İnatla bir gün ANNE olacağım !

iyi akşamlar ayşem, geçmiş olsun, oğlusun dogdugunda nelerle beslersin sen tombicik olur, gelişimi iyiymiş aman takma kafana:)

gülsümüm kistin olusmus canım yeni okudum, sıkma canını, bak beyzam ne diyo, gelecek senin de bebişin, herşeyin bir zamanı var, allahtan ümidimizi dualarımızı kesmeyeceğiz.

herkese iyi hafta sonları, hepinizi öpüyorum.

enneee topiğe bak bugün kimse yazmamıs, hayırdır? ben bugün de gezdim valla, millet geçmiş olsuna gelecez diye arıyo, çarşıda buluyo beni

arada bir ugrayın boş bırakmayın topiğiiiiiiiiiiii

günaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim dr. yumurtan çatlamış dedi dedim eşim gelecek aşılama yapsanız senin hiç bir şeyin yok herşey normal aşılamaya gerek yok dedi hayırlısı artık beklicez eşim daha gelmedi buay kaçtı

kafanı rahat tut dedi eşime sinirleniyorum ya bazen genelde de yumutlama günlerine denk geliyo sanırım o yüzden olmuyo dr. dedi bazen yumurta spermi sevmez ve hiçbir sorun yokken bebek olmaz dedi hayırlısı vakti zamanı var demekki raziş kız sende benim gibisin bizim bebişler o yüzden olmuyo ben teşhisi koydum sinirlendikmi herşey bitiyo

günaydın kızlar herkese hayırlı haftalar bol kazançlar bol bebişler diliyorum
ayşem üzülme senin oğluşun doğduktan sonra beslenir dr sorun olmadığını sölemiş rahat tut gönlünü canım allaha emanet olsun
sinemim yumoş çatlıyormuş işte ne güzel olabilir biz çatlama zamanında küstüğümüz yada kızdığımızdan olabilir ama benim yumoşlar spermlerle karşılaşmaıyor ki kabul etsin canlı zaten çok az olduğu için hayırlısı olsun artık bitanem rabbim ol dedimi olur tevekkül edelim

günaydınnn kızlarrr..gene geldik işe ((

gülsümcüm galiba herkes hamile kalmadan önce bi kist durumu yaşadı bende yaşamıştım ama 1ay hap kullandım geçiverdi cnm benim hakkında hayırlısı 1 ay bekletcek seni bebe desene:)

sinemcim ne mutlu güzel haberler bak doktor aşılama bile istememiş..

raziyecimmm nasılsın canım..senin bebişte iki tane gelcek insallahhh..

seher uyandırmış senin kız seni galibaa erken gelmişinn..

ayşeee myhope kız nolcak zaten iyiydi kilosu maşallah tosun mu olsun bebe:) alır bu hafta sen üzülme annesii..

gezginn ayşeee helal sana ameliyat geçirdim yatayım yook diyosun en iyisini yapıyorsun

mervecim 40 bitti millet gitti baş başa kaldık benim sıpa gece 2 saattebi kalkıyo mamaya sabaha karşıda kaka olayına giriştik malum bizim için zor saat babasınıda geçirdi şimd uyku var ama uyumucam diye direnmekte

sinemcim bak ne guzel aşılama olmucakmışsın gerek yokmuş kocan gelsinde çalışmalara başlarsın artık canım
razişim kız ssen mervenin dediği gibi 2 si bir arada çıkar ne güzel olur valla
mervecim sizde alışcanız böle benim gibi gece nöbetlerine uykusuz kalmaya şimdiden uyu bol bol
ayşem bebiş dışardaa kiloalır canım bak benım sıpaya
mervecim 2 emel emel2 asiyecim ayşe2 gülsüm sizler nasılsınız

günaydın güzel arkadaşlarım

sinemcim ne güzel bak bi sorun yok inş kociş gelsin bi dahaki ay bebişte gelir inş

ben burda herkesin hamiş olacağına inanıyorum herkes koca göbüşlü olacak

ohh ayşem gez gez aman kendine de dikkat et ama fazla da yorma gezicem diye kendini :1hug:

ah sehercim olsun be yinede güzeldir anne olmak :)

şimdiden bolca uyuyorum valla zaten uykucuyum nolcak acaba bebemde bana çeker belki seher::)))

günaydın canlarım nasılsınız ben iyiyim
razişim evet senle aynı durumdayız nedense o günlerde hep tartışma oluyo küsüyoruz o yüzden gelmiyo meleklerimiz hayırlısını istiyorum herkes için evet dr. bir problem yok aşılama yapmicam kocanda sende sağlıklısınız dedi sperm sayısında bir problem yok
seher beyza asiş raziş mervişler emeller badegül ayşeler gülsüm aylin şeboo nasılsınız ay unuttuğum varsa affola
koçiş gelsinde çalışmalara başlayalım çatlamada bir problem yok çatlıyo dedi

valla bende uykucuyum ama kızce değil hatta babasıda sever uykuyu bu gün 6 da kalktı kızınına normalde kakmaz )))))))))))

günaydın mervem Şeniznasılsınız bakim böğğlere devam mı bebişin sağlıklı olsunda olsun artık o da geçecek inşallah canım kız sabah sabah ağzından bal damlıyor senin 2 tane derken ayyy bitanem inşallah teke de razıyım iki de olsa fena olmaz haniopuyorumnanaktan
günaydın sehercim nasılsınız selen kızımla senin kız maşallah kocişle yalnız bırakmayacak 2 dk.kaydirigubbakcemile3 babayıda uğurlamış artık uyur inşallah tek sağlıkları yerinde olsunda allah bizede senin gibi anneliği yaşatsın canım benim siz beni ikiz yaptırcaksınız anlaşılan ayy ne güzel olur:CüvCüvpuyorumnanaktan

herkese günaydınlar.nasılsınız bakim.mervişim bu kadar bekledim 1 ay daha beklerim yeterki.

valla raziş akşam uykusu güzel 7 den sonra sabaha karrşı cosuyo benim kız :))))))))
biraz zor gibi kocişle yanlız kalmak ya neyse bakıcaz artık bi çaresine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…