İnatla bir gün ANNE olacağım !

valla dün mevlüdde hep dua ettim allahım sizlerede gösterssin nasip etsn die hoca diyo allahım isteyen herkese nasip etsin die ben diyom buna daha çok amin arkadaşlarım gülüyo duamı seciyon kız die ama öle valla seçtim arada

beyza saat 10da takvim değişiyor cnm ondan öle:)

sehercim maşallah gülüm evet çoook cici olmuşsunuz ana kız beyazlar içinde gelin olduğu günleride görürsün inşallah...

raziş sen nasılsın biraz daha düzelttin mi arayı..

adaşım berbat bişi ya bi yandanda acıkıyor insan ne yicem diye düşünmekten fenalık geldii :)

razişim sende bozuşmuşun gene kocanla kız biz hep aynı zamanı buluyoz ama bu sefer sorunlu olan ben adam ne dese batıyo bana görmek bile sinirimi zıplatıyo 2 gündür neden derseniz bilmiyom ama çok sinirleniyom onu görünce bişey dese patlıyorum aynı yatakta yatmaya bile tahammulum yok

yok be gülüm düzeltmedik daha benden özür diledi kabul etmedim ya bir daha özür dilemek için gelmiyor aman kendi bilir hıh:dilcikar:
valla anlamadım bende ama bende suç yok kocişte problem benden özürde diledi ama bir defa kızdım banane senin kocişin doğum sendromunu atlattı bu defa sana geçti galiba seherim hayırdır ne oldu

neden ki? ben de mi böyle olcam yaaaaaaa....

senin ki lohusa depresyonu olsa gerek cnm benim önceden sonuçta böle değildiniz dimi?

inşallah en kısa zamanda düzelir ..la havle vela kuvvete de cnm gönlün ferahlar..

beyzacımm opuyorumnanaktan çok az bebişlerimizin arasııııhihoyyyt

yok anacım doğum deprosyonu değil bu öle olsa bebeişide istemem benimki dire koca sendromu ne biileyim hiç istemiyom adamı ne konuşmayı ne görmeyi sinirerim oynuyo valla

adaşım ben doğurmaya yakın sen kızçe n mi olcak oğluşun mu onu öğrenicen...merak ediyosundur şimdi..ben ölüyodum meraktan..cinsiyet takvimlerinden yaptın mı hiç? gerçi hiçbiri doğru değil onların..bana çoğu yerde kız diyodu...

yok anacım doğum deprosyonu değil bu öle olsa bebeişide istemem benimki dire koca sendromu ne biileyim hiç istemiyom adamı ne konuşmayı ne görmeyi sinirerim oynuyo valla

bunu ona belli etmiyosun dimi? sakın etme bence..adam daha da uzaklaşır senden önünü alamazsın sonra da...

evet ya merak ediyorum aslında takvimlerde erkek gösteriyor hep bende öyle hissediyordum ya ama şu son ultrasona girdiğimde azıcık insana benzer görünce sanki çıtı pıtı bir kız gibi geldi içime birden öyle doğdu ama kociş erkek diyip duruyor :roflol: 2li testte renkli doplere giricem ya onda cd ye çekip vericekler artık size yollarım yorumlarınıza bakarız..

kızlaaaaaaaaaaaaarrrr oleyyyy bugünn angel soundum geliyormuşşşşşşşşşş delikafadulden

benim de içimden en başından beri erkek doğuyodu..doğan da oldu zaten..sen bana takvimimi yaparken bile maviyi seçmiştim...hayırlı evlatlar olsunlar en önemlisi o..ama insanın illa gönlünden bişey geçiyo...

valla sehercim herhalde sen tüm sevgini kızına mı verdin ama bencede azcıık zorla kendini kocişine belli etme bu hislerini sonuçta kocan yavrunda var artık

günaydın kızlaaaaar, sehercim seleni bi göremedim gitti, annesi bi göster yaaaa, herkes iyi mi nasılsınız kızlar?

ay merviş pıt pıt dinlersin kalp atışlarını artık hamişlerin allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla canlarım olmayanlarada en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…