inşallahhvereliniortaksositososito
biz de önce kavga ettik, sonra barışıp dışarda yemek yedik,zira yemek yapmamıştım kavgadan fırsat bulup:1closedeyes:
:roflol::roflol: aslında güzel fikirya niye yemek yapmadın kavgadan fırsatmı bıraktın.:roflol::roflol:
alemsin aylin ya biz artık kavgaya fırsat bulamayız herhalde dün kocam yaptı yemekleri kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
aslında bu daha iyi fikir, bebiş hediye üstelik yanındasengözlerimebaksanabalemsin aylin ya biz artık kavgaya fırsat bulamayız herhalde dün kocam yaptı yemekleri kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
berbat kızlar dün 12 saat kucakta pış pışladım ağlama krizi 3 te bi başladı gece 11 di bitti uyudu ama bende bittim resmen bakalım artık uyanıyo şimdi yavş yavaş
evet aylin ve en yoğun dönemindeyiz 4 - 6 hafta arası zirve yapıyo ve biz 6 haftadayız malesef
kızlar ya inşallah temmuzda koçişe doğum günü hediyesi veririm.
bitecek canım Allahın izniyle.. daha çok küçük herşeyi 0 km annesi,az yol yapınca alışıcak bu hayata :)zaten onlarsız uyumuyo aylincim neler yapmadım ki bu kıza ben kızımda bana en buyuk hediyeyi versede şu kolik denen illet bitse temmuza kadar
hoşgeldin seval, inşallah hepimiz oluruz hayırlısıylabir gün bende anne olacam
o zamana da kalmaz inşallah, annesinin doğum gününde karnına kurulurbenimde çarşamba günüdoğumgünüm acaba çarşambaya yumoşum çatlarda bebişim o gün karnıma düşermi ya hayırlısı olsun olmazsada evlilik yıldönümümüze gelsin 2 eylül en son o güne kadar gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?