hihoyyythihoyyytalkisalkisalkisalkisalkisalkis:dancekızlar ilk kez kızım güldüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
yaşasın yaşasın oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyykaydirigubbakcemile2 alkisalkisalkis hihoyyyt sositososito :lepi: :sm_cool:
günaydın kızlarrrr nasılsınız bakalım
adaşım bugün saat 1de canım benimm.. evet ya sorma aynen bizdede öyle... ama bugünde gideyim hemen angelsounddan sipariş vericem kimse beni tutamazzzzzzzz:))))))
canın reçel mi çekti adaşım nerden geldi aklınaa.marifetli arkadaşım:)
hihoyyythihoyyytalkisalkisalkisalkisalkisalkis:dancey yerim ben onun ya annesi sanırım kızın yavaş yavaş büyüyor bak artık daha az sancısı olcak eziyeti olmayacak inşallahopuyorumnanaktan
günadın kızlar mervem hadi hayırlı haberlerle gel inşallah
merevm hoşgeldin
sinemcim yumoşun kocişin gelene kadar büyüsün kocişin gelince çatlasın sonra:CüvCüv:
günaydın kızlar evet çatlayıp çatlamadığını bilmiyorum hiç görmedim canlarım o kadar dr. gittim çatlatma iğnesinden sonra çağırmadılar beni koçişte cumaya kadar gelir inş. canlarım yumurtladım da çatladımı bilmiyorum
bakalım cumaya koçiş gelsede gelmesede gidecem içim rahat olur çatlıyomuş derim hiç olmazsa
olmaz mı merve 2 sabah 6 dan beri kucaktayız ama akşam fazla sıkıntısı olmadı kuzumun şükür
sinem hayırlısı hadi bakam yumoşlar buyuyomu
kızlar harf hatasından dolayı ozur çünkü selenle anca tek el bu kadar
bende çok üzüldüm mervecim gerekli olduğu için satıldı artık hayırlısı olsun inşallahallahım bir kapıyı kapatıp diğerini açar inşallah onlarda benim bebeklerim gibiydi miniklere ben bakıyordum isim anneleriydim üstelik artık keni bebişmle ilgilenirim rabbim tez zamanda verir inş.:Saruboceq:hoşbuldum hayatım...ineklerinizin satılmasına üzüldüm ama yeni hayatınıa için gerekliydi dimi? inşallah güzel bi bebecik gelir yeni evinize....inan senin kadar çok istiyorum bunu...
iyiyim sinemcim sen nasılsınafiyet olsun merviş
raziş nasılsın canım
ben dedim sehercim kızçen büyüyor artık sana güldü de bak artık uslu kız olcak annesini yormayacak fazlaopuyorumnanaktanolmaz mı merve 2 sabah 6 dan beri kucaktayız ama akşam fazla sıkıntısı olmadı kuzumun şükür
sinem hayırlısı hadi bakam yumoşlar buyuyomu
kızlar harf hatasından dolayı ozur çünkü selenle anca tek el bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?