beyzacık yeni anne nasılsınnnnn bakalım? haftaya mı gidicen doktora..
benimde haftaya pazartesi ense kalınlığı ölçümü olucak bu noktaya geldik ya şükürler olsunnn rabbimeee..hala inanamıyorum desem yeridir:)
canım yaa bilmiyorum ne zaman gitsem sence ??
ayy mervecim maşallah canım sonuna kadar sağlıklı sorunsuz gitsin miniğini al kucağına misler gibi koklarsın
ama önce ayşe sonra merve var sen bekleyecksin biraz daha
kız aylin ne var kız sen de yedir gör kocişinisüprizzzzz
hımm,ilk 3 ayı doldurun da inşallah,sonra düşünürsünüz artık:jeyyar:yooo bizimki herşey serbest dedi anacımda biz korkudan..diğerinde yasak vardı
beyzam gitmedin mi dr.a sen canım yacanım yaa bilmiyorum ne zaman gitsem sence ??
ayy mervecim maşallah canım sonuna kadar sağlıklı sorunsuz gitsin miniğini al kucağına misler gibi koklarsın
ama önce ayşe sonra merve var sen bekleyecksin biraz daha
kız aylin ne var kız sen de yedir gör kocişinisüprizzzzz
sağolun kızlar valla tedirgindim...şükür önemli değilmiş..beyzacım oranı bilmiyorum sağlıkocağında hemen sonuç veriyorlar sadece pozitif diye yazılı...
aylincim benim ilk 3 ay kanamam oldu dr o zaman yasak koymuştu..sonrasında tehlike geçince serbest hodri meydan dedi ama bizde cesaret kırıldı bi kere...bişey olur diye yapamadık..zaten hiç de zevki yok :)))
bende adaşıma katılıyorummm olmasada olurrrr olsadaaaa olur... doktor ilk 3ay bile yasaklamadı..:roflol: biz korktukk
ama hamileliğin 2. üç aylık döneminde keyifli olurmuş diye okudum, bu kurduğum cümlenin üstüne de kendimi sapık gibi hissettim
kan tahlili yaptırmıştın di mi 21 mi çıkmıştı?aylincim henüz daha çok küçük olduğu için görmezmiş o yüzden 1 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum canım
kan tahlili yaptırmıştın di mi 21 mi çıkmıştı?
kız evi bile süpürmüyorum düşün artık :roflol:
ama hamileliğin 2. üç aylık döneminde keyifli olurmuş diye okudum, bu kurduğum cümlenin üstüne de kendimi sapık gibi hissettim
evt canım düşük bi değer ama daha günüm falan geçmemişti 27. gündü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?