İnatla bir gün ANNE olacağım !

ay merviş pıt pıt dinlersin kalp atışlarını artık hamişlerin allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla canlarım olmayanlarada en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin

amiiiiiiiiin canım inşallah rabbim en kısa zamanda sizede nasip etsin nezaman gelioo kız kociş

ay bilmiyom kocam yaban ellerde mahsur kaldı :))
5 güne kadar diyo ama kendide tam bilmiyoki hayırlısıyla gelsinde buay kaçıracam galiba günümü

yok belli etmiyom zaten etsem kesin kavga ederiz diyomya bana geldiler benden kaynaklı gecer herhalde bi ara

seheeeer maşallaaah melek gibiiii ne kadar tatlııı, ikinize de maşallah, sen de taş gibisin teşekkür ederim sehercim zahmet oldu, allah bağışlasın kuzu gibi ne güzel:) kız sen kac yasındasın cok ufak duruyon heee:)

slm kızlar ben geldim temizlik yapıyorum bu gün biraz daha iyiyim......bulantı ve kusmalar tam olarak ne zaman geçer ya bilen başından geçen var ise paylaşsın benimle......artık serum taktırmıyorum ya bıktım kollarım delik deşik oldu ya....

hoşgeldiiin badegül, canım en kısa zamanda atlatırsın inşallah yaa çözümü sadece serum muymuş ki bulantı ve kusmalarına? geçmiş olsun tekrar tekrar, bebişin nasıl iyi mi o?

slm kızlar ben geldim temizlik yapıyorum bu gün biraz daha iyiyim......bulantı ve kusmalar tam olarak ne zaman geçer ya bilen başından geçen var ise paylaşsın benimle......artık serum taktırmıyorum ya bıktım kollarım delik deşik oldu ya....

YAAAA İNANMIYORUMMM,YAŞASINN:lepi:
bunu görünce hemenn geçmişi bıraktımm, beyzaaaa, Allah tamamına erdirsin canımm ya maşallahha.s. :dance::teytey: hadi darısı başımıza olsunn

aylinnn artık eskidim ben yeni anne beyzaaa inş en kısa zamanda oda eskisinnnn...

badegül ya cnm ay kıyamam gülüm 3aydan sonra diyolarlar cnm ama hep inş daha erken biterrr..

Merhaba kızlar cumanız hayırlı olsun inşallah
kaç kere girmeye çalıştım tam anlamıyla sayfayı açamadım bilgisayarım delirdi bugün benim.
Yeni haber var mı geçmişe bakamdım korkuyorum gene kopacam diye.
Ben akşama doktora gidicem kızlar gene bakacak yumoşlara hayırlısı olsun diyorum dün 2. iğneyi oldum çık canım yandı yaktı resmen iğne topalladım ya. ınşallah sonuç iyi olurda değer

Badegül gelmiş gitmiş zor bi dönem geçiriyosun cnm benim ama bu tür belirtiler bebeğin varlığını daha iyi hissettirirmiş o yüzden varsın olsun değer cnm benim sabret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…