İnatla bir gün ANNE olacağım !

ütü yapıyorum ama evi temizlemiyorum hani eğil kalk olmasın diye..
temizliğe herhalde artık uzun süre veda ediyorum sonrada koca göbekten yapamam en sevdiğimde işte temizliktir.. senağlama

sen doğurcan artık haklı olarak bırak bencede

iii akşamlar raziiiişşş ne güzel erkenden çıkıveriyosunnn..

kızlar ya sizin işyerlerinizde maaş durumlarınız nası biz 2aydır alamıyoruzzz yaaa

iyi akşamlar razişim...
aman hem hamişşsin hem çalışıyosun..bide üstüne maaş alamıyosun...adaşım ne zamana kadar vermicekler ki?

kızlar hepinize iyi akşamlar...benimki damlar birazdan...o gelene kadar yatayım biraz..sonra malum yemek telaşı...hadi kalın sağlıcakla...

iyi akşamlar razişim...
aman hem hamişşsin hem çalışıyosun..bide üstüne maaş alamıyosun...adaşım ne zamana kadar vermicekler ki?

:1shok: vermiyorlar mı aaa bizim çok şükür günü gecikmez hiç

oyüzden ben 32.haftayı bekleyemicem bugün hesapladım 19 kasım civarında doluoo ozamana kadar bu şekilde çekilmez iş yeri .. ağustosta ayrılsam zaten 2 ay soradan gelicek gene maaşım evde oturur beklerim dimi kaydirigubbakcemile3

bızı merak eden olmamaıs hıh bızde sıze taze resım koyacaktık

merak ediyoz da canım yiğitten vakit bulup gelemiyosun diye bişey diyemiyoruz...ama bizisarı papatyamızdan mahrum etme...yarın gel de koy taze resimleri...biz de ısıralım pamuğu...

günaydın hatunlar nasılsınız canlarım havalar iyice ısınmaya başladı görüşürüz canlarım öptm hepinizi

günaydın sinem...günaydın kızlar...
hava ısınmaya başladı cümlesi izmir için pek geçerli değil sinemcim...velhasıl yanıyo buralar...

günaydınnnnnnn...

emel kız hakkaten yiğitin koy taze resminide gözümüz gönlümüz açılsın..

pınarcım ne var ne yok az gelir oldun nasılsınız?

adaşım erkencisin gene kız yat uyu zor geldim ben:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…