İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydın kızlar, canlarım benim,dualarınız sayesinde döndüm sivasa, evimdeyim Allaha şükür. ameliyatım iyi geçti sayılır, doktorumun anlattıgına göre sağ tüpümdeki tıkanıklıgı acmış, solda ise kistin oldugu yerde yumurtalık arkasına bir inmiş ki başlamış kanama, yüze tırnak atılır da kanar ya ööle dedi, yani kist yumurtalık arkasına kadar uzantılanmış ve kazıdıkça damarına yaklaştık açıkcası hepsini temizleyemedik çünkü damara zarar verecektik bir kac tane ufak pıhtın kaldı dedi, ama sağım tam olarak acık, 1 ay sonra ankaraya kontrol dedi ama ben dururmuyum Allahtan mani cıkmaz da adetimi olursam yumurta takibimi sivastaki doktorumla devam edicem, bu ameliyatla bir kez daha ailemin eşimin arkadaslarımın ve bedenimin kıymetini anladım, sevgili eşim, hakkını asla ödeyemem, klozete kucagında koydu kaldırdı, kanamam da altımı bezledi, allah ondan razı olsun, Allah herkese en az onun kadar iyi koca nasip etsin inşallah. anneme ihtiyac dahi bırakmadı aman dedi anne sen yorma herşeyi ben yaparım....neyse sonuc olarak hastanede bir gece yattım salı günü cıktık, o günden beri yürüyorum ama ya ayakta durucam ya uzancam dikiş yerlerim ağrıyodu oturunca, azaldı allaha şükür, özellikle sol yanım ki ben nazlandıgımı düşünüyordum, doktorum laparoskopi diye hafife alma, hiç kolay bir ameliyat atlatmadın dedi, sol tarafımdaki ağrılarım sağa nazaran daha geç iyileşirmiş, çok kanama yapmış çünkü orası, ameliyata 4ü 10 geçe alındım, akşam, 7.30da çıktım, ameliyatın 40 dakika sürdükse bir bucuk saat kanamanla ugrastık dedi, ne kistmiş arkadaş, çikolatadan nefret etttirdi göbek deliğim ve kasıgımdaki 3 delikle 4 yerden giriş yapmışlar...

sonuc itibariyle, döndüm aranızdayım, hepinizi, eşimi kendimi ve bedenimi çok seviyorum zaman zaman ugrarım kızlar, geçmişe bakamam sanırım, umarım güzel haberler vardır, yoksa da haziranla birlikte güzel haberleri getiricez inşallah:)

ayşem çok geçmiş olsun allah eşinden razı olsun helal olsun ona çok selam söyle allah gönlünüze göre versin canım. canım sıkıldı bi bakiyim dedim direk senin yazını gördüm hayatım iyi olmana böyle sağlam duruşuna hayran kaldım aferim sana. az kaldı çok kısa bir süre içinde bebişinde gelir. ilerde büyüdüğünde lan sıpa senin için neler çektim kafamı bozma dersin. öptüm çok.

saol bitanem inşallah herşey iyi olacak mücadele ediyoruz. allah herkese yardım etsin
şebo kolay gelsin canım
ya çok uzun zamandan beri konuşamıyos özledim ben seni çok yahuuuuuuuuuu

saol canım sen nasılsın iyisindir inşallah son duruumlar nasıl neler yapıyosun

amin canım saolasın dualarınızı eksik etmeyin ben de size her daim dua ediyorum

şebnem im sende hoşgeldin.. seni burda görmek ne güzel...

gündüz iş vakti pek gelemiyorum ama aklım hep sizlerde canım benim. şimdi geldim ama kimse yok tabi neyse kendinize iyi bakın canlar
geçmiş olsun ayşem çok sevindim canım iiyi olmana

seherim selenine maşallah konuşamadık allah analı babalı büyütsün uzun sağlıklı ömürler versin öptüm çok ikinizide

günaydın kızlar nasılsınız canlarım şebo gelmişsin ama yetişemedim iyisin umarım ayşem çok geçmiş olsun allah kocalarımız ailemizi başımızdan eksik etmesin
ayşecim bebiş nasıl merve adını kuzey kocayacakmışsın bebişin adıyla yaşasın inş. mervem kontrole hangi gün gidecen
asiş raziş nasılsınız
beyza pınar sınavlar nasıl geçti
emoş nasılsın
rahel sen nasılsın
badegül uğrmamazz oldu artık
seher ben miniğin resmini gene göremedim 4 güna kadar geliyo eşim kızlar
aylin adet olmuşsun hayırlısı canım
gülsüm sen ne zaman olacaktın yakınmıydı günün yanlış mı hatırlıyorum
ay kızlar unuttuğum varsa affola

günaydınnnnnnnnnnlarrrrrrrrrr...

ayşeciiimm allah cidden eşinden razı olsun canım benimm şükürler olsun ameliyatın geçmişş..artık hayırlısıyla sağlıkla olman dileğiyle inşallah sonra bebeğin gelecek tatlm herşeyin başı sağlık yaşamadan anlaşılmıo.

sinemcim cumartesiye alıcam randevu daha almadım cumadan vazgeçtm cumartesi daha rahat olcak.

