İnatla bir gün ANNE olacağım !

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

1 haziran ... nevgül
8 haziran ... bbaran
13 haziran... raziş
11 haziran....cetrefilli
10 haziran ...rahel
17 haziran ....zeytin1007
27 haziran.... aylint
.............. .... asiş
.................. alabama

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler
myhope ... Alperen
nicole78 ... 16 Ağustos - Kuzey
aabeyazmelek
melankolia.. 16 Ekim - Ela Merve
rasema..
cancer .... 31 Aralık
bahtusa...

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELİLİ… İdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)

günaydın kızlar...
adaşımın gözünden de kaçamazmışım..valla dün hafta sonu yorgunluğundan dolayı 11:30 ta zor kalktım...sonrada dağılan evimle uğraştım azcık gene yoruldum tabi...bi de yetmezmiş gibi 5 kilo çilek aldım reçel için onla uğraştım..şimdi kaynama için dolapta şekere yaymış şekilde beni bekliyolar :))) benden bu kadar kızlar...
gelelim geçmişte okuduklarıma...
ayşecim iyi olmana yürekten sevindim hayatım...allah kocandan da razı olsun..şans bu olsa gerek...benimi de gözümün içine bakar valla...
şebom gelmiş...zuzu sinemim gelmiş...sefalar getirmişler...ikinizide çok özledim..msn de konuşalım bari bi ara yaa....
sınavları olan pınar ve beyza...inşallah büte kalmadan hooop geçersiniz...
adaşım sen kaçta gidiyosun küçük meleğini görmeye? inşallah herşey yolunda gidiyor hayatım sakın heyecan yapma....ama elde değil dimi...ben kıpırtılarını hissedene kadar her ultrasona girdiğimde önce kalbi atıyo mu ona bakıyodum...bak 30.haftaya geldik bile..darısı sana olsun...veee tüm bekleyen güzel arkadaşlarımaa....
herkesi çook öptüm..güzel bi gün olsun inşallah...

bu arada yiğite de selene de maşallah subhanallah...yiğitin fotolarını kaldırmamışsın emel nazar değcek pipisine :))))

adaşım bugün saat 1de canım benimm.. evet ya sorma aynen bizdede öyle... ama bugünde gideyim hemen angelsounddan sipariş vericem kimse beni tutamazzzzzzzz:))))))

canın reçel mi çekti adaşım nerden geldi aklınaa.marifetli arkadaşım:)

hihoyyythihoyyytalkisalkisalkisalkisalkisalkis:dancey yerim ben onun ya annesi sanırım kızın yavaş yavaş büyüyor bak artık daha az sancısı olcak eziyeti olmayacak inşallahopuyorumnanaktan
günadın kızlar mervem hadi hayırlı haberlerle gel inşallah
merevm hoşgeldin
sinemcim yumoşun kocişin gelene kadar büyüsün kocişin gelince çatlasın sonra:CüvCüv:

günaydın kızlarrrr nasılsınız bakalım

günaydın canım...biz iyiyizde sen nasılsın...nöbet var mı yine?

hadi hayırlısıyla git gel bakalım...miniğinden haberler getir teyzesine...
reçel her sene yaparım ben..geçen sene 2,5 kilodan yaptım yetmedi...bu sene de abarttım mı ne? ama misafirlerim olacak bu yaz doğumda...anca yeter...geçen de kayısı reçeli yaptım...marfet gerektirmiyo kız çok kolay...sen de yaparsın sadece zaman lazım...

hoşbuldum hayatım...ineklerinizin satılmasına üzüldüm ama yeni hayatınıa için gerekliydi dimi? inşallah güzel bi bebecik gelir yeni evinize....inan senin kadar çok istiyorum bunu...

günaydın kızlar evet çatlayıp çatlamadığını bilmiyorum hiç görmedim canlarım o kadar dr. gittim çatlatma iğnesinden sonra çağırmadılar beni koçişte cumaya kadar gelir inş. canlarım yumurtladım da çatladımı bilmiyorum
bakalım cumaya koçiş gelsede gelmesede gidecem içim rahat olur çatlıyomuş derim hiç olmazsa

canım kocişin hemen dönecek mi?? kalıcak mı artıkopuyorumnanaktan

olmaz mı merve 2 sabah 6 dan beri kucaktayız ama akşam fazla sıkıntısı olmadı kuzumun şükür
sinem hayırlısı hadi bakam yumoşlar buyuyomu
kızlar harf hatasından dolayı ozur çünkü selenle anca tek el bu kadar

çooook güzel bi haber bu canımmm inşallahh sizin sıkıntılarınız daha önceden biterrzemuszemus

seher kız sana kocaman alkışşşşşşşşşşşşşş vereliniortak alkisalkisalkis

hadiii kızlar sizde seheri alkışlayın hem doğurmuş hem yavrusu sıkıntılı olup aramıza çoook katılannnnn seher ve seleni çoook seviyoruzzzzzzz

hoşbuldum hayatım...ineklerinizin satılmasına üzüldüm ama yeni hayatınıa için gerekliydi dimi? inşallah güzel bi bebecik gelir yeni evinize....inan senin kadar çok istiyorum bunu...
bende çok üzüldüm mervecim gerekli olduğu için satıldı artık hayırlısı olsun inşallahallahım bir kapıyı kapatıp diğerini açar inşallah onlarda benim bebeklerim gibiydi miniklere ben bakıyordum isim anneleriydim üstelik artık keni bebişmle ilgilenirim rabbim tez zamanda verir inş.:Saruboceq:
afiyet olsun merviş
raziş nasılsın canım
iyiyim sinemcim sen nasılsın
ben dedim sehercim kızçen büyüyor artık sana güldü de bak artık uslu kız olcak annesini yormayacak fazlaopuyorumnanaktan

inşallah kızlar sizinde bebişler olunca burayı aksatmak yok ona göre haaaaaa

günaydınnn aylincimmmm... insallah yeterki gelsinn bebişler aksatmayızzzzzzzz.ozaman topiğin başlığını inatla anne olduk diye çeviririz..zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…