İnatla bir gün ANNE olacağım !

kız bende hamiş kalmadan önce gördüm hemide oğlandı kız hayır olsun inşallah

ay gülsümcüm çook güzel rüya görmüşsünnn cnm benimm bende görmüştüm ben zaten rüyalarımdada hep erkek bebe görürüm çok iyiymiş canım .. allah hayırlısıyla gerçekleştirsin rüyanı..

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

10 haziran ...rahel
13 haziran... raziş
17 haziran ....zeytin1007
27 haziran.... aylint
2 temmuz....cetrefilli
7 temmuz... nevgül
.................... alabama

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler
myhope ... Alperen
nicole78 ... 16 Ağustos - Kuzey
aabeyazmelek
melankolia.. 16 Ekim - Ela Merve
rasema..
cancer .... 31 Aralık
bahtusa...
bbaran......11 Şubat

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELıLı… ıdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)

Son düzenleme:

inşallah mervem inşallah rabbim hayırlısını nasip etsin.

GÜNAYDIIIIIN HERKESLEREEEopuyorumnanaktan
geçmişten bi cevaplar yazayım öncee
ayşem bebişin doğunca nasılsa kilo alır inşallah,dr normal demiş hem, doğumun kolay olur hem çok tombik olmazsa inşallah.
canım süper haberdelikafadulden ne güzel herşey normal, bu ay kaçsa da herşeyin normal oldunu biliyosunuz
ay işte nazlı yumoş hanımlar...:1closedeyes:
razişim senin eşinin sperm sayısında mıydı problem:uhm:

sağol canımm
sağol seherim hoşbuldum.kızlar gördüğüm rüyayı anlatacam size.rüyamda doğum yapıyorum.bi oğlum oluyo.nasıl bir mutluluk uçacam nerdeyse.çok çok harika bir duygu.
hayır olsun inşallah gülsümüm, aynı rüyayı ben de görmüştüm bikaç ay önce, yaa rüyada bile muhteşem bi duyguu:asigim:

ben güya ateş ölçecektim, siklusun 10. günü itibariyle ateş tablom aşağıdaki gibidir:
7.gün ölçmedim x
8.gün---36,3 x
9.gün---saat 11 de ölçtüm,haliyle 36,5
10.gün ölçmeyi unuttum şakkıdı
bilgilerinize arz olunur:roflol:

sağol seherim hoşbuldum.kızlar gördüğüm rüyayı anlatacam size.rüyamda doğum yapıyorum.bi oğlum oluyo.nasıl bir mutluluk uçacam nerdeyse.çok çok harika bir duygu.

inş o rüyalar bir gün gerçek olacak gülsümüm

bende çok görmüştüm rüyada bile insana ne kadar güzel geliyor kim bilir gerçeğini yaşamak nasıl bir duygudur rabbim hepimize yaşatsın inş

:roflol: süperrr ateşin süperr

gülsümcüm rüyan hayrolsun inşallah bitanem nurtopu gibi bir beben olacak inşallah tez zamanda
aylincim evet canım hem sayıda hemde hareketlilikte problem var ve bunlara varikosel etkiliyor olabilir çünkü varikoselde var ameliyat olması gerek bekliyoruz bakalım

inş o rüyalar bir gün gerçek olacak gülsümüm

bende çok görmüştüm rüyada bile insana ne kadar güzel geliyor kim bilir gerçeğini yaşamak nasıl bir duygudur rabbim hepimize yaşatsın inş

beyza sahi sen kan değerlerine baktırdınmı bi daha yükselmişmi.

inşallah hepimiz razişim.

merhaba kızlar bu hafta ben biraz yoğunum müdürüm izne çıkıyo haftaya işler çok maalesef.
Kızlar ben cuma günü doktora gittim 7-8 tane yumoşum büyümüş bi iğne daha yaptı doktor ptesi gel dedi bugün gidicem hepsi birden büyüyo dedi büyümesi iyi ama hepsi büyürse kötü dedi çoğul gebelik falan olur diye tedaviyi kesmek zorunda kalabiliriz dedi hayırlısı artık bu akşam öğrencem ne olacağını

inşallah güzel haberler alırsın güzelim ya.sen hamile kalsan çok çok sevinecem ya.banada büyük umut olcan.aynı dertten muzdaribizya.

herkese günaydın kızlar uyanınca işe gitmemek cok güzemiş yahu
iyiki okullar kapanıyor nasılsınız cok giremiyorum topie ama artık rahatım inşllah bide şu tasınma işini haledersek süper olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…