İnatla bir gün ANNE olacağım !

evet aylincim o yüzden baskı yapıyorum kocişe ameliyat konusunda kinayeli laf sölüyorum psikolojik baskı taşınalımda bir hayrlısıyla ameliyatı düşünecek artık yoksam :mymeka:şuan arısütü arıpoleni bal karışımı yiyor faydalı ha kızlar kocişte enerji arttı:jeyyar: gibime geliyor adam bu kadar çalışmazdı:1closedeyes: sizde yedirin bence hatta sizde yiyinkaydirigubbakcemile3

diyoooooosuuuuuuunnnnnnnnn

biizimkine yedirmek lazım malum biz 10 ay nadasa kaldık son durumu bilmiyorum :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) bu gidşle bu ayda çıkar herhalde hala kanamam var 40 gün deil 50 gün sürcek bdenimki sanrsam

koçişinin yerinde olmak istemezdimm yazııııııkkkkkkk.:roflol::roflol:

ben geldim...şükür önemli bişey yokmuş..sabahki idrarım yoğun olduğu için biraz öyle çıkmış...şimdide lökosit fazla çıktı ama önemli değil dedi dr...bol su iç dedi...gidince kendi dr uma da söylicem..bakalım o ne diyecek...bu dr. sağlıkocağının dr u..oh be rahatladım..antibiyotik falan içmek zorı-unda kalmadım şükür...

sehercim bence sen yedirme kaydirigubbakcemile3sen daha iyileşmemişsin adam ne yapacak allah muhafaza iş çıkartma sen iyileş sonra yedirirsinvereliniortak

mervecim çok şükür emiz çıkmı tahlilin sevindim canım
doğru sölüyon raziş yedirmeyim o zaman daha bi durum vaziyeti görelim ondan sonra yediriim kaydirigubbakcemile3

anacım bi doğsunda acısını çıkarır onlar nasılsa kolay değil beklesinler biraz çalışırken iiidi ya ona aysın lar şimdi

adaşımm ohh çoook şükür çoook sevindimmmmmhihoyyyt geçmiş olsun..

seher bizimde bu gidişle öyle olucak

mervecim çok şükür temiz çıkmış dikkat et canım yaa sizin hallerinize mi yoksa kocişlerinizin halimi zor bilemedim ayy tek bende hamiş kalayım kocişim bir sene bekler benim :dilcikar:canım o benim ya beni kızdırsada çok seviyom ya:asigim:

beyzacık yeni anne nasılsınnnnn bakalım? haftaya mı gidicen doktora..

benimde haftaya pazartesi ense kalınlığı ölçümü olucak bu noktaya geldik ya şükürler olsunnn rabbimeee..hala inanamıyorum desem yeridir:)

vayyyyyyyyyyy helal sanaaa tabi cnm kızsakta seviyoruz kocalarımızzııı onlar bizim canımız dimiii amaaa :lepi:

oh canım ya sevindim, hadi gözünaydınhihoyyyt
sehercim bence sen yedirme kaydirigubbakcemile3sen daha iyileşmemişsin adam ne yapacak allah muhafaza iş çıkartma sen iyileş sonra yedirirsinvereliniortak

anacım bi doğsunda acısını çıkarır onlar nasılsa kolay değil beklesinler biraz çalışırken iiidi ya ona aysın lar şimdi
sizi delilerr:roflol:

kızlar dr yasak mı koydu size hamilelikte?
yoksa gıcıklığına mı yapıyonuz adamlara:roflol:

ohh çok şükür mervecim iyisin bebişte iyi bu arada lokositin kaç ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…