NAZLAN YAVRUUUMMM.opuyorumnanaktan
alkisalkisalkis :lepi: zemuszemus
seviyorum sizi beee....
yaaa ağlatıcan mı beni gülsüm...
kızlar ben çıkıyorum..malum tekrardan idrar vericem..gelince yazarım sonucu...hadi allaha emanet olun hepiniz...
gülsümcüm çok güzel biir yazı inşallah bizde tadacaz bu duyguları
mervem güzel haberlerle gel inşallah
gülsümüm döktürmüşsün yinee
kızlar benım sıpa yuzunden fazla giremiyom mama yerken bile oynyo benle daha uyumadıda sürekli konuş benle diyo
gülsüm şiir çok güzel canım
mervecim 2 güzel haberlerle gel sende canım
aasişim inşallah hepinizin bebişleri gelcek en yakın zamanda
hoşuma gitti şiir paylaşayım dedim sizinle.
ya gülsümüm çok isterim hemde çokkkkk ama bu ayda yokkk çok üzülüyorum ama yılmak yok yola devam zemuszemus
ya gülsümüm çok isterim hemde çokkkkk ama bu ayda yokkk çok üzülüyorum ama yılmak yok yola devam zemuszemus
aylincim eşimde varikosel var amliyat olması gerek kaldı kendide azıcık kokuyor ameliyattan sonra yükselme ihtimali var ama aynı kalma ihtimali hatta düşmeside başarı oranı yüzde yetmişlerde bekliyoruz şuan aşılamyı hiç düşünmedik olmazsa direkt tüpe gideriz artık
gülsümcüm kuralların harika biliyorum ama işte anla
başarı oranı yüksekmiş aslında, hayırlısı..aylincim eşimde varikosel var amliyat olması gerek kaldı kendide azıcık kokuyor ameliyattan sonra yükselme ihtimali var ama aynı kalma ihtimali hatta düşmeside başarı oranı yüzde yetmişlerde bekliyoruz şuan aşılamyı hiç düşünmedik olmazsa direkt tüpe gideriz artık
gülsümcüm kuralların harika biliyorum ama işte anla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?