İnatla bir gün ANNE olacağım !

canım yaa bilmiyorum ne zaman gitsem sence ??

ayy mervecim maşallah canım sonuna kadar sağlıklı sorunsuz gitsin miniğini al kucağına misler gibi koklarsın
ama önce ayşe sonra merve var sen bekleyecksin biraz daha
kız aylin ne var kız sen de yedir gör kocişinisüprizzzzz

aminnnnnn canımmm evettt çooook beklicem aralığa kadarr ooo delikafadulden

ayyy gözlerim kaşınıyo ya.uykudanda bayılacam acaba göz nezlesimi yoksa uykudanmı anlamadım.gece çok geç yattık ya kaynanada yoktu cumadan beri ooooooooohhhhhhhhhhhhhh dedim valla.:1closedeyes:

yooo bizimki herşey serbest dedi anacımda biz korkudan..diğerinde yasak vardı
hımm,ilk 3 ayı doldurun da inşallah,sonra düşünürsünüz artık:jeyyar:
canım yaa bilmiyorum ne zaman gitsem sence ??
beyzam gitmedin mi dr.a sen canım ya

aman gülüm yok ben almayım, maşallahı var:roflol: kaçacak yer aramayım sonra

Son düzenleme:
sağolun kızlar valla tedirgindim...şükür önemli değilmiş..beyzacım oranı bilmiyorum sağlıkocağında hemen sonuç veriyorlar sadece pozitif diye yazılı...
aylincim benim ilk 3 ay kanamam oldu dr o zaman yasak koymuştu..sonrasında tehlike geçince serbest hodri meydan dedi ama bizde cesaret kırıldı bi kere...bişey olur diye yapamadık..zaten hiç de zevki yok :)))

ya tabi insan tedirgin oluyodur, benim tuzum kuruya atıyom bol keseden:roflol:

bende adaşıma katılıyorummm olmasada olurrrr olsadaaaa olur... doktor ilk 3ay bile yasaklamadı..:roflol: biz korktukk

bende adaşıma katılıyorummm olmasada olurrrr olsadaaaa olur... doktor ilk 3ay bile yasaklamadı..:roflol: biz korktukk

ama hamileliğin 2. üç aylık döneminde keyifli olurmuş diye okudum, bu kurduğum cümlenin üstüne de kendimi sapık gibi hissettim

valla kızlar eğer dr yasaklarsa hamileliğimde benim koçişin durumuna bir fatiha okurum herhalde.

aylincim henüz daha çok küçük olduğu için görmezmiş o yüzden 1 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum canım

kız beyza ii tuttun kendini ben olsam vermiştim ikinci kanı zaten vermiştim kaydirigubbakcemile3

kız evi bile süpürmüyorum düşün artık :roflol:

sen erken başlamışsın adaşım.. hoş bende ilk 5 ay elimi bişeye sürmedim ama şimdi evide süpürüyom ütü de yapıyom...ociş kızıyo bana...ama artık yapamıcam galiba..göbüş izin vermiyo...

ama hamileliğin 2. üç aylık döneminde keyifli olurmuş diye okudum, bu kurduğum cümlenin üstüne de kendimi sapık gibi hissettim

yaa ne zevk ne zevk..kocaman göbüşle..hareketler kısıtlı...bana göre değil anacım...

evt canım düşük bi değer ama daha günüm falan geçmemişti 27. gündü

ben o zaman bakmıştım,değerin normal sınırlardaydı gününe göre ama mervenin dediği gibi ikinci kan testini bari yaptır be gülüm bence... sonra dr.a gidersin,sağlıkla gelsin inşallah bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…