İnatla bir gün ANNE olacağım !

kızlar okuyorum ama fazla katılamıyom malum yanlızım artık kız uyurken temizlik yaptım şimdie xseleni uyuttuö yeniden

sağolun kızlar...inşallah önemli değildir...sorcam adaşım gidince..sabah aç karına uyku sersemi soramadım ne olduğunu...hafta sonu da bizim yazlığa gittik eltim kaynımla...onunda yorgunluğu var hala..annem diyo bu gidişle yolda doğurcan :))))

annen haklı sende otur poponun üstüne aaaa ne yoruyon kendünü.:tomato:

sinem ne güzel bak sorun yokmuş..sen de yumuşlarını küstürtme hayatım...bak spermcikler de maşallah iyiymiş....stres yok..ok?
asiyecim hadi bakalım dr ne diyecek bugün..ikiz gelir mi bide?allahım sağlıklısını versin inşallah tez zamanda...
zuzu sinem gelmiş..hoşgeldin kaçak..iyimisin hoşmusun canım?
selen seni incecik taş gibi hatun yapıyo sehercim daha ne istiyosun :)))
ayşecim alperen hele bi doğsun..burda tosuncuk yaparsın sen onu sağlıklı olsun yeterki...
adaşım sen nasılsın..böğğ devam mı?
raziye aylin gülsüm ayşe beyza emeller...hepiniz iyisiniz umarım..unuttuklarım varsa affola..

ben iyiyim canım sağol.

gülsümcüm menegon iğne kullandım cnm
Mervecim geçmiş olsun cnm inşallah kötü bişey çıkmaz cnm valla 1 olsun bizim olsun mervecim ya nasip hayırlısı olsun

sağol canım, sen ve bebiş de iyi di mi

annen haklı sende otur poponun üstüne aaaa ne yoruyon kendünü.:tomato:

he valla...ama denize girdim çok güzeldi....koca göbeğimle yüzmek zor oldu biraz ama olsun serinledik oğluşumla...dengemi sağlayamıyorum suyun içinde...ay çok komiktim yaa bi görseydiniz... kaydirigubbakcemile3

he valla...ama denize girdim çok güzeldi....koca göbeğimle yüzmek zor oldu biraz ama olsun serinledik oğluşumla...dengemi sağlayamıyorum suyun içinde...ay çok komiktim yaa bi görseydiniz... Kaydirigubbakcemile3

ooohhhhhh bebişte serinlemiştir .

beyza sahi sen kan değerlerine baktırdınmı bi daha yükselmişmi.

baktırmadım canım hayırlısı olsun diyorum Allah yazmışsa zaten benimle olacak araştırdım düzenli bi şekilde değerleri yükselip de hüsranla sonuçlanan gebelikler var bu yüzden kafama fazla takmamaya çalışıyorum canım hayırlısı olsun ya cumartesi ya da pazartesi dr gidicem bakalım o zaman görücez inş

asişcim çok sevindim canım iyi değerlendirin lütfen bende eskimek istiyorum artıkın

mervecim canım inş bi problem çıkmayacak canım kalbini ferah tut

ben iyiyim canım sağol.

aman iyi ol...hafta sonu kistten dolayı bozuktu moralin...ama hayırlısı bitanem...allah verecek tatlı bi bebiş rüyandaki gibi...

Mervecim geçmiş olsun cnm inşallah kötü bişey çıkmaz cnm valla 1 olsun bizim olsun mervecim ya nasip hayırlısı olsun

inşallah çıkmaz hayatım...evet 1 olsun bizim olsun...sağlıkla mutlulukla gelsin...

sağol canım, sen ve bebiş de iyi di mi

iyiyiz aylin teyzesii...kuzeyim kıpır kıpır...sizi öpüyor kocamaaaaaaaaannnnnnnn...

mervecim geçmiş olsun cnm inşallah kötü bişey çıkmaz cnm valla 1 olsun bizim olsun mervecim ya nasip hayırlısı olsun

anladım canım banada dr istersen iğne vereyim istersen hap dedi.bende bana sorma senin için bize hangisi uygunsa onu ver dedim.oda hap verdi ama bu ay kullanmak nasip olmadı.

kızlar ben yemeğe çıkıyorum mervem hoşgeldin inşallah bir problem yoktur gönlünü ferah tut denize girmişsin ya belkim ondandır dikkat edin kuzeyle kendinize canım

mervecim 2 albüm yada iltahaplamöadan şüphelenmişlerdir canım bişey olmaz inşallah allahın izniyle

ooohhhhhh bebişte serinlemiştir .

evet çok güzeldi valla gülsümcüm..

zaten çok düşünme hayatım..olacağına varıyo herşey..rabbim hayırlısını versin...güzel bi gebelik geçirirsin inşallah..sağlıkla da bebeğini kucaklarsın...
inşallah önemli değildir canım...ben de düşünmüyorum çok..hayırlısı...

kızlar ben yemeğe çıkıyorum mervem hoşgeldin inşallah bir problem yoktur gönlünü ferah tut denize girmişsin ya belkim ondandır dikkat edin kuzeyle kendinize canım

mervecim 2 albüm yada iltahaplamöadan şüphelenmişlerdir canım bişey olmaz inşallah allahın izniyle

bakalım kızlar öğleden sonra tekrarlanacak tahlil...hayırlısı allahtan...

afiyet olsun kızlar gülsüm öbür aya hamiş kalırısn hapları kullan kurtulursun inş. kistten kiistleri kişşştle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…