şeboooomm iş sıkıntılarııı ne zaman bitecek bende anlamadım yaa allah herkeslere yardım etsin senağlama

Günaydın kızlar iyi haftalar
Sağıl sinemcim ben iyiyim doktora gittiim ctesi klomen verdi bide iğne istedi eğer çarşambaya kadar istediği büyüklüğe gelmezse o iğneden yaptıracakmış bana tahlillerin temiz aylık olarak adet olma lazım senin dedi neden uzuyor ki dedi tahlillerin düzenli olduğunu gösteriyor dedi. Hayırlısı bakalım. Ben ballı çörekotlu karışıma başladım bakalım sonuç vercek mi bide hayıt çayı iççemö akşamları bir bardak adeti düzenliyormuş.
Ayşecim tatlım geçmiş olsun cnm Allah ım acil şifa versin cnm ınşallah istediğin gibi bebeğin olur acıların hafifler cnm benim.

günaydın güzel kardeşlerimm...

sınavım eh işte idare eder sanırım ama cumartesi olanlar daha da zordu amaaan ne yapalım hayırlısı olsun bu streside atlattık yaa ...

ayşecimm çokk çook geçmiş olsun canım umarım kısa sürede ağrılarında tamamen geçer ve bebişin annesine gelir

hepinizi çoook öpüyorum bol hamileli haftalar :))

asiyeciiim hadi inşallah buay tutacaktır meleğinnnnnn..
beyzaaaaaaaaaaaaaaa naptın? ateş kaç:)

gülsümcüm ne alemsin unuttum sanmaaa. raziyecim sen nasılsın

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

1 haziran ... nevgül
8 haziran ... bbaran
13 haziran... raziş
11 haziran....cetrefilli
10 haziran ...rahel
17 haziran ....zeytin1007
27 haziran.... aylint
.............. .... asiş
.................. alabama

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler
myhope ... Alperen
nicole78 ... 16 Ağustos - Kuzey
aabeyazmelek
melankolia.. 16 Ekim - Ela Merve
rasema..
cancer .... 31 Aralık
bahtusa...

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELıLı… ıdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)

mervem daha olmadım yaa başağrısı yapıyo bana.sabah başağrısı ile uyandım.ilacım dün sabah bitti.

günaydın kızlar herkese hayırlı haftalar diliyorum vereliniortakzemuszemusay bunlar çok şeker yamafoldumbenopuyorumnanaktanturkbayragi
ayşecim tekrar çok geçmiş olsun eşininde gerçekten allah razı olsun allah onları başımızdan eksik etmesin allah acil şifalar versin sonra gelsin bakalım bebişlerimiz:CüvCüv:Şeniz
amin canım saolasın dualarınızı eksik etmeyin ben de size her daim dua ediyorum
dularımda herzaman öncelikli sizler varsınız bitanem sonrada kaderi bimi gibi olan herkese rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin bize inşallah:Saruboceq:
günaydın sinemim ilk günaydın senden gelmiş yine vereliniortakben iyiyim canım sen nasılsın kocişin hangi gün gelecek belli mi allah sağsalim kavuştursun canım sonra gelsin artık şu bebişler
beyzam pınarım sınavlarınız nasıl geçti bakalım inşallah vermişsinizdir derslerinizizemuszemus

selam aleyküm kızlar ayşeeemm çok geçmiş olsun.çok sevindim döndüğüne.
ve aleyküm selam gülsümüm hoşgeldin nasılsın bakimmŞeniz
asiyeciiim hadi inşallah buay tutacaktır meleğinnnnnn..
beyzaaaaaaaaaaaaaaa naptın? ateş kaç:)

gülsümcüm ne alemsin unuttum sanmaaa. raziyecim sen nasılsın
bende iyiyim mervem hafta sonu çalışamadık ya ineciklerimiz satıldı çok üzüldük kocişim babam ve ben birazcık ağladık bugün gideceklermafoldumben
mervem daha olmadım yaa başağrısı yapıyo bana.sabah başağrısı ile uyandım.ilacım dün sabah bitti.
gülsümcüm hayırlsıyla hemen ol bitsin başla çalışmalara boş durmak yokkaydirigubbakcemile3

beyzam pınarım sınavlarınız nasıl geçti bakalım inşallah vermişsinizdir derslerinizizemuszemus

inş razişcim bakalım sonuçlar açıklanınca öğrenecez artık ama bu sınav da baya zordu yani amaaan diyorum boşveeer sınavı atlattık ya gerisi yalan ne gelirse bahtıma kaydirigubbakcemile3

hoşbuldum razişim iyiyim sağol.evet olacaksam hayırlısıyla olim.ayyy bizim de bir ineğimiz vardı simental bir kaç yıl sakladık sonra sattığımız gün ilk onda bir şeye şahit oldum ineği ahırdan çıkardın alıcı ipenden tutuyo ineğin gözlerinden yaş geldi onu görünce annem biz abim hep ağladık.:teselli:

evet gülsümcüm çok zor bişiy alışınca ayrılması ama bu hayırlısı olandı kocişimin işi artık daha sıkı ve resmi eski işinde çalışma saati diye bişi yoktu iş yapıldıktan sonra önemli değildi zaten taşınacazda bende işten ayrılcam aman ya off eşyalarla mı uğraşcam

günaydınn fıstıklar,herkes iyi inşallah
ayşemin haberini aldık çok şükür, hakkaten Allah eşinden de razı olsun, birbirlerine bağışlasın ayşeyle.. maşallah. inşallah müjdeli haberlerini de alırız yakındahihoyyyt

yeni gülen suratlar eklenmiş kızlar gerçektenopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…