teşekkür ederim bitanem bende size kıyamıyorum Şenizzaten sıkıntıdan patladım en sonnda geldim işte canlarım ama hatunlardan bazıları gitmişrazişimm kıyamam sana, sen topikimizin demirbaşlarındansınnŞeniz
:roflol: seninde içi dolu fıçı gibi kesen içinde de bebenn olsun aylinnnn :teytey:
ben geldim kızlar beni soran sadece seherimle rahel emelim sormuş:dilcikar: neyse neden gelemediğimi söylim bizim modem bozuldu dün akşam telekom kabloları yeniledi aman bir sürü şey ancak geldi sıkıldım valla akşama kadar sizide özledim zati :asigim:
mervecim adıyla yaşasın bakalım kuzeyciğimiz karar vermenize çok seviindim bizde ne diyeceğimiz bilemiyorduk
aylin hoşgeldin canım belki bebiştendir kız
asiyem çok sevindim regl olmana bence dr değiştir derim
pınarsım sende hoşgeldin nasıl bakalım minik kızın büyüyormu sınavında başarılar allah yardımcın olsun
sinemcim kocişin geliyormuş gözünaydın sağsalim gelir inşallah
Sinemcim kocişinin gelmesine sevindim de üzüldüm de sonuçta yanında olması güzel ama bi hedefiniz var onunda gerçekleşmesi lazım eviniz için uğraşıyorsunuz ama ne demişler Allah bi kapıyı kapatıp diğerini açarmış hayırlısı bakalım
Pınarcım haftasonu sınavların var sanırım başarılar cnm benim
pınarcım allah kolaylık versin..
sinemmmmm ohhh hadi bakalımm yumurtlama zamanın geçmemiş olcak inşallah
pınar allah kolaylık versdin güzelim.sinemmm hayırlısı böyleymiştir inşallah hadi gözünaydın canım.canım dr bana yok dedi olsa görünürdü tahlillerde.:1hug:
hadi gözün aydın canımm
kolay gelsin pınarcım
yaz kızlar bişey sorcam şebnem nerde hiç gelmiyo
selam kızlar hoşgeldin şebnemcim allah kolaylık versin canım tez zamanda işleriniz yoluna girer inşallah
sinemcim sende hoşgeldin yeni topiğimizi bilmediğini bilmiyordum canım ben verirdim sana neyse gelmişsin ya sevindim:)
emelcim çalışıyorsun galiba kolay gelsin bende evdeyim fasulye temizliyorum dipfirize koyucam kış için :)) biraz erken sanırım ama komşular bahçeden toplayıp geldiler çok fazla verdiler birazını pişirmiştim en iyisi kışa koymak birazınıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?