İnatla bir gün ANNE olacağım !

oyyyy kız bu çıplak fotoları koymaaaaaaaaaa ısırasım geliyoo kat kat etlerini maşallah kuzucuğumuza

kırkbirkere maşallah emelcim allah nazarlardan saklasın böyle koyuyosun çok güzel ama insan görünce sıkıp ısırmak istiyor yani tez zamanda bizimde olur inşallah hasretimizi gideririz opuyorumnanaktan

Emelcim Allah nazarlardan sakınsın cnm kaldır resimleri yazık kız nazar falan değer yiğidimize.
Aylincim bende soğan suyu denedim biliyosun hemen adet olmadım ama kara kara akıntım oldu ki ben 2,5 ay adet olmadığım halde adetim süper rahat geçti. Anlamadım bile çok olmasına rağmen. Herkes dinlen yat falan diyodu ama ben çok rahattım gezdim iş yaptım problem olmadı o yüzden bencede faydası var...

Kızlar ben doktorumu aradım bana iğne yazacaktı raporlu alacaktım yazamıyormuş iğnede 130 tl bide çatlama iğnesi olara baya fazlalaşıyor dedim raporlu yazsanız ona çok imza gerekiyormuş yapamıyormuş öle söledi. Bende bi yerden buldum iğneleri doktora götürcem ama bi dahaki aya o doktora gitmeyeceğim değiştirme zamanı geldi.

]
bakın teyzeleri benim sıpanın son durumu kucakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Son düzenleme:
emelcim sehercim maşallah öncelikle kırk bir kere nazar değmez inşallah
ya cok tatlılar insanın ısırası geliyo ama ısırmaaaaaaaam kıyamam kuzulara
selam herkese ayrıca naber kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…