İnatla bir gün ANNE olacağım !

canım dünden beri ağrıyor bilmiyorum ki neden olduğunu geçer herhalde hapta içmek istemedim geçmezse dr giderim artık hayırlısı olsun
kız sen neden bu kadar yoruyon maşallah yapmışsın işte bir sürü şey yeter
gülsüme katılıyorumvereliniortak

kızlar kendimi çok yorgun hissediyorum uykum var eve gidince uyumak istiyorum hemen ama yemek yapıcam daha yaaaa

sağolasın mervem bende hamiş olsam yataktan kalmam herhaldedelikafadulden

bende öle diyodum ama gündüzleri malesef ki olmuyo burda ama akşamları aynenn yatak pozisyonu oyüzden hiç bi iş yapamıyorummm ama bu akşam yapmam şart çook iş var çook:1no2:

ben hamiş olursam işi bırakırım sanırım mervecim
bu arada ben eve geldim kızlar yemek yapmaya giyorum öptüm hepicinizi emelle seher bugün gelmediniz bugün seherin mevlütü vardı allah kabul etsin inşallah seher kızçe eziyet etmemiştir

anam ne kadar güzel erkenden evde olmuşsun bende öle ya nereye kadar dayanırsam zaten bebeği inş kendim büyütcem burda maaş desen doğru düzgün yok neden acı çekeyimki.

ayy ben çok fenayım ya midem acayip ilk kez böle bişi oluo kaynıooo resmen fokur fokur eve gitsemde rahat rahat böğğğğ :1closedeyes:

canım burası zaten küçük bir yer hemen evdesin evet ya böğğ olursa ben hiç dayanamazdım herhaldekaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar nasılsınız canlarım ay beyza :ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile2çok sevindim gözlerim doldu sevinçten yaaaaa
aşkolsun kızlar kimse beni merak etmemiş
ben bugün dr. gidicem kızlar yumurtama baktırmaya bakalım çatlıyomu
görüşürüz canalrım
darısı hamiş olmayan herkese nasip etsin kucağımızı boş bıralmasın allahım amin

hadi bakalım sinemcm hayırlı haberlerle gel cnm geldi mi kocan ne zaman geliyor:teytey:

günaydınnnnnnn kızlarrrrrrr..herkeslere hayırlı günler hayırlıııı cumalar diliyorummmmm...

bi günaydın da benden...gene sabah aynı üçlü burdayız...hayırlı cumalar olsun...
sinemcim senden de hayırlı haberler gelsin canım...
adaşımnasıl oldu miden?dün böğğğ diyodun...

sorma adaşımm dün bi böğ geçirdim sabah gene aynı şimdi iyiyim çok şükür.
sen nasılsın

canım benim darısı sizin başınıza inş güzel haberlerini bekliycem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…