evet aylincim o yüzden baskı yapıyorum kocişe ameliyat konusunda kinayeli laf sölüyorum psikolojik baskı taşınalımda bir hayrlısıyla ameliyatı düşünecek artık yoksam :mymeka:şuan arısütü arıpoleni bal karışımı yiyor faydalı ha kızlar kocişte enerji arttı:jeyyar: Gibime geliyor adam bu kadar çalışmazdı:1closedeyes: Sizde yedirin bence hatta sizde yiyinkaydirigubbakcemile3
biizimkine yedirmek lazım malum biz 10 ay nadasa kaldık son durumu bilmiyorum :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) bu gidşle bu ayda çıkar herhalde hala kanamam var 40 gün deil 50 gün sürcek bdenimki sanrsam
valla adamcağız telef oldu beklemekten kaydirigubbakcemile3
yapıcak bişi yok canım gülü seven dikenine katlanırmış
mervecim çok şükür temiz çıkmış dikkat et canım yaa sizin hallerinize mi yoksa kocişlerinizin halimi zor bilemedimayy tek bende hamiş kalayım kocişim bir sene bekler benim :dilcikar:canım o benim ya beni kızdırsada çok seviyom ya:asigim:
oh canım ya sevindim, hadi gözünaydınhihoyyytben geldim...şükür önemli bişey yokmuş..sabahki idrarım yoğun olduğu için biraz öyle çıkmış...şimdide lökosit fazla çıktı ama önemli değil dedi dr...bol su iç dedi...gidince kendi dr uma da söylicem..bakalım o ne diyecek...bu dr. sağlıkocağının dr u..oh be rahatladım..antibiyotik falan içmek zorı-unda kalmadım şükür...
sehercim bence sen yedirme kaydirigubbakcemile3sen daha iyileşmemişsin adam ne yapacak allah muhafaza iş çıkartma sen iyileş sonra yedirirsinvereliniortak
sizi delilerr:roflol:anacım bi doğsunda acısını çıkarır onlar nasılsa kolay değil beklesinler biraz çalışırken iiidi ya ona aysın lar şimdi
ben geldim...şükür önemli bişey yokmuş..sabahki idrarım yoğun olduğu için biraz öyle çıkmış...şimdide lökosit fazla çıktı ama önemli değil dedi dr...bol su iç dedi...gidince kendi dr uma da söylicem..bakalım o ne diyecek...bu dr. sağlıkocağının dr u..oh be rahatladım..antibiyotik falan içmek zorı-unda kalmadım şükür...
kızlar dr yasak mı koydu size hamilelikte?
yoksa gıcıklığına mı yapıyonuz adamlara:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?