sinemim hoşgelmişsin canımmma.s.
şebbom sen arada uğra iyiyim de yeter canım bu kriz herkezi etkiledi bir şekildee inşallah biran önce biterde herşey yoluna girer sıkıntılarımız biterrrr bizde seni öpüyoruz canımmm:1hug:
razişim erken gerçekten ama olsun madem dalındanmış ohh ondaki tat varmı pazardakinde yaaacokacimcoook
rahelim gelip kaybolmuşsun sen nasılsın canımmm:1hug:
pınarımm kolay gelsin Allah zihin açıklığı versin sınavlarını bi çırpıda geçesin inşallahhhh:Saruboceq:
beyzamın sınavı bugünmüydüüüüüCADIARZUharbi unutkan oldum hee beyzam inşallah senin sınavında çok güzel geçerrrrr:Saruboceq:
ve diğerleriiii malum haftasonu kimse gelmez emmeee ben yinede öpüyorum hepicinizi en kokulusundan mucuksss mucukssssŞenizŞeniz
şebo kolay gelsin canım
ya çok uzun zamandan beri konuşamıyos özledim ben seni çok yahuuuuuuuuuu
selam kızlar hoşgeldin şebnemcim allah kolaylık versin canım tez zamanda işleriniz yoluna girer inşallah
sinemcim sende hoşgeldin yeni topiğimizi bilmediğini bilmiyordum canım ben verirdim sana neyse gelmişsin ya sevindim:)
emelcim çalışıyorsun galiba kolay gelsin bende evdeyim fasulye temizliyorum dipfirize koyucam kış için :)) biraz erken sanırım ama komşular bahçeden toplayıp geldiler çok fazla verdiler birazını pişirmiştim en iyisi kışa koymak birazınıda
şebnem im sende hoşgeldin.. seni burda görmek ne güzel...
geçmiş olsun ayşem çok sevindim canım iiyi olmana
mervem daha olmadım yaa başağrısı yapıyo bana.sabah başağrısı ile uyandım.ilacım dün sabah bitti.
ilaç bitince ne zaman olucakmışsın opuyorumnanaktan
ayşecim tekrar çok geçmiş olsun eşininde gerçekten allah razı olsun allah onları başımızdan eksik etmesin allah acil şifalar versin sonra gelsin bakalım bebişlerimiz:CüvCüv:Şenizgünaydın kızlar, canlarım benim,dualarınız sayesinde döndüm sivasa, evimdeyim Allaha şükür. ameliyatım iyi geçti sayılır, doktorumun anlattıgına göre sağ tüpümdeki tıkanıklıgı acmış, solda ise kistin oldugu yerde yumurtalık arkasına bir inmiş ki başlamış kanama, yüze tırnak atılır da kanar ya ööle dedi, yani kist yumurtalık arkasına kadar uzantılanmış ve kazıdıkça damarına yaklaştık açıkcası hepsini temizleyemedik çünkü damara zarar verecektik bir kac tane ufak pıhtın kaldı dedi, ama sağım tam olarak acık, 1 ay sonra ankaraya kontrol dedi ama ben dururmuyum Allahtan mani cıkmaz da adetimi olursam yumurta takibimi sivastaki doktorumla devam edicem, bu ameliyatla bir kez daha ailemin eşimin arkadaslarımın ve bedenimin kıymetini anladım, sevgili eşim, hakkını asla ödeyemem, klozete kucagında koydu kaldırdı, kanamam da altımı bezledi, allah ondan razı olsun, Allah herkese en az onun kadar iyi koca nasip etsin inşallah. anneme ihtiyac dahi bırakmadı aman dedi anne sen yorma herşeyi ben yaparım....neyse sonuc olarak hastanede bir gece yattım salı günü cıktık, o günden beri yürüyorum ama ya ayakta durucam ya uzancam dikiş yerlerim ağrıyodu oturunca, azaldı allaha şükür, özellikle sol yanım ki ben nazlandıgımı düşünüyordum, doktorum laparoskopi diye hafife alma, hiç kolay bir ameliyat atlatmadın dedi, sol tarafımdaki ağrılarım sağa nazaran daha geç iyileşirmiş, çok kanama yapmış çünkü orası, ameliyata 4ü 10 geçe alındım, akşam, 7.30da çıktım, ameliyatın 40 dakika sürdükse bir bucuk saat kanamanla ugrastık dedi, ne kistmiş arkadaş, çikolatadan nefret etttirdigöbek deliğim ve kasıgımdaki 3 delikle 4 yerden giriş yapmışlar...
