İnatla bir gün ANNE olacağım !

inşallahhvereliniortaksositososito

biz de önce kavga ettik, sonra barışıp dışarda yemek yedik,zira yemek yapmamıştım kavgadan fırsat bulup:1closedeyes:

:roflol::roflol: aslında güzel fikirya niye yemek yapmadın kavgadan fırsatmı bıraktın.:roflol::roflol:

alemsin aylin ya biz artık kavgaya fırsat bulamayız herhalde dün kocam yaptı yemekleri kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

alemsin aylin ya biz artık kavgaya fırsat bulamayız herhalde dün kocam yaptı yemekleri kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
aslında bu daha iyi fikir, bebiş hediye üstelik yanındasengözlerimebaksanab
ama benim kociş yapmaz anacım, ama çok güzel dışardan söyler bak:roflol:

berbat kızlar dün 12 saat kucakta pış pışladım ağlama krizi 3 te bi başladı gece 11 di bitti uyudu ama bende bittim resmen bakalım artık uyanıyo şimdi yavş yavaş

evet aylin ve en yoğun dönemindeyiz 4 - 6 hafta arası zirve yapıyo ve biz 6 haftadayız malesef

evet aylin ve en yoğun dönemindeyiz 4 - 6 hafta arası zirve yapıyo ve biz 6 haftadayız malesef

sehercim Allah kolaylık versin.. ben de bebekken kolikmişim, anacım anlatır:ecrin_bebek:
çok tavsiyeler dinlemişsindir ama, karnına sıcak havlu koymak iyi geliyo. bi de saç kurutma makinesinin süpürgenin sesi rahatlatıyo :) geçmiş olsun

zaten onlarsız uyumuyo aylincim neler yapmadım ki bu kıza ben kızımda bana en buyuk hediyeyi versede şu kolik denen illet bitse temmuza kadar

benimde çarşamba günüdoğumgünüm acaba çarşambaya yumoşum çatlarda bebişim o gün karnıma düşermi ya hayırlısı olsun olmazsada evlilik yıldönümümüze gelsin 2 eylül en son o güne kadar gelsin inşallah

zaten onlarsız uyumuyo aylincim neler yapmadım ki bu kıza ben kızımda bana en buyuk hediyeyi versede şu kolik denen illet bitse temmuza kadar
bitecek canım Allahın izniyle.. daha çok küçük herşeyi 0 km annesi,az yol yapınca alışıcak bu hayata :)
bir gün bende anne olacam
hoşgeldin seval, inşallah hepimiz oluruz hayırlısıyla

o zamana da kalmaz inşallah, annesinin doğum gününde karnına kurulur
benimki de yıldönümümüzde kurulsa bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…