kız bende hamiş kalmadan önce gördüm hemide oğlandı kız hayır olsun inşallah
ay gülsümcüm çook güzel rüya görmüşsünnn cnm benimm bende görmüştüm ben zaten rüyalarımdada hep erkek bebe görürüm çok iyiymiş canım .. allah hayırlısıyla gerçekleştirsin rüyanı..
ayşem bebişin doğunca nasılsa kilo alır inşallah,dr normal demiş hem, doğumun kolay olur hem çok tombik olmazsa inşallah.selam millettttttttt bugün arkadaşıma gittim ardından doktor ve diçciyeeee neyse oğluşum iyiymişş ama iki haftada hiç kilo almamış doktorum önemli değil takma kafana dedi kemik vs gelişimi iyiymiş benim bünyem bebeği fazla büyütmüyormuş artık doğunca kilo alacak inşallah dediiiii neyse ikinci geçici dolguyu da olduk bakalım bu dayanır inşallahhhh geçmişi okumadım artık fazla oturamıyorum belim batıyor umarım herkez iyidirrrr gerçi kimsede yok emmeeee hepinizi öpüyoruz canlarımmmmmŞenizŞeniz
canım süper haberdelikafadulden ne güzel herşey normal, bu ay kaçsa da herşeyin normal oldunu biliyosunuzgünaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim dr. yumurtan çatlamış dedi dedim eşim gelecek aşılama yapsanız senin hiç bir şeyin yok herşey normal aşılamaya gerek yok dedi hayırlısı artık beklicez eşim daha gelmedi buay kaçtı
ay işte nazlı yumoş hanımlar...:1closedeyes:kafanı rahat tut dedi eşime sinirleniyorum ya bazen genelde de yumutlama günlerine denk geliyo sanırım o yüzden olmuyo dr. dedi bazen yumurta spermi sevmez ve hiçbir sorun yokken bebek olmaz dedi hayırlısı vakti zamanı var demekki raziş kız sende benim gibisin bizim bebişler o yüzden olmuyo ben teşhisi koydum sinirlendikmi herşey bitiyo
razişim senin eşinin sperm sayısında mıydı problem:uhm:günaydın kızlar herkese hayırlı haftalar bol kazançlar bol bebişler diliyorum
ayşem üzülme senin oğluşun doğduktan sonra beslenir dr sorun olmadığını sölemiş rahat tut gönlünü canım allaha emanet olsun
sinemim yumoş çatlıyormuş işte ne güzel olabilir biz çatlama zamanında küstüğümüz yada kızdığımızdan olabilir ama benim yumoşlar spermlerle karşılaşmaıyor ki kabul etsin canlı zaten çok az olduğu için hayırlısı olsun artık bitanem rabbim ol dedimi olur tevekkül edelim
sağol canımmgünaydın canlarım nasılsınız ben iyiyim
razişim evet senle aynı durumdayız nedense o günlerde hep tartışma oluyo küsüyoruz o yüzden gelmiyo meleklerimiz hayırlısını istiyorum herkes için evet dr. bir problem yok aşılama yapmicam kocanda sende sağlıklısınız dedi sperm sayısında bir problem yok
seher beyza asiş raziş mervişler emeller badegül ayşeler gülsüm aylin şeboo nasılsınız ay unuttuğum varsa affola
koçiş gelsinde çalışmalara başlayalım çatlamada bir problem yok çatlıyo dedi
hayır olsun inşallah gülsümüm, aynı rüyayı ben de görmüştüm bikaç ay önce, yaa rüyada bile muhteşem bi duyguu:asigim:sağol seherim hoşbuldum.kızlar gördüğüm rüyayı anlatacam size.rüyamda doğum yapıyorum.bi oğlum oluyo.nasıl bir mutluluk uçacam nerdeyse.çok çok harika bir duygu.
sağol seherim hoşbuldum.kızlar gördüğüm rüyayı anlatacam size.rüyamda doğum yapıyorum.bi oğlum oluyo.nasıl bir mutluluk uçacam nerdeyse.çok çok harika bir duygu.
ben güya ateş ölçecektim, siklusun 10. günü itibariyle ateş tablom aşağıdaki gibidir:
7.gün ölçmedim x
8.gün---36,3 x
9.gün---saat 11 de ölçtüm,haliyle 36,5
10.gün ölçmeyi unuttum şakkıdı
bilgilerinize arz olunur:roflol:
inş o rüyalar bir gün gerçek olacak gülsümüm
bende çok görmüştüm rüyada bile insana ne kadar güzel geliyor kim bilir gerçeğini yaşamak nasıl bir duygudur rabbim hepimize yaşatsın inş
gülsümcüm rüyan hayrolsun inşallah bitanem nurtopu gibi bir beben olacak inşallah tez zamanda
aylincim evet canım hem sayıda hemde hareketlilikte problem var ve bunlara varikosel etkiliyor olabilir çünkü varikoselde var ameliyat olması gerek bekliyoruz bakalım
aynen öle aylin yaa sevinçten mutluluktan uçuyodum resmen.:asigim:
ya bi de doğar doğmaz gülmeye başlamıştı nasıl garip oldumm
merhaba kızlar bu hafta ben biraz yoğunum müdürüm izne çıkıyo haftaya işler çok maalesef.
Kızlar ben cuma günü doktora gittim 7-8 tane yumoşum büyümüş bi iğne daha yaptı doktor ptesi gel dedi bugün gidicem hepsi birden büyüyo dedi büyümesi iyi ama hepsi büyürse kötü dedi çoğul gebelik falan olur diye tedaviyi kesmek zorunda kalabiliriz dedi hayırlısı artık bu akşam öğrencem ne olacağını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?