sonuc itibariyle, döndüm aranızdayım, hepinizi, eşimi kendimi ve bedenimi çok seviyorumzaman zaman ugrarım kızlar, geçmişe bakamam sanırım, umarım güzel haberler vardır, yoksa da haziranla birlikte güzel haberleri getiricez inşallah:)
dularımda herzaman öncelikli sizler varsınız bitanem sonrada kaderi bimi gibi olan herkese rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin bize inşallah:Saruboceq:amin canım saolasın dualarınızı eksik etmeyin ben de size her daim dua ediyorum
günaydın sinemim ilk günaydın senden gelmiş yine vereliniortakben iyiyim canım sen nasılsın kocişin hangi gün gelecek belli mi allah sağsalim kavuştursun canım sonra gelsin artık şu bebişlergünaydın kızlar nasılsınız canlarım şebo gelmişsin ama yetişemedim iyisin umarım ayşem çok geçmiş olsun allah kocalarımız ailemizi başımızdan eksik etmesin
ayşecim bebiş nasıl merve adını kuzey kocayacakmışsın bebişin adıyla yaşasın inş. mervem kontrole hangi gün gidecen
asiş raziş nasılsınız
beyza pınar sınavlar nasıl geçti
emoş nasılsın
rahel sen nasılsın
badegül uğrmamazz oldu artık
seher ben miniğin resmini gene göremedim 4 güna kadar geliyo eşim kızlar
aylin adet olmuşsun hayırlısı canım
gülsüm sen ne zaman olacaktın yakınmıydı günün yanlış mı hatırlıyorum
ay kızlar unuttuğum varsa affola
ve aleyküm selam gülsümüm hoşgeldin nasılsın bakimmŞenizselam aleyküm kızlar ayşeeemm çok geçmiş olsun.çok sevindim döndüğüne.
bende iyiyim mervem hafta sonu çalışamadıkasiyeciiim hadi inşallah buay tutacaktır meleğinnnnnn..
beyzaaaaaaaaaaaaaaa naptın? ateş kaç:)
gülsümcüm ne alemsin unuttum sanmaaa. raziyecim sen nasılsın
gülsümcüm hayırlsıyla hemen ol bitsin başla çalışmalara boş durmak yokkaydirigubbakcemile3mervem daha olmadım yaa başağrısı yapıyo bana.sabah başağrısı ile uyandım.ilacım dün sabah bitti.
beyzam pınarım sınavlarınız nasıl geçti bakalım inşallah vermişsinizdir derslerinizizemuszemus
ve aleyküm selam gülsümüm hoşgeldin nasılsın bakimmŞeniz
bende iyiyim mervem hafta sonu çalışamadıkya ineciklerimiz satıldı çok üzüldük kocişim babam ve ben birazcık ağladık bugün gideceklermafoldumben
gülsümcüm hayırlsıyla hemen ol bitsin başla çalışmalara boş durmak yokkaydirigubbakcemile3
ayşemin haberini aldık çok şükür, hakkaten Allah eşinden de razı olsun, birbirlerine bağışlasın ayşeyle.. maşallah. inşallah müjdeli haberlerini de alırız yakındahihoyyytgünaydın kızlar, canlarım benim,dualarınız sayesinde döndüm sivasa, evimdeyim Allaha şükür. ameliyatım iyi geçti sayılır, doktorumun anlattıgına göre sağ tüpümdeki tıkanıklıgı acmış, solda ise kistin oldugu yerde yumurtalık arkasına bir inmiş ki başlamış kanama, yüze tırnak atılır da kanar ya ööle dedi, yani kist yumurtalık arkasına kadar uzantılanmış ve kazıdıkça damarına yaklaştık açıkcası hepsini temizleyemedik çünkü damara zarar verecektik bir kac tane ufak pıhtın kaldı dedi, ama sağım tam olarak acık, 1 ay sonra ankaraya kontrol dedi ama ben dururmuyum Allahtan mani cıkmaz da adetimi olursam yumurta takibimi sivastaki doktorumla devam edicem, bu ameliyatla bir kez daha ailemin eşimin arkadaslarımın ve bedenimin kıymetini anladım, sevgili eşim, hakkını asla ödeyemem, klozete kucagında koydu kaldırdı, kanamam da altımı bezledi, allah ondan razı olsun, Allah herkese en az onun kadar iyi koca nasip etsin inşallah. anneme ihtiyac dahi bırakmadı aman dedi anne sen yorma herşeyi ben yaparım....neyse sonuc olarak hastanede bir gece yattım salı günü cıktık, o günden beri yürüyorum ama ya ayakta durucam ya uzancam dikiş yerlerim ağrıyodu oturunca, azaldı allaha şükür, özellikle sol yanım ki ben nazlandıgımı düşünüyordum, doktorum laparoskopi diye hafife alma, hiç kolay bir ameliyat atlatmadın dedi, sol tarafımdaki ağrılarım sağa nazaran daha geç iyileşirmiş, çok kanama yapmış çünkü orası, ameliyata 4ü 10 geçe alındım, akşam, 7.30da çıktım, ameliyatın 40 dakika sürdükse bir bucuk saat kanamanla ugrastık dedi, ne kistmiş arkadaş, çikolatadan nefret etttirdigöbek deliğim ve kasıgımdaki 3 delikle 4 yerden giriş yapmışlar...
sonuc itibariyle, döndüm aranızdayım, hepinizi, eşimi kendimi ve bedenimi çok seviyorumzaman zaman ugrarım kızlar, geçmişe bakamam sanırım, umarım güzel haberler vardır, yoksa da haziranla birlikte güzel haberleri getiricez inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?