ben geldimmmmkaydirigubbakcemile3
annem kardeşim bendeydi gittiler geldim ama geçmiş okuyamıyorummm bişi varsa nasılsa birileri der dimiiii neyse bu sıralar yine koşuşturuyorum bir iki gün daha böyle geç gelebilirim idare edin anacımmmmmopuyorumnanaktan
kimler var bilmiyom ama hepinizi öpüyoruz canlarımmm mucuksss mucukssssŞenizŞeniz
benin öyle şansım olmadı kiiiiihah h a m i ş i m benim sana da sorim, ayşem nasıl verdin müjdeyi kocişine??
mervişko güzel haberlerle dön inşallah
ayşem gitmişsin ya güle güle
ben yoktumkiiiii, canım ya, hepsi güzel bu hikayelerin bence,darısı bizlere:asigim:benin öyle şansım olmadı kiiiii
zaten iğne vs hep biliyordu ve sen o sıralar varmıydın bilmem hamiş kaldığım ay o hep dikkat et bu ay kesin diyorduu neyse annem ankarada kardeşimdeyken evine hırsız girmişti o gün bile doğru dürüst toplatmadı evi bana yengem yaptı işlerii ertesi gün test aldık yaptım ikimiz aynı anda gördük yanii ama o ay doğdu kız içine hep hamişsin sen dedi hatırlayanlar bilir yazmıştım bile burayaaaa canım yaaa:asigim:
kız gitmedimmm burdayımda biraz gezintilik yaptımmmmeee merve nereye gitti kiiiiiii:uhm:
hoşbulduk seherim selen kız napıyor bakim opuyorumnanaktanhoş geldin sefa geldin razişim
hoşbulduk canımmm iyi inşallahhhhhhh gezinip duruyo şimdii göbişim şekilden şekile giriyoooookaydirigubbakcemile3hoşbulduk seherim selen kız napıyor bakim opuyorumnanaktan
ayşem hoşgeldin canım alperenimiz nasıl annesiopuyorumnanaktan
uyuyo yaşasın yaşasın uyuyoooooooooookaydirigubbakcemile3 alkisalkisalkis delikafadulden
maşallah aman allah nazarlardan saklasın uyusun miniğimizuyuyo yaşasın yaşasın uyuyoooooooooookaydirigubbakcemile3 alkisalkisalkis delikafadulden
gezin bakalım sonra özleyeceksiniz gezmeyi şimdiden tadını çıkartınzemuszemushoşbulduk canımmm iyi inşallahhhhhhh gezinip duruyo şimdii göbişim şekilden şekile giriyoooookaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?