İnatla bir gün ANNE olacağım !

SEHER MAŞALLAH YA!
bu arada hanımlar seherin göz rengi diikkatlerden kaçtı mı? bence kaçmamıştır, sehercim sana da maşallah

maşallah sehercim allah nazarlardan saklasın ikinizide sarışın selenimiz herzaman olduğu gibi annesinin kucağında sanırım oyy yerim ben onu ya ne kadar masum uyuyor

sehercim sarışın bu yaa kız kocişin mi sarı:) maşallahhh annesiiiiiiiiii...

kızlar bende yarın doktora gidiyorum doktorun kongresi varmış ondan dolayı erkene alınmış oldu süperde olduuuu aklımdaydı heppppp kaydirigubbakcemile3 hayırlı haberlerle gelirimmmmmmmm inşallahh

ikimizde sarıyız ve renkli göz canım bizimki kaçınılmaz sonkaydirigubbakcemile3

ben seni görmemiştim kız sonradan açıldı seleni gördüm tamam dedim..

başın kapalı resimlerini görmüştüm ya ondan şimdi yakından daha net cidden maşallahhh sanada sehercim:)

kucaktan asağıya bırakamıyozki teyzeleri hep orda yapıştık 2 gündür birbirimize ayrılmaz ikili

canım çok sevindim, güzel haberler getir inşallah

merveim çok güzel hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah minik bebişine doyasıya bak sonraki randevuya kadar

bu arada h a m i ş l e r bi topik gördüm de size sorim, eşlerinize nasıl müjdeyi verdiniz??:asigim:

evet canım beyza bana beenziyo aman kimse duymasın babasına benziyo diyolar çünkükaydirigubbakcemile3
valla ben direkt gittim testi önüne koydum adam şok oldu sabahın altısında kaydirigubbakcemile3

sende benim gibisin desene seher bende öyle evde açık zaten evde kime kapancaz kaydirigubbakcemile3

bende aylincim test yaptım evde sabah olmasını bekledim baktım olcak gibi değil dön dolaş yatağın içinde amacım sölemicektim kendi wc ye gidince görsün testi istiyordum fakat yatakta döndükçe eşimde uyandı noluuoo be die:)))) bende baba oluosun dedim o da hadii be yalan söleme kandırma beni dedi yemin ettim bak test yaptım dedim bizimki hala inanmadı taa ki kan testi sonucunu alıncaya kadar

evet canım beyza bana beenziyo aman kimse duymasın babasına benziyo diyolar çünkükaydirigubbakcemile3
valla ben direkt gittim testi önüne koydum adam şok oldu sabahın altısında kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktandarısı başımızaa:asigim:

ben geldimmmmkaydirigubbakcemile3
annem kardeşim bendeydi gittiler geldim ama geçmiş okuyamıyorummm bişi varsa nasılsa birileri der dimiiii neyse bu sıralar yine koşuşturuyorum bir iki gün daha böyle geç gelebilirim idare edin anacımmmmmopuyorumnanaktan
kimler var bilmiyom ama hepinizi öpüyoruz canlarımmm mucuksss mucukssssŞenizŞeniz

okudum da o tipiği,hepsi birbirinden güzel bu hikayelerin ama biri dikkatimi çekti, henüz plan aşamasında yazanın da yani daha gerçek olmamış ama, söylediği anda şak diye fotosunu çekecekmiş kocişinin o andaki yüz ifadesini belgelemek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…