bunlar için değer bence ya:asigim:
asiyecim hayırlısı olsun inşallah canım 2 tane olur belkim ay sağlıklı bir şekilde olsunda hayırlısıyla inşallahmerhaba kızlar bu hafta ben biraz yoğunum müdürüm izne çıkıyo haftaya işler çok maalesef.
Kızlar ben cuma günü doktora gittim 7-8 tane yumoşum büyümüş bi iğne daha yaptı doktor ptesi gel dedi bugün gidicem hepsi birden büyüyo dedi büyümesi iyi ama hepsi büyürse kötü dedi çoğul gebelik falan olur diye tedaviyi kesmek zorunda kalabiliriz dedi hayırlısı artık bu akşam öğrencem ne olacağını
hoşgeldin sinemcim artık gelirsin aramıza sürekli bizde taşınacaz ama şuaralar sallıyoruz biraz bekleyelim dedik ama taşıncaz yinedeherkese günaydın kızlar uyanınca işe gitmemek cok güzemiş yahu
iyiki okullar kapanıyor nasılsınız cok giremiyorum topie ama artık rahatım inşllah bide şu tasınma işini haledersek süper olcak
kızlar hepinize selam...
ne var ne yok..bakamadım ...
sabah idrar tahlili verdim nitratla lökosit pozitif çıktı...kan tahlilimi de yarın alıcam...dr idrarı saat 3 gibi tekrarlayalım dedi...kafama takıldı...kötü bişey olabilir mi? netten baktım ama çok açıklayıcı bilgiler yok..gidince yine sorcam dr a...öneml bişey mi acaba?
neyse ben geçmişe bi bakayım...
amin taze fekat eskitilmeyi bekleyen h a m i ş i m i z:CüvCüv:inş o rüyalar bir gün gerçek olacak gülsümüm
bende çok görmüştüm rüyada bile insana ne kadar güzel geliyor kim bilir gerçeğini yaşamak nasıl bir duygudur rabbim hepimize yaşatsın inş
razişim hayırlısıyla gelir bebişin/bebişlerinyerimseniben inşallahgülsümcüm rüyan hayrolsun inşallah bitanem nurtopu gibi bir beben olacak inşallah tez zamanda
aylincim evet canım hem sayıda hemde hareketlilikte problem var ve bunlara varikosel etkiliyor olabilir çünkü varikoselde var ameliyat olması gerek bekliyoruz bakalım
hayırlısıyla senin de gelsin bebişşşşmerhaba kızlar bu hafta ben biraz yoğunum müdürüm izne çıkıyo haftaya işler çok maalesef.
Kızlar ben cuma günü doktora gittim 7-8 tane yumoşum büyümüş bi iğne daha yaptı doktor ptesi gel dedi bugün gidicem hepsi birden büyüyo dedi büyümesi iyi ama hepsi büyürse kötü dedi çoğul gebelik falan olur diye tedaviyi kesmek zorunda kalabiliriz dedi hayırlısı artık bu akşam öğrencem ne olacağını
amin canım yasenin rüya daha güzelmiş.e bunlar gelcek bellide neden bekletiyolar.neyse hayırla gelsinler.
hoşgeldinnopuyorumnanaktanherkese günaydın kızlar uyanınca işe gitmemek cok güzemiş yahu
iyiki okullar kapanıyor nasılsınız cok giremiyorum topie ama artık rahatım inşllah bide şu tasınma işini haledersek süper olcak
amin,inşallah hayırlısıylaslm kızlar nasılsınız rüyalarınız hayır olur inş. kucağınız karnınız bebiş dolar tabi benimde
buay olmadı da benim koca perş. kadar haber çıkmazsa öbür haftaya kalacak o zamanda adet olurum tam üztüne gelirartık kedi gibi dolanır bitene kadar :jeyyar:
neyseki tam zamanı olmuş olur hayırlısı bakalım kızlar yaaa haziranda hamiş kalırız inş. hepimiz
Allahım hayırlısını versin de ben tırsıyorum çoğul gebelikten, hadi ikiz neyse de üçüz zormuş beaa:1shok: Allah hayırlı sağlıklı versin inşallahbunlar için değer bence ya:asigim:
hoşgeldin canımkızlar hepinize selam...
ne var ne yok..bakamadım ...
sabah idrar tahlili verdim nitratla lökosit pozitif çıktı...kan tahlilimi de yarın alıcam...dr idrarı saat 3 gibi tekrarlayalım dedi...kafama takıldı...kötü bişey olabilir mi? netten baktım ama çok açıklayıcı bilgiler yok..gidince yine sorcam dr a...öneml bişey mi acaba?
neyse ben geçmişe bi bakayım...
evet gülsümcüm ama maalesef ben kartı görcem canımcım göğüslerim acımaya başladı artık ümitler temmuza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?