beyza saat 10da takvim değişiyor cnm ondan öle:)
yok be gülüm düzeltmedik daha benden özür diledi kabul etmedim ya bir daha özür dilemek için gelmiyor aman kendi bilir hıh:dilcikar:beyza saat 10da takvim değişiyor cnm ondan öle:)
sehercim maşallah gülüm evet çoook cici olmuşsunuz ana kız beyazlar içinde gelin olduğu günleride görürsün inşallah...
raziş sen nasılsın biraz daha düzelttin mi arayı..
adaşım berbat bişi ya bi yandanda acıkıyor insan ne yicem diye düşünmekten fenalık geldii :)
valla anlamadım bende ama bende suç yok kocişte problem benden özürde diledi ama bir defa kızdım banane senin kocişin doğum sendromunu atlattı bu defa sana geçti galiba seherim hayırdır ne oldurazişim sende bozuşmuşun gene kocanla kız biz hep aynı zamanı buluyoz ama bu sefer sorunlu olan ben adam ne dese batıyo bana görmek bile sinirimi zıplatıyo 2 gündür neden derseniz bilmiyom ama çok sinirleniyom onu görünce bişey dese patlıyorum aynı yatakta yatmaya bile tahammulum yok
razişim sende bozuşmuşun gene kocanla kız biz hep aynı zamanı buluyoz ama bu sefer sorunlu olan ben adam ne dese batıyo bana görmek bile sinirimi zıplatıyo 2 gündür neden derseniz bilmiyom ama çok sinirleniyom onu görünce bişey dese patlıyorum aynı yatakta yatmaya bile tahammulum yok
razişim sende bozuşmuşun gene kocanla kız biz hep aynı zamanı buluyoz ama bu sefer sorunlu olan ben adam ne dese batıyo bana görmek bile sinirimi zıplatıyo 2 gündür neden derseniz bilmiyom ama çok sinirleniyom onu görünce bişey dese patlıyorum aynı yatakta yatmaya bile tahammulum yok
yok anacım doğum deprosyonu değil bu öle olsa bebeişide istemem benimki dire koca sendromu ne biileyim hiç istemiyom adamı ne konuşmayı ne görmeyi sinirerim oynuyo valla
adaşım ben doğurmaya yakın sen kızçe n mi olcak oğluşun mu onu öğrenicen...merak ediyosundur şimdi..ben ölüyodum meraktan..cinsiyet takvimlerinden yaptın mı hiç? gerçi hiçbiri doğru değil onların..bana çoğu yerde kız diyodu...
evet ya merak ediyorum aslında takvimlerde erkek gösteriyor hep bende öyle hissediyordum ya ama şu son ultrasona girdiğimde azıcık insana benzer görünce sanki çıtı pıtı bir kız gibi geldi içime birden öyle doğdu ama kociş erkek diyip duruyor :roflol: 2li testte renkli doplere giricem ya onda cd ye çekip vericekler artık size yollarım yorumlarınıza bakarız..
kızlaaaaaaaaaaaaarrrr oleyyyy bugünn angel soundum geliyormuşşşşşşşşşş delikafadulden
oooooohh..artık elinden düşmez...pıt pıt dinlersin bebeciğini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?