu kriz herkezi etkiledi bir şekildee inşallah biran önce biterde herşey yoluna girer sıkıntılarımız biterrrr bizde seni öpüyoruz canımmm:1hug:
razişim erken gerçekten ama olsun madem dalındanmış ohh ondaki tat varmı pazardakinde yaaacokacimcoook
rahelim gelip kaybolmuşsun sen nasılsın canımmm:1hug:
pınarımm kolay gelsin Allah zihin açıklığı versin sınavlarını bi çırpıda geçesin inşallahhhh:Saruboceq:
beyzamın sınavı bugünmüydüüüüüCADIARZUharbi unutkan oldum hee beyzam inşallah senin sınavında çok güzel geçerrrrr:Saruboceq:
ve diğerleriiii malum haftasonu kimse gelmez emmeee ben yinede öpüyorum hepicinizi en kokulusundan mucuksss mucukssssŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…