İnatla bir gün ANNE olacağım !

tabi bide şu öss gelirse süper olucak öğrencim geldi ders calşalım yine burda olucam görüşürüz arkadaşlar

üçüzlere hamiş bir kadının resim günlüğüymüş kızlar

Eklentiler

• $11111111111gn7.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 17
  • $2222222222om4.webp
    8 KB · Görüntüleme: 24
  • $3333333333fe2.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 33
  • $4444444444ry2.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 17
  • $r8yyadgt1.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 22
slm kızlar nasılsınız rüyalarınız hayır olur inş. kucağınız karnınız bebiş dolar tabi benimde
buay olmadı da benim koca perş. kadar haber çıkmazsa öbür haftaya kalacak o zamanda adet olurum tam üztüne gelir artık kedi gibi dolanır bitene kadar :jeyyar:
neyseki tam zamanı olmuş olur hayırlısı bakalım kızlar yaaa haziranda hamiş kalırız inş. hepimiz

sağol gülsümcüm hayırlısı ile inşallah uğraşıyorum işte bugün belli olacak yarın yazarım size.
Ben hepiniz için dua ediyorum Allah ım kısa zamanda nasipo etsin diye Allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın. opuyorumnanaktan:Saruboceq:

doğumdan sonraki göbeği çok kötü ama değer dimi ya

Eklentiler

• $35903v7nc6.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 20
  • $ruvas7zg2.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 16
  • $4654564564564654654ep2.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 12
  • $wiorrpwz5.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 19
  • $2m5nx9eqs3.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 22
asiyecim hayırlısı olsun inşallah canım 2 tane olur belkim ay sağlıklı bir şekilde olsunda hayırlısıyla inşallah
herkese günaydın kızlar uyanınca işe gitmemek cok güzemiş yahu
iyiki okullar kapanıyor nasılsınız cok giremiyorum topie ama artık rahatım inşllah bide şu tasınma işini haledersek süper olcak
hoşgeldin sinemcim artık gelirsin aramıza sürekli bizde taşınacaz ama şuaralar sallıyoruz biraz bekleyelim dedik ama taşıncaz yinede

kızlar hepinize selam...
ne var ne yok..bakamadım ...
sabah idrar tahlili verdim nitratla lökosit pozitif çıktı...kan tahlilimi de yarın alıcam...dr idrarı saat 3 gibi tekrarlayalım dedi...kafama takıldı...kötü bişey olabilir mi? netten baktım ama çok açıklayıcı bilgiler yok..gidince yine sorcam dr a...öneml bişey mi acaba?
neyse ben geçmişe bi bakayım...

evet gülsümcüm ama maalesef ben kartı görcem canımcım göğüslerim acımaya başladı artık ümitler temmuza

hoşgeldin canım dilerim kötü bişey değildir.

inş o rüyalar bir gün gerçek olacak gülsümüm

bende çok görmüştüm rüyada bile insana ne kadar güzel geliyor kim bilir gerçeğini yaşamak nasıl bir duygudur rabbim hepimize yaşatsın inş
amin taze fekat eskitilmeyi bekleyen h a m i ş i m i z:CüvCüv:
razişim hayırlısıyla gelir bebişin/bebişlerinyerimseniben inşallah
hayırlısıyla senin de gelsin bebişşşş
senin rüya daha güzelmiş.e bunlar gelcek bellide neden bekletiyolar.neyse hayırla gelsinler.
amin canım ya
herkese günaydın kızlar uyanınca işe gitmemek cok güzemiş yahu
iyiki okullar kapanıyor nasılsınız cok giremiyorum topie ama artık rahatım inşllah bide şu tasınma işini haledersek süper olcak
hoşgeldinnopuyorumnanaktan
amin,inşallah hayırlısıyla

bunlar için değer bence ya:asigim:
Allahım hayırlısını versin de ben tırsıyorum çoğul gebelikten, hadi ikiz neyse de üçüz zormuş beaa:1shok: Allah hayırlı sağlıklı versin inşallah
hoşgeldin canım
hiç bilgim yok gülüm ama önemli bişe oldunu sanmıyorum inşallah,rahat ol sen

Bakalım ne olcak razişim artık bu ay geçse diye bakıyorum aslında biraz kendi haline bırakcam dinlencem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…