günaydın mervem Şeniznasılsınız bakim böğğlere devam mı bebişin sağlıklı olsunda olsun artık o da geçecek inşallah canım kız sabah sabah ağzından bal damlıyor senin 2 tane derken ayyy bitanem inşallah teke de razıyım iki de olsa fena olmaz hanigünaydınnn kızlarrr..gene geldik işe((
gülsümcüm galiba herkes hamile kalmadan önce bi kist durumu yaşadı bende yaşamıştım ama 1ay hap kullandım geçiverdi cnm benim hakkında hayırlısı 1 ay bekletcek seni bebe desene:)
sinemcim ne mutlu güzel haberler bak doktor aşılama bile istememiş..
raziyecimmm nasılsın canım..senin bebişte iki tane gelcek insallahhh..
seher uyandırmış senin kız seni galibaa erken gelmişinn..
ayşeee myhope kız nolcak zaten iyiydi kilosu maşallah tosun mu olsun bebe:) alır bu hafta sen üzülme annesii..
gezginn ayşeee helal sana ameliyat geçirdim yatayım yook diyosun en iyisini yapıyorsun
günaydın sehercim nasılsınız selen kızımla senin kız maşallah kocişle yalnız bırakmayacak 2 dk.kaydirigubbakcemile3 babayıda uğurlamış artık uyur inşallah tek sağlıkları yerinde olsunda allah bizede senin gibi anneliği yaşatsın canım benim siz beni ikiz yaptırcaksınız anlaşılan ayy ne güzel olur:CüvCüvsinemcim bak ne guzel aşılama olmucakmışsın gerek yokmuş kocan gelsinde çalışmalara başlarsın artık canım
razişim kız ssen mervenin dediği gibi 2 si bir arada çıkar ne güzel olur valla
mervecim sizde alışcanız böle benim gibi gece nöbetlerine uykusuz kalmaya şimdiden uyu bol bol
ayşem bebiş dışardaa kiloalır canım bak benım sıpaya
mervecim 2 emel emel2 asiyecim ayşe2 gülsüm sizler nasılsınız
gülsüm hoş geldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?