canım çok sevindim, güzel haberler getir inşallahsehercim sarışın bu yaa kız kocişin mi sarı:) maşallahhh annesiiiiiiiiii...
kızlar bende yarın doktora gidiyorum doktorun kongresi varmış ondan dolayı erkene alınmış oldu süperde olduuuu aklımdaydı heppppp kaydirigubbakcemile3 hayırlı haberlerle gelirimmmmmmmm inşallahh
kucaktan asağıya bırakamıyozki teyzeleri hep orda yapıştık 2 gündür birbirimize ayrılmaz ikili
evet canım beyza bana beenziyo aman kimse duymasın babasına benziyo diyolar çünkükaydirigubbakcemile3
valla ben direkt gittim testi önüne koydum adam şok oldu sabahın altısında kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktandarısı başımızaa:asigim:sende benim gibisin desene seher bende öyle evde açık zaten evde kime kapancaz kaydirigubbakcemile3
bende aylincim test yaptım evde sabah olmasını bekledim baktım olcak gibi değil dön dolaş yatağın içinde amacım sölemicektim kendi wc ye gidince görsün testi istiyordum fakat yatakta döndükçe eşimde uyandı noluuoo be die:)))) bende baba oluosun dedim o da hadii be yalan söleme kandırma beni dedi yemin ettim bak test yaptım dedim bizimki hala inanmadı taa ki kan testi sonucunu alıncaya kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?