kızlar okuyorum ama fazla katılamıyom malum yanlızım artık kız uyurken temizlik yaptım şimdie xseleni uyuttuö yeniden
sağolun kızlar...inşallah önemli değildir...sorcam adaşım gidince..sabah aç karına uyku sersemi soramadım ne olduğunu...hafta sonu da bizim yazlığa gittik eltim kaynımla...onunda yorgunluğu var hala..annem diyo bu gidişle yolda doğurcan :))))
kızlar okuyorum ama fazla katılamıyom malum yanlızım artık kız uyurken temizlik yaptım şimdie xseleni uyuttuö yeniden
sinem ne güzel bak sorun yokmuş..sen de yumuşlarını küstürtme hayatım...bak spermcikler de maşallah iyiymiş....stres yok..ok?
asiyecim hadi bakalım dr ne diyecek bugün..ikiz gelir mi bide?allahım sağlıklısını versin inşallah tez zamanda...
zuzu sinem gelmiş..hoşgeldin kaçak..iyimisin hoşmusun canım?
selen seni incecik taş gibi hatun yapıyo sehercim daha ne istiyosun :)))
ayşecim alperen hele bi doğsun..burda tosuncuk yaparsın sen onu sağlıklı olsun yeterki...
adaşım sen nasılsın..böğğ devam mı?
raziye aylin gülsüm ayşe beyza emeller...hepiniz iyisiniz umarım..unuttuklarım varsa affola..
sağol canım, sen ve bebiş de iyi di misinem ne güzel bak sorun yokmuş..sen de yumuşlarını küstürtme hayatım...bak spermcikler de maşallah iyiymiş....stres yok..ok?
asiyecim hadi bakalım dr ne diyecek bugün..ikiz gelir mi bide?allahım sağlıklısını versin inşallah tez zamanda...
zuzu sinem gelmiş..hoşgeldin kaçak..iyimisin hoşmusun canım?
selen seni incecik taş gibi hatun yapıyo sehercim daha ne istiyosun :)))
ayşecim alperen hele bi doğsun..burda tosuncuk yaparsın sen onu sağlıklı olsun yeterki...
adaşım sen nasılsın..böğğ devam mı?
raziye aylin gülsüm ayşe beyza emeller...hepiniz iyisiniz umarım..unuttuklarım varsa affola..
annen haklı sende otur poponun üstüne aaaa ne yoruyon kendünü.:tomato:
he valla...ama denize girdim çok güzeldi....koca göbeğimle yüzmek zor oldu biraz ama olsun serinledik oğluşumla...dengemi sağlayamıyorum suyun içinde...ay çok komiktim yaa bi görseydiniz... Kaydirigubbakcemile3
beyza sahi sen kan değerlerine baktırdınmı bi daha yükselmişmi.
ben iyiyim canım sağol.
gülsümcüm menegon iğne kullandım cnm
Mervecim geçmiş olsun cnm inşallah kötü bişey çıkmaz cnm valla 1 olsun bizim olsun mervecim ya nasip hayırlısı olsun
sağol canım, sen ve bebiş de iyi di mi
gülsümcüm menegon iğne kullandım cnm
mervecim geçmiş olsun cnm inşallah kötü bişey çıkmaz cnm valla 1 olsun bizim olsun mervecim ya nasip hayırlısı olsun
ooohhhhhh bebişte serinlemiştir .
baktırmadım canım hayırlısı olsun diyorum Allah yazmışsa zaten benimle olacak araştırdım düzenli bi şekilde değerleri yükselip de hüsranla sonuçlanan gebelikler var bu yüzden kafama fazla takmamaya çalışıyorum canım hayırlısı olsun ya cumartesi ya da pazartesi dr gidicem bakalım o zaman görücez inş
asişcim çok sevindim canım iyi değerlendirin lütfen bende eskimek istiyorum artıkın
mervecim canım inş bi problem çıkmayacak canım kalbini ferah tut
kızlar ben yemeğe çıkıyorum mervem hoşgeldin inşallah bir problem yoktur gönlünü ferah tut denize girmişsin ya belkim ondandır dikkat edin kuzeyle kendinize canım
mervecim 2 albüm yada iltahaplamöadan şüphelenmişlerdir canım bişey olmaz inşallah allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?