İnatla bir gün ANNE olacağım !

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

10 haziran ...rahel
11 haziran....cetrefilli
13 haziran... raziş
17 haziran ....zeytin1007
27 haziran.... aylint
28 haziran .... asiş
7 temmuz... nevgül
.................... alabama

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler
myhope ... Alperen
nicole78 ... 16 Ağustos - Kuzey
aabeyazmelek
melankolia.. 16 Ekim - Ela Merve
rasema..
cancer .... 31 Aralık
bahtusa...
bbaran......11 Şubat

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELİLİ… İdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)

mervee yaa tablom değişmemiş :)) bugün 4+1 olması lazımm aaa olmaz canım böyle büyüyoruz artıkın

günaydın kknın güzel hamişleri annişleri ve hamiş adayları herkese hayırlı cumalar rabbim herkesin duasını kabul etsin inşallah

günaydın hatunlar nasılsınız
beyza merveler raziş seher ay öğleden sonra gidicem kızlar dr. hayırlısı bakalım kocam gelmeden bi baktırayım

sorma adaşımm dün bi böğ geçirdim sabah gene aynı şimdi iyiyim çok şükür.
sen nasılsın

aman iyi ol canım..yiyememek çok berbat...gerçi sonrasında bi açılıyosun maşşallah...ama sen zati küçücüksün..ye anam ye..büyü biras :CüvCüv: zemuszemus

mervee yaa tablom değişmemiş :)) bugün 4+1 olması lazımm aaa olmaz canım böyle büyüyoruz artıkın

aman yerim seni yarabbim..büyüyomuş kuzu içerde...allahım sonuna kadar herşeyin en güzelini yaşa canım...sağlıkla kucağına da al inşallah... :Saruboceq:

günaydın kızlar dün ypktum malum 40 mevlidi vardı benim kızım abla kız oldu artıkın :)
beyzacım hamile olduğğunu okudum çok sevindim canım tebrik ederim
geçmişe fazla bakamıyom benim kız uyanık :)))))))))))))))
sinem merve razişim beyzacım emelim ayşelerim öbür emelim mervecim 2 asişim unuttuğum varsa af ola
size benim kızımın abla kız resmini koyayımda görün bak

günaydın kknın güzel hamişleri annişleri ve hamiş adayları herkese hayırlı cumalar rabbim herkesin duasını kabul etsin inşallah

sanada hayırlı cumalar razişim...allahım hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin...

beyza merveler raziş seher ay öğleden sonra gidicem kızlar dr. hayırlısı bakalım kocam gelmeden bi baktırayım

kociş ne zaman geliyo hayatım...

senin abla kızına kurban olayım..hadi koy da görelim kızçemizi...

kız bi uslu durdu valla rezil olmadan dua bitti içim içimi yedi ağlıcak die ondan sonra milletin yanında fön makinasını nasıl açarım anacım yada müzik tıklım tıklımdı ev zate ama şükür sıpm durdu annemde bende abla kız oldu diyoz :))))))))))))))

amin canım mevlam hakkımızdaki hayırlı duaları bu mübarek günün hatrına kabul etsin inş hepinizin karnı bebiş dolsun inş

inş canım güzel haberlerle döneceksin

aman yerim seni yarabbim..büyüyomuş kuzu içerde...allahım sonuna kadar herşeyin en güzelini yaşa canım...sağlıkla kucağına da al inşallah... :Saruboceq:

amiiin canım çok tuhaf mervem yaa şimdi bide hiç birşey hissedemiyorum ya daha kendimi böyle avutuyorum işte meleğim büyüyor diye :))

sağol canım benim sizlerinde dualarıyla bebişim benimle inş bu sefer güzel bi hamilelik geçiririm siz yine de dualarınızı eksik etmeyin

ay maşallah sehercimpek tatlı..allahım nazarlardan korusun...sende pek hoş olmuşsun be gülüm..zaten güzelsin de...ama memleketlim olduğun gerdanlığından belli...22 ayar takı seti..bende de var canım..malum bursa kızıyız :))) anam tutturduydu evlenirken illa 22 ayar olacak diye...

sinemcim hadi bakalım kocişin gelene kadar yumoşun çatlamış olur inş.yetişir kocişin
seherin selen kızçene maşallah sübhanallah mevlüt elbisesiinin güzelliğine ben dedim sana kız büyüyor diye sana güldüğünde belliydi :)))
beyzam minik beben karnında büyüyor oyy bide kalp atışlarını duyalımda sağsalim daha rahatlayalım allahın izniyle
mervem böğğ geçmesine sevindim canım
mervem kuzey bey nasıl keyfi yerinde dimi :)) karnını doyurdunmu annesi

yerinde valla teyzesi...ama daha karnımızı doyurmadık..sabah sütüyle idare ediyoz...şimdi kahvaltı hazırlamaya gidicektim ben de...acıktık vesselam...

bursanın kızları öledir mervem napalım takıp takıştırılar isteyerek olmazada zorla :))))))))))))))))))))))
valla buyuyo razişim allahım nazarlardan korusun

rabbim inş o günleri de gösterir canım benim sabırla bekliycem inş size de nasip edecek tez zamanda hayırlı sağlıklı tontiş pamuk mis kokulu bebeler

bursanın kızları öledir mervem napalım takıp takıştırılar isteyerek olmazada zorla :))))))))))))))))))))))

evet zorlaa...ne anlıyolarsa...düğün mevlüt hiçboş geçirmiyo valla annem...illa takacaksın...

afiyet olsun mervecim kuzeyi iyi doyur

saol hayatım...onu mu kendimi mi doyuruyom artık bilmem...

yerinde valla teyzesi...ama daha karnımızı doyurmadık..sabah sütüyle idare ediyoz...şimdi kahvaltı hazırlamaya gidicektim ben de...acıktık vesselam...
afiyet olsun mervecimcokacimcoook:CüvCüv:
amin canım
rabbim inş o günleri de gösterir canım benim sabırla bekliycem inş size de nasip edecek tez zamanda hayırlı sağlıklı tontiş pamuk mis kokulu bebeler
amin canım inşallah rabbim tez zamanda nